- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #14.681
binbirgece cok cok sevindim...umarim saglikla bebegini kucagina alirsinve darisi tum isteyenlerin basina..ben de tabii ki sositososito ...canim sen rahim filmini ne zaman cektirdin? sonuc ne idi
canım çok sevindim senin adına,rabbim inşallah kucağına alıp koklamayı nasip etsin,sen rahat ol ki bebişinde huzursuz olmasın annesi :) bizler içinde bol bol dua et olurmuarkadaşlar nasıl bir duygu içindeyim diye sorarsanız şu an sevinçle tedirginliğim karmakarşığım yani ilk düşük oldu korkum var ama pozitif düşünmeye çalışıp kendimi rahatlatıyorum
stres yaparsan bebegine zarar verirsin...o yuzden hep iyi seyler dusun binbirgece...mesela kucagina aldigin ilk ani, esinle beraber bebeginize bakisinizi, ilk besleyisini, yuruyusunu falan dusun..icini rahatlat...elini karnina koy, oradaki varligini ve mucadelesini dusun bebisinin....e ne de olsa iki hafta kadar sonra ilk kalp atisini duyacaksin...niye endiseleniyorsun ki...bol bol dinlen...agir kaldirma, ani hareketlerden sakin...
ay bana bakin goren de 11 tane dogum yaptim sanir
kızlar siteye ilk girişimde gebelik forumu gözükmüyo 2 gündür,arama kısmından girdim burayada,forumda bi sorunmu var acaba?
Ebrubu doktor şimdi ne yaapbılrkı zatn yumurtlama gunleri sımdı bıde eşimde calışıyor en erkn cumartesı gıebılrız
selam herkese iyi akşamlar kızlar sonunda çift çizgiyi gördüm ve cuma günü dr gittim şuan 4,5 haftalık hamileyim inanamıyorum hala ilk ki düşük olmuştu ve ondan sanra çikolata kisti amiliyatı sonra tedavi ve en son rahim filmi çekilmiştim şükürler olsun rabbim dualarımızı kabul etti bu sayfaya hamile haberimi vermeyi çok istemiştim rabbim dularımı kabul etti
arkadaşlar nasıl bir duygu içindeyim diye sorarsanız şu an sevinçle tedirginliğim karmakarşığım yani ilk düşük oldu korkum var ama pozitif düşünmeye çalışıp kendimi rahatlatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?