Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Ama soğan kuurnu adetın ilk gunu başlıcksın içmeye 15gun içceksın ve bırakcksın canım dıkkat et bunada

Buay soğankurüyle kecı boynuznu denedık sonra ben klomen kullandımeşimde evicap bide trental kullanıyo bakalım bauydan bırazdaha umıtlıyız ilaçkulandıgım için yanı bıde kürleride dendmık ama işin kotu tarafı ben bugunlerde eşime küsüm yaaaa naapyım sizce :)

kızlar selam bende hamileyim çok şükür dilerim tüm listedekilerde en kısa zamanda hamiş olur bu duyguyu yaşar bu arada yeni hamişleride kutlarım sağlıkla kucagımıza alırız bebeklerimizi inşallah

arkadaşlar bende çift çizgiyi gördümmmmmm

ooooooooo süper ya girmeyeli bir sürü hamişimiz var allahım analı babalı saglıklı sıhatlı evlat versin hepinize bizleride unutmayın :Saruboceq:

canım ne küslügü bu şimde :mymeka: çalış :dance: sonra küsmeye devam edersin hadi bakalım umudum var senden buay:sm_cool:

karşı komşum dogum yaptı altımdaki komşum hamile hemde kilolu hemende hamile kaldı
girişte yeni gelin oda hamile apartmanımız hamiş ve bebk kaynıyor banada bulaşır inşallah...

kızlar selam bende hamileyim çok şükür dilerim tüm listedekilerde en kısa zamanda hamiş olur bu duyguyu yaşar bu arada yeni hamişleride kutlarım sağlıkla kucagımıza alırız bebeklerimizi inşallah

benide hamiş listesine al kadriye
kıslaaaar hepinizi tebrik ederim:hooray: sağlıklı bi hamişlikten sonra inşşş Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eder:ecrin_bebek:darısı bizlerin ve nerde isteyen varsa hepsinin başına Allahımı izniyle inşallah..:Saruboceq:
doktor bana çok şişmansın (67 kiloyum) polikistik over oluşmuş zayıfla yoksa yılda iki kere hamile olma şansın olur dedi. 3 ay öncede kimyasal geçirdim... benzer durumda olan arkadaşlar var mı?

ah canım seninkide kilomu?ben taaaam 75 kilo oldum klomenden sonrasenağlamanasıl vericem ben bu kiloları ay kıslar yardım edin daa...beyazmelek canım inşşşş senden,kadrişcimden bütün kıslardan bu ay hamiş haberi alırız canımcım...:1hug:

arkadaşlr ben size demmeışmıydım bnde bı tılsım var diye :)
kahvaltı yaprken aklıma geldi msnden görsutugumuz arkadaş hamiş oluyordiye.sıla 84 arkasındna bınbırgece ::)
aabeyzmelek sıra snede canım ben buna gercktn innaıyorum.buay olmasada diğer aysıra sende canım benımmmmmmmmmmmmmm.ee yokmu msnmı isteyenn :)

binbirgece cok cok sevindim...umarim saglikla bebegini kucagina alirsin ve darisi tum isteyenlerin basina..ben de tabii ki sositososito ...canim sen rahim filmini ne zaman cektirdin? sonuc ne idi

kadriye inanmiyorum sana ...hem pko teshisi konuldu hem de klomen mi kullandin..ah be guzelim dr muayenesinden once yapmasaydin keske...hadi dr a ...imza kampanyasi baslatacam senin icin "haydi Kadriye dr a" die.... hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

günaydın arkadaşlar,öncelikle tüm hamiş arkadaşlarımızı tebrik ediyorum allah sağlıklı bebişler verir inşallah herkese.kadriyeciğim benim regl gününü 8 ocak olarak eklermisin listeye,bu ayda olmadı nasip öteki aya inşallah.

kadriye inanmiyorum sana ...hem pko teshisi konuldu hem de klomen mi kullandin..ah be guzelim dr muayenesinden once yapmasaydin keske...hadi dr a ...imza kampanyasi baslatacam senin icin "haydi Kadriye dr a" die.... hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

oncelıkle gunaydın canım bınbırgece egen ay rahım fılmı cekıldı sanırm rahım fılmındne sonra hamiş kaldı.bana gelıncekızma tamam buayda gecsın giidcez dokotra rtık bızde

arkadaşlar hikayemi merek eden varsa
2007 kasım ayında 6,5 cm çikolata kisti nedeniyle açık amliyat oldum ve 3 ay doğum kontrol hapı kullandım ama tekrarladı kistim bu benim için çok büyük hayal kırıklığı olmuştu ve daha sonra izmirde umur yensel diye bir dr gittim o bana duphaston adında bir hap verdi ve kistim geçti gnophone ve prengly iğnesi tedavisi gördüm iki ay olmadı sonra 3 ay kendmiz deneyelim dedik yine olmadı 3 ayın sonunda yine dr umuza gittik rahim filmi çekildim ilk ayında korunduk 2.inci ayında korunmayı bıraktık ve bebeğimiz bize bayram hediyesi oldu aslında kistlerim sürekli tekrarlıyan türden çok korkmuştum hamile kalamıyorum diye tam 10 ay bekledim kanallarımda tıkanıklık varmış o açıldı galiba ve bebeişimz geldi bu arada sopan suyu içtim ama 5 gün eşimde morfoloji sorunu vardı o da keçi boynuzu kürü ve havuç suyu ile sperm sayısını arttırdı

hamilelik belirtilerine gelince normal yumurtlama dönemim bitince akıntılarım birkaç gün sonra tekrra başladı adet olcam gibi ağrılarım vardı kasıklarımda heran adet olucam zannettim birde çok uyku hali oldu bende birde adet olma dönemimde idarrim koyulaşrı ve yanma oldu hafif bel ağrısı ve kasık ağrımda oldu tabi mide bulantım çok fazla olmadı
işte arkadaşlar sizlere yardımcı olabildiyesem ne mutlu bana

çok fazla giremiyorum çünkü amliya olmadan önce düşüğüm olmuştuı bu neden le dr um istirat vericeğini söyledi işe bile zor izin aldım yarın dr gidicem o yzüden işlerimi toparlıyorum evde girdiğim zaman dfaha net konuşuruz arkadaşlar bol hamişli günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…