- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #3.961
KIZLAR BENİM YAPTIĞIM Bİ YÖNTEMİ ANLATIYIM..ARTIK MEŞHUR OLMUŞ Bİ KANEPE YÖNTEMİM VAR :roflol:
ŞİMDİ BEN KANEPENİN KOL KISMINA AYAKTAYKEN KALÇAMI DAYAYIP ARKAYA DOĞRU UZANIYORIM...KALÇAM BAYA DİK DURUMDA OLUYOR..İLİŞKİYİ ORDA YAPIYORUZ..EŞİM AZCIK YETİŞMEKTE ZORLANIYOR AMA İDARE EDİYORUZ ARTIK..SONRA HEMEN KALMASINA İZİN VERMİYORUM...5 DKKA KALIYOR ÇIKINCADA BEN ÖYLE BEKLİYORUM 1 SAATTEN FAZLA..HEM AYAKLARIM AĞIRMAMIŞ OLUYOR...
AMA BU SU OLAYI CANIMI SIKTI YAVVVVV..BEN ESKİDEN VAZELİN KULLANIRDIM..İYİDEĞİL DİYE BIRAKTIM..SU KULLANIYORUM BİRAZ...YOKSA ÇOK ZOR OLUYOR..HATTA OLMUYO DESEM YERİDİR YANİ...YOKSAM BEN BU YÜZDENMİ HAMİŞ KALAMIYORUM...HEMEN ARAŞTIRICAM DOĞRULUK PAYINI...
kızlar bende yeni üye oldum siteye benide ekleyin temmuzda bekleyenler listesine bende bebek düşünüyorum yerimseniben
Kızlar,
Ben aktardan kara üzüm çekirdeği aldım yedim ve o ay hamile kaldım.
bu gün doktorda komik bişi daha oldu benim adet başladı 5 ün dürdü yumurtlama hesabına göre bu gün 9 gün 12 gün yine gel dedi tamam dedim yumurtacıklar büyümüşmü bakcak ya büyürse yumurtlama olduğu gün ilişki isticem dedi bende nası yani demiş bulundum adam suratıma baktı garip garip ben toparlayım derken biz zaten yapıyoz demiş bulundum adamda şimdi bi işe yaramaz ben ne zaman yapcanızı sölicem dedi kendimi zor tuttum yaa:))))))))
Benim doktorum da bir gün "merak etmeyin eşinizle birlikte elbirliği ile sizi hamile bırakıcaz" demişti ben de nasıl yani demiştim :) Çok gülmüştük sonradan ...
kızlar Bugun Doktora Gittim Doktorum Detaylı Maane Etti Betti Rahmimde Ufak Bir Yara Varmış Ayrıyetten Göğsümden Süt Geliyomuş Yumurtalıklarım Tembelleşmiş Ayrıyetten Birsürü Tahliller Verdi Yarın Onları Yapıcam Kızlar Benim Sormak Istediğim Göğüsten Süt Gelmesi Nedemek Bilen Varsa Ne Olur Yazsın.....
kızlar bugun doktora gittim doktorum detaylı maane etti betti rahmimde ufak bir yara varmış ayrıyetten göğsümden süt geliyomuş yumurtalıklarım tembelleşmiş ayrıyetten birsürü tahliller verdi yarın onları yapıcam kızlar benim sormak istediğim göğüsten süt gelmesi nedemek bilen varsa ne olur yazsın.....
kızlar asi melekden ses çıkmadııı eczaneye gidiyodu en sonnn merak ettim ne oldu acaba???
Bence asi melek hamile ve şu anda şokta millete haber vermekle meşgul siteye giremedi henüz :)
mrhaba arkadaslar cuma gunu yumurtalarıma bakılcak ne kadar buyudu dıye.ondan sonra da asılama.asılamadan sonra taıle gıtsem o bekleme donemınde acaba bısey olurmu kı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?