Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

canım benden sonramı geldi msn binbirgece yoksa benden öncemiydi benden sonraysa zamnım var daha neyse hayırlısı canım

canım tebrikler hihoyyytallahım kucagına almayıda nasip etsin saklasın bende temmuzda çektirdim hsg ama daha birşey yok hayırlısı olsun

ben geldim kızlar...

hoşgeldin durumlar ne canım ne dei doktorun

ya bana iğneli tedaviye geçicez dedi ama bu iğneli tedavi nasıl bişi anlamadım ben ya.. aşılamaya mı geçti de strese girmeyeyim die sölemio ki acaba??
purogen die bi iğne.. 5 gün 75 birim yapılacak ovitrelle vermiş glukofene dewam kafam karıştı ya..YARDIMMMMMMM!!!!!!!!!!

arkadaşlar ALLAH hepimize hayırlı sağlıklı ve pamuk gibi bebekler versin inşallahhhhh .... haftaya regl olmam gerek ama inşalllahhhhh olmammmmmmm ...............

arkadaşlar bugün regl olmam gerekiyordu olmadım hiç adet ağrımda yok dün test yapmıştım daynamayıp 2.çizgi silik çıkmıştı.inşallah hamişimdir yarında regl olmazsam test yapıcam 1 tane daha

günaydın herkese,canım yanlış anlamadıysam doktorun sana puregon vermiş bunormalde mikroenjeksiyonda kullanılan yumurta çoğaltmaya yönelik bir iğne bide ovitrelle verdiğine göre iğneyle yumurtaları çoğaltıp ovitrelle ilede çatlatmayı düşünüyo olabilir.inşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız canım.

kızlar adet oldum malesef....yeni tarihim 10 ocak....15. aya girdim....zaten bu aydan sonra ameliyatım var..tek umudum bu kaldı...

benim adet tarihim 20 aralık..şimdi idrar testinde çıkarmı acep,yoksa erkenmi..:sm_confused:CADIARZU

bence daha erken kimisinin 5 gün geçsede hemen çıkmıyormuş.. Senin daha gelmemiş bile ama bide erken gebelik testleri var eczanelerde ilişkiden 7-10 gün sonra belirliyormuş yani senin gibi daha adet günün gelmeden..
bende bi kere denemiştim hatta normal gebelik testi 4-6 ytl arasındayken onu 20 ytlye almıştım sonra dayanamadım 7.gün testi yaptım negatifti biraz daha bekleseydim çıkarmıydı bilmiyorum bidaha almadım..
Ne kadar doğru oluyor sonucu bilemem yani benden sölemesi :)

eyvahh büyük geçmiş olsun Allah bir daha böyle acı göstermesin.. Umarım bundan sonrası iyi olur!! Ama hemen olabilmişsin yani buda büyük şans yani ikinizdede bu konuda bir problem yok.. Bi daha olur inşaallah tez zamanda.. bende senden 2 hafta sonra evlenmişim demek biz ilk 3 ay korunduk sonra karar verdik şimdi bekliyoruz.. .

silik çıktıysa hamile olma ihtimalin yüksek canım hadi yarın güzel haberlerle bagıralım burdaaaaa

kızlar adet oldum malesef....yeni tarihim 10 ocak....15. aya girdim....zaten bu aydan sonra ameliyatım var..tek umudum bu kaldı...

canım üzülme alışalım kendimizi adet olacakmış gibi şartlandıralım bence ben öyle yapıyorum ve üzülmüyorum artık

13 temmuz 2008 de evlendim.ilk aydan hamile kaldım.maalesefki 1 aylıkken kendiliğinden düştü bebikimsenağlamasenağlama

canım geçmiş olsun allah sabır versin evet bencede hamile kaldıysan yine hamile kalırsın biz daha hamile bile kalamadım 2 sene olacak nerdeyse ama ben hayırlısyını istiyorum allahımdan geç gelsin saglıklı olsun beklemeye razıyım ben :1hug:

yok canım catlatma tedavısıne başlamışssınız yumurta gelıştırıcı verdıgı iğne panık yapma kullan sneduzenlı ilşkiye gir

canım ahdı sılıkte olsa çıkmışya.guzel hberlerını beklıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…