- 29 Eylül 2008
- 6.673
- 3.771
- 398
- 43
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #14.721
arkadaşlr ben size demmeışmıydım bnde bı tılsım var diye :)
kahvaltı yaprken aklıma geldi msnden görsutugumuz arkadaş hamiş oluyordiye.sıla 84 arkasındna bınbırgece ::)
aabeyzmelek sıra snede canım ben buna gercktn innaıyorum.buay olmasada diğer aysıra sende canım benımmmmmmmmmmmmmm.ee yokmu msnmı isteyenn :)
arkadaşlar hikayemi merek eden varsa
2007 kasım ayında 6,5 cm çikolata kisti nedeniyle açık amliyat oldum ve 3 ay doğum kontrol hapı kullandım ama tekrarladı kistim bu benim için çok büyük hayal kırıklığı olmuştu ve daha sonra izmirde umur yensel diye bir dr gittim o bana duphaston adında bir hap verdi ve kistim geçti gnophone ve prengly iğnesi tedavisi gördüm iki ay olmadı sonra 3 ay kendmiz deneyelim dedik yine olmadı 3 ayın sonunda yine dr umuza gittik rahim filmi çekildim ilk ayında korunduk 2.inci ayında korunmayı bıraktık ve bebeğimiz bize bayram hediyesi oldu aslında kistlerim sürekli tekrarlıyan türden çok korkmuştum hamile kalamıyorum diye tam 10 ay bekledim kanallarımda tıkanıklık varmış o açıldı galiba ve bebeişimz geldi bu arada sopan suyu içtim ama 5 gün eşimde morfoloji sorunu vardı o da keçi boynuzu kürü ve havuç suyu ile sperm sayısını arttırdı
hamilelik belirtilerine gelince normal yumurtlama dönemim bitince akıntılarım birkaç gün sonra tekrra başladı adet olcam gibi ağrılarım vardı kasıklarımda heran adet olucam zannettim birde çok uyku hali oldu bende birde adet olma dönemimde idarrim koyulaşrı ve yanma oldu hafif bel ağrısı ve kasık ağrımda oldu tabi mide bulantım çok fazla olmadı
işte arkadaşlar sizlere yardımcı olabildiyesem ne mutlu bana
çok fazla giremiyorum çünkü amliya olmadan önce düşüğüm olmuştuı bu neden le dr um istirat vericeğini söyledi işe bile zor izin aldım yarın dr gidicem o yzüden işlerimi toparlıyorum evde girdiğim zaman dfaha net konuşuruz arkadaşlar bol hamişli günler
ben geldim kızlar...
günaydın herkese,canım yanlış anlamadıysam doktorun sana puregon vermiş bunormalde mikroenjeksiyonda kullanılan yumurta çoğaltmaya yönelik bir iğne bide ovitrelle verdiğine göre iğneyle yumurtaları çoğaltıp ovitrelle ilede çatlatmayı düşünüyo olabilir.inşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız canım.ya bana iğneli tedaviye geçicez dedi ama bu iğneli tedavi nasıl bişi anlamadım ben ya.. aşılamaya mı geçti de strese girmeyeyim die sölemio ki acaba??
purogen die bi iğne.. 5 gün 75 birim yapılacak ovitrelle vermiş glukofene dewam kafam karıştı ya..YARDIMMMMMMM!!!!!!!!!!
benim adet tarihim 20 aralık..şimdi idrar testinde çıkarmı acep,yoksa erkenmi..:sm_confused:CADIARZU
arkadaşlar bugün regl olmam gerekiyordu olmadım hiç adet ağrımda yok dün test yapmıştım daynamayıp 2.çizgi silik çıkmıştı.inşallah hamişimdir yarında regl olmazsam test yapıcam 1 tane daha
kızlar adet oldum malesef....yeni tarihim 10 ocak....15. aya girdim....zaten bu aydan sonra ameliyatım var..tek umudum bu kaldı...
13 temmuz 2008 de evlendim.ilk aydan hamile kaldım.maalesefki 1 aylıkken kendiliğinden düştü bebikimsenağlamasenağlama
ya bana iğneli tedaviye geçicez dedi ama bu iğneli tedavi nasıl bişi anlamadım ben ya.. aşılamaya mı geçti de strese girmeyeyim die sölemio ki acaba??
purogen die bi iğne.. 5 gün 75 birim yapılacak ovitrelle vermiş glukofene dewam kafam karıştı ya..YARDIMMMMMMM!!!!!!!!!!
arkadaşlar bugün regl olmam gerekiyordu olmadım hiç adet ağrımda yok dün test yapmıştım daynamayıp 2.çizgi silik çıkmıştı.inşallah hamişimdir yarında regl olmazsam test yapıcam 1 tane daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?