Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ilk 3 gun normal di hani bi farklilik hissetmedim dun cok gelmedi 4.gun olmasina ragmen bugunse hic sadece cok ucuk kahverengi ve kesik kesik gibi akinti seklinde ama sunmuyo afedersin biraz detayli oldu ama

ilk 3 gun normal di hani bi farklilik hissetmedim dun cok gelmedi 4.gun olmasina ragmen bugunse hic sadece cok ucuk kahverengi ve kesik kesik gibi akinti seklinde ama sunmuyo afedersin biraz detayli oldu ama

yok canım ben sordum zaten, yani ilk 3 gün normalse ümitlendirmek istemem açıkçası. Ama yine de bi test yap. Herkesin bünyesi o kadar farklı ki, neler duyuyoruz. Hem aklında soru işareti kalmaz, değilsende üzülmek yok dimi. Bak Kadriyecim gelmiş, üzülürsek kızar sonraaaacoksekeriremsu

Kadriyecim bende bi ümit baktım ama bulamadım hamiş haberi, belki sana da özelden yazan olmuştur diye ümit ediyordum( Hayırlısı artık yarın alırız güzel haberler inşallah! Gün doğmadan neler doğar!

Bu arada ben yatıcam artık, hepinize ii geceler.

test te yapmak istemiyorum 3 gun bi farklilik hissetmeden adet gordum dun kesilir gibi oldu bugunde boyle o yuzden hamileigede pek ihtimal vermiyorum ama ne bileyim ilk defa basima geliyo

hayirlisi artik abakalim yarin ne olacak, boyle olunca ne zaman temizlenmem gerektiginide kestiremiyorum kesiliyo temizleniyorum yine geliyo sonra yine kesiliyo namaz vaktide gecirmek istemiyorum

bence gununu bekle canim ben 1 yildir korunmuyorum toplam 2 defa falan test yaptim onunda birinde gunum 4 gun gecmisti gunun gecerse var gecmezse yok bosuna kendini strese sokma simdiden gununu bekle ve insallah positif sonuc alirin tabii bu benim fikrim

arkadaslar eczane testlerine fazla güvenmeyin ben bu ay kendimi de eşimide öyle alıştırdımki hamileliğe çift çizgi çıktı hemde 2kez yaptım kesin emin dik göya sonra 9 günümde kanamam oldu dr gittim var dedi kan testindede var gözukuyodu sonra başka bi dr gittim yok dedi kimyasal gebelikmiş bütün testler var diyo ama yok hcg hormonu yüksekiyomuş bitek anna baba olcaz derken çok büyük hayal kırıklığına uradık eşimle oturup ağladık ama asla isyan etmiyoruz sabırla ve duayla beklıyoruz,,,

ya kızlar benıde lısteye yazın bebıs ısteyenler bolumune..bu ay bellı olucak hamıle olup olmadıgım.:teselli:

kadriyecim benim tarih 24 temmuz geçiyor ama azıcık uzatalıyım yumurtam geç çatladığından sen beni 27 temmuza alırmısın rica etsem a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…