- 29 Eylül 2008
- 6.673
- 3.771
- 398
- 43
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #14.661
Kızlar Selam,
Beni de Aralık hamiş listesine ekler misiniz? Bugün 1 aylık hamile olduğumu öğrendim. Çok güzel bir duygu, ne yazacağımı şaşırdım.
Umarım Yüce Allah'ım isteyen herkese bu güzel duyguyu tez zamanda yaşatır.
selam herkese iyi akşamlar kızlar sonunda çift çizgiyi gördüm ve cuma günü dr gittim şuan 4,5 haftalık hamileyim inanamıyorum hala ilk ki düşük olmuştu ve ondan sanra çikolata kisti amiliyatı sonra tedavi ve en son rahim filmi çekilmiştim şükürler olsun rabbim dualarımızı kabul etti bu sayfaya hamile haberimi vermeyi çok istemiştim rabbim dularımı kabul etti
kızlar selam bende hamileyim çok şükür dilerim tüm listedekilerde en kısa zamanda hamiş olur bu duyguyu yaşar bu arada yeni hamişleride kutlarım sağlıkla kucagımıza alırız bebeklerimizi inşallah
arkadaşlar bende çift çizgiyi gördümmmmmm
Buay soğankurüyle kecı boynuznu denedık sonra ben klomen kullandımeşimde evicap bide trental kullanıyo bakalım bauydan bırazdaha umıtlıyız ilaçkulandıgım için yanı bıde kürleride dendmık ama işin kotu tarafı ben bugunlerde eşime küsüm yaaaa naapyım sizce :)
selam herkese iyi akşamlar kızlar sonunda çift çizgiyi gördüm ve cuma günü dr gittim şuan 4,5 haftalık hamileyim inanamıyorum hala ilk ki düşük olmuştu ve ondan sanra çikolata kisti amiliyatı sonra tedavi ve en son rahim filmi çekilmiştim şükürler olsun rabbim dualarımızı kabul etti bu sayfaya hamile haberimi vermeyi çok istemiştim rabbim dularımı kabul etti
kızlar selam bende hamileyim çok şükür dilerim tüm listedekilerde en kısa zamanda hamiş olur bu duyguyu yaşar bu arada yeni hamişleride kutlarım sağlıkla kucagımıza alırız bebeklerimizi inşallah
kıslaaaar hepinizi tebrik ederim:hooray: sağlıklı bi hamişlikten sonra inşşş Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eder:ecrin_bebek:darısı bizlerin ve nerde isteyen varsa hepsinin başına Allahımı izniyle inşallah..:Saruboceq:benide hamiş listesine al kadriye
doktor bana çok şişmansın (67 kiloyum) polikistik over oluşmuş zayıfla yoksa yılda iki kere hamile olma şansın olur dedi. 3 ay öncede kimyasal geçirdim... benzer durumda olan arkadaşlar var mı?
kızlarrr daha önce söyledim ama beni listenize koymadınız.:çok üzgünüm:
Eylul1 hatırlıyorum canım seni.zayıfyaınca yumurtalıkalrdaha raht calışıyormuş duymuştum bunu amakıloylahamilelğin tam bı ilğisi olcagını snamıyorum canımnıce şişman insanalr var çok raht hamile kalabılıyorlar peki dokotrun sana şeker ilacı verdımıbenım doktorum verdı senı zayıflatck dei banada pko var dediamabaşka ilaç faln vermedı gercı ben suan 5ay öncesınden bahsedıyorum da:)
kadriye inanmiyorum sana ...hem pko teshisi konuldu hem de klomen mi kullandin..ah be guzelim dr muayenesinden once yapmasaydin keske...hadi dr a ...imza kampanyasi baslatacam senin icin "haydi Kadriye dr a" die.... hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?