Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

aman aman yaptığın soğan kuru bilmem ne hepsini bi küslük uğruna çöpe atma sakın bu ay ümitliyiz bak sendenkaydirigubbakcemile:teytey:

aman canım yazdım ama çok ta bişi sölemediler bildiğimiz şeyler anne nin yumurtası olacak babanın spermi olacak uygun rahim olackmış tüp bebek ondan sonra yapılıyomuş yaş önemliymiş ilk yıl korunmadan şans %65-80 2.yıl %85-90 3. yıl %95 civarı diyor bunu bilmiodum 45 dak lık programdan yeni olarak bi tek bunu öğrendim ha bu arada bu değerler doğadaki çok sağlıklı 2 çiftin değerleri.....:)

hamile arkadaşları kutluyorum, darısı başımıza ... okudukça neler öğreniyorum burdan:))) 1,5 yıldır evliyim, denemede bu ay 2. ayımız hayırlısı artık :)))

canım adetın gelmeye başlamıştır ee lişkıdede kanlalr açılıyoyaondna gelmiştir akıntı benımde oluyor bazn ole

aman aman yaptığın soğan kuru bilmem ne hepsini bi küslük uğruna çöpe atma sakın bu ay ümitliyiz bak sendenkaydirigubbakcemile:teytey:

ee ben kızdıgımı ve kırıldıgımı nasıl anlatcam nasıl bellı etcem eşime pekii.benımde içim gidiyorda eşim ben onla ilğilenmeyınce ya üşütür yada başı agırır baktım bugun işten geldı hastaolmuş çokk kötuyumm hastayım başım agrıyo diyo :)
şAŞIRMADIM DEDIM BNCE AMA YUMUŞAMICAM KÜSÜM HALA SANA DEDİM

ya bu arada ben doktora gidicem bugün telefon bekliyorum ama arayan soran yok!!!
yoksa beni unuttular mı ya???

özel hastane de muayene oluyorum ordan araycaklardı hasta azalınca arıyolar
dayanamadım ben aradım 9:30 da bekliolar çıkıyorum şimdi

bak senn için hastalar filan olmuşşşşş...
Yumuşa sen yumuşa cennet kokulun gelsin

amannnalıştım ben artık onun hasta olmalarına zatn ilaç içti uyuyakaldı koltukta bugunde gecerse5gun oldu son ilşikımızden buyana.bnd eiçten içe endıselenmıyor değilimde

evet arkadaslar bende aralikta yada qocakta cift cizgiyi gormek istiyorum
cok morelim bozuk
sanki hic olmayacakmis gibi
oce 3 dusuk yaptim simdi hamile bile kalamiyorum
allah her keze cocuk versin insallah hepinize sabir ve bebek diliyorum

evet arkadaslar bende aralikta yada qocakta cift cizgiyi gormek istiyorum
cok morelim bozuk
sanki hic olmayacakmis gibi
oce 3 dusuk yaptim simdi hamile bile kalamiyorum
allah her keze cocuk versin insallah hepinize sabir ve bebek diliyorum

canım inş sağlıkla bebgıne kavusursun olmuck dme olck de olck inş bzımde meleklerımz gelecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…