- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #5.741
günaydın herkese arkadaşlar sudenazcım beni beklemede olanlardan silebilirsin hamile değilmişimsenağlamadün doktra gittim ultrasonda baktı gebelik gibi görünüyo dedi o an içten bi inşallha dedim ama kan testi yapalım dedi 2 saat sonra kan testini eşimle aldım doktr beklemeden açtım sonuç 0.0-5.0 görünce eşime yok dedim oda doktr baksın sen bilmezsin dedi biz içeri bile girmedik asistnı götürdü sonuçları gösterdi bi adet söktürücü yazmış gelmişti eşim sancıları oluyo napıcaz dedi bide ağrı kesici yazıp verdi elimize yıkıldığım andı:a015:eşim için belli etmemeye çalıştım oda ben bu dktra güvenmyrum başkasına gidelim dedi ama ben artık grçrktrn yorulmuştum hala ağlamaktan gözlerim şiş akşam bide annem aradı adet söktürücü içme diye görümcem aradı benim 25 gün geçiyodu negatif çıktı ama hamileydim diye napacağımı şaşırdım belirtiler gebe olduğumu gösteriyo ama bilmiyorum çıldırıcam napiyim arkadaşlar hapları yiyeyimmi yoksa bekliyimmi :uhmfffffffff çok yazdım kusura bakmayın hadi öptüm rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın.
merhaba kizlar.....................
Akşam dayanamayip gebelik testi yaptim..........
Söz vermiştim yapmayacaktim ama dayanamadim.........
önce tek çizgi çikti hemen ben bu tabloya alişkin olduğum için hee tamam negatif deyip biraktim...............
Aradan yarim saat geçtiaynanin önünde duran teste baktim kiii ikinci bi çizgi belirmiş ama açik pembe renkti diyeri kadar koyu değildi....
Hamile olma ihtimali var mi biemiyorum...çünkü çizgi tam diyeri gibi net değildi................
Umutlanmak ve hayal kirikliği yaşamak istemiyorum...
Birazdan gidip kan testi yaptircamm..........
Allah hayirlisini nasip etsin bakalim.2-3 saate kadar kan testi sonucunu söylerim dua edin bana
ben burdayım canım ya ben bişey soracaktım arkadaşlara ama ortalıkta kimse sesimi duyan varsa cevaplarsa sevinirim 9 ay oldu bebiş isteyeli ama arkadaşım dr. gitme diyor ben gitmek istiyorum ne yapmalıyım????
öncelikle aramıza hoşgeldinnnnn
arkadaşının söylediği son derece yanlış canım..tabiki gitmelisin..ben evlendiğimin 2. ayında gittim..iyiki gitmişim...sorun varsa eğer boyutunu bilemezsin..benim ablam 2 sene korundu..sonra bıraktı..1 senede dr.gitmeden denediler..o kadar ısrar ettik gitmedi..en sonunda gittiğinde eniştem azosperm çıktı..yani hiç spermi yok..boşa geçen bi 3 sene var..şimdide mecburi tüp bebeğe başladılar....
hadi bunları geçtik..her kadının 6 ayda bir muayene olması sağlığı açısından çok önemli..aksatma canım bence....herkes senin neler yaşadığını bilemez....yerimseniben
GÜNAYDIN HERKESE a.s.
BOL HAMİŞLİ GÜN GEÇİRMEK DİLEĞİYLE ;
merhaba kizlar.....................
Akşam dayanamayip gebelik testi yaptim..........
Söz vermiştim yapmayacaktim ama dayanamadim.........
önce tek çizgi çikti hemen ben bu tabloya alişkin olduğum için hee tamam negatif deyip biraktim...............
Aradan yarim saat geçtiaynanin önünde duran teste baktim kiii ikinci bi çizgi belirmiş ama açik pembe renkti diyeri kadar koyu değildi....
Hamile olma ihtimali var mi biemiyorum...çünkü çizgi tam diyeri gibi net değildi................
Umutlanmak ve hayal kirikliği yaşamak istemiyorum...
Birazdan gidip kan testi yaptircamm..........
Allah hayirlisini nasip etsin bakalim.2-3 saate kadar kan testi sonucunu söylerim dua edin bana
bu arada kizlar...pazar günü adet oldum..fakat çamur gibiydi...kahveli siyahli..çok değişikti..ve ilk gün çok az olurum...ama çok fazla geldi...2.gün rengi düzeldi fakat azaldi kanamam..bu sabahta kalktim pedimde 3-4 damla vardi...normalde 2.3.4. Günüm çok yoğun geçer..sanki kesilcek gibi...yanliş hatirlamiyosam bi arkadaşimiz daha adetim çabur gibi geldi demişti ama kim dedi çikaramiyorum bi türlü...
Neyse bugün 2 de dr.a gidiyorum..gene klomen verir büyük ihtimal...
cannım üstüne görüyosundur belkii sanırım çamur gibi gören nazan arkadaşımızdı 4 gün çamur gibi hatta siyah geldi demişti. ve hamiş çıkmıştı ama ateşide yüksekdi canım senin ateşin nasıll? inş. üstüne görüyosundur yaa hadi hayırlısı canım benim.Şeniz
CANIM MALESEF ATEŞİM DÜŞÜK...36.4 KADAR DÜŞTÜ....SANIRIM İLAÇLARIN ETKİSİYLE BÖYLE OLDU..DEMİN GİTTİM LAVABOYA...KAHVE LEKE VARDI...ADETİM KESİLDİMİ NE? NORMALDE 6 GÜN SÜRÜYOR..BUGÜN 3. GÜNÜ DAHA....:uhm: :uhm:
doktora bugün gidicen sanırım dimii. <sorarsın belki kan testi falan ister canımm. bide kahve leke genelde üstüne görme oluyo sanırım ya normal adet olupda hamile kalanlar var canım düşünn. Hayırlısı olsun senin için doktordan iyi haberlerle gelirsin inş. bizi haberdar et olur mu? yerimseniben
KIZLAR SON İKİ AYDIR ADETİM 6 GÜN SÜRERKEN 3 GÜN SÜRMEYE BAŞLADI VE GENELDE REGL OLMADAN TATLI İSTERKEN ŞİMDİ REGL BİTTİKTEN SONRA AŞIRI DERECEDE TATLI İSTİYORUM BENİM GİBİ OLAN VEYA NEDEN OLDUĞU KONUSUNDA FİKRİ OLAN VARMI???????????kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?