Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

***********************nazlı keçilerin melek anne adayları ******

************ ************* 17 AraLIK*********

LEYDİİİ::::::::::::::::::::::::::::::::
ravzanur::::::::::::::::::::::::::::18 aralık
perlın::::::::::::::::::::::::::::::: 19aralık
cansucLK::::::::::::::::::::::::::19ARALIK
nisan13::::::::::::::::::::::::::::19 aralık
NILUFERSHH:::::::::::::::::::20ARALIK
Sıvaslı58::::::::::::::::::::::::::20aralık ( 3. ay)
EAMA_AYÇA:::::::::::::::::::20 aralık
vuslat2008:::::::::::::::::::::::: 21 aralık
burko:::::::::::::::::::::::::::::::21aralık
aybala42::::::::::::::::::::::::::: 21 aralık
aabeyazmelek...................... 22aralık ( 18. ay )
siyaz:::::::::::::::::::::::::::::::::: 23 aralık ( 2 ay)
kurnaz:::::::::::::::::::::::::::::: 23 aralık
Ecrin Ceylin......................... 24aralık ( 10. ay
bijoux:::::::::::::::::::::::::::::::: 25aralık ( 3 . ay)
mehtap gül::::::::::::::::::::::::25ARALIK (10. AY )
edranil.com::::::::::::::::::::::::::::26aralık (2 ay)
benssenb::::::::::::::::::::::::: 26aralık
dalyan::::::::::::::::::::::::::::::26aralık
JJuLlEtt::::::::::::::::::::::::::::26aralık
ebrubu:::::::::::::::::::::::::::::::27 ARALIK
esma_memo_12................28 aralık( 8 . ay )
beyaAZz::::::::::::::::::::::::::::::28 aralık
ylmzhatice::::::::::::::::::::::::::::::::
bengiii::::::::::::::::::::::::::::::: 30 aralık
Sweetbaby::::::::::::::::::::::::::30aralık( 6, ay )
Berknilay:::::::::::::::::::::::::::30Aralık
Aysegul86:::::::::::::::::::::::::30aralık
ZEK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::31aralık
gizem38::::::::::::::::::::::::::::
BTRKCL::::::::::::::::::::??? BELLİ DEĞİL
Mhtp::::::::::::::::::::::::::;?????????
brnsrk
Deasy::::::::::::::::::::::::::

*
*******BEKLEMEDE OLANLAR (DURUMLARINIZDAN HABERDAR EDİN.. NE OLDU SİZLERE?)**

serdi::::::::::::::::::::::::::::::::: 4aralık
turkuaz_turkuaz:::::::::::::::::
czy:::::::::::::::::::::::::::::::::::::5aralık ( 7. ay)
Neriman83:::::::::::::::::::::::::6 aralık ( 4 .ay
suaya.......................:::::::....... 10aralık( 14 . ay)
gülücük:::::::::::::::::::::::::::::: 12 aralık ( 9.ay)
zeytingözlü::::::::::::::::::::::::::12 aralık
nesheli:::::::::::::::::::::::::::::::::30kasım
umutsuz09::::::::::::::::::::::::::: 13 aralık( 6. ay)
zencefil::::::::::::::::::::::::::::13aralık ( 10 . ay
duygu2008:::::::::::::::::::::::: 16aralık
Sebnemgun::::::::::::::::::::: 16 aralık ( 12 ay)
İremisss:::::::::::::::::::::::::::16aralık ( 5. ay )
Reyyan86:::::::::::::::::::::: 16aralık ( 15 ay)
paradisecity::::::::::::::::::::::16aralık

********************ARALIK AYININ GUZEL HAMİŞLERİ*******

1.__ gelgit::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ
2.__ başak35::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ ( 19 AY)
3__ cereno::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ
4__ binbirgece.................... HAMİŞİMİZ
5__ angeleyes_3::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ ( 5. ay)
6__serdi:::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz

************** OCAK ********************
nevrosky.........................:.... 1 ocak
bumuyani (kadriye24):::::::::: 3ocak ( 20. ay )
nakresn:::::::::::::::::::::::::::::: 3 ocak
((eslem))::::::::::::::::::::::::::::4 ocak
Yegane:::::::::::::::::::::::::::::::::5 ocak
can_iso::::::::::::::::::::::::::::: 8 ocak
leylim:::::::::::::::::::::::::::::::: 9 ocak( 12 . AY )
özge__844:::::::::::::::::::::::::10ocak ( 2 ay)
Nesrinsavas::::::::::::::::::::: 11 ocak
sudenaz222::::::::::::::::::::::: 15ocak (15,ay )

fragola:::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak
wintersun:::::::::::::::::::::::::..15 ocak ( 3 .ay )
ayzun:::::::::::::::::::::::::::::: 15OCAK ( 4.ay )
kedi79::::::::::::::::::::::::::::::::: 15 ocak ( 5 ay)

****************************kasım ayının guzel hamişşşleriii************

esmarin:::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ
sefamolsun:::::::::::::::::HamiŞİMİZ
hüzün_yili:::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ
ilsu............................. HAMİŞİMİZ
sıla-84:::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ( 5 . AY )
filizim:::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ
jasmincin......................HAMİŞİMİZ

nese ben listeyı guncelledım gisdiyorum kociş gelcek yemk hazırlıcam softayı hazırlyayayım.hepinizi öptum sudenezcım ahyırlsıı olsun inş dualrımız senınle

bi de bi sorum olck onuda ayzayımda ole gideyım bzı dokotrumözuu kararlaştırdık ta nezman gideyım acaba bugnlerdemı gideyım yoksa buayda gectı deyıpte regl olduktan sonramı gideyımm yorumlarınızı beklıyorummm

bizde silik cizgi isteriz isteriz isterizz!!!! Sonrada kıpkırmızı olsun isteriiiiz isteriz isteriiz...!! ya ben düşündüm taşındım bi oyuna karar verdim: bidahaki ay test yaptığımda eğer cıkmazsa 2.çizgi ben çizcem 2.çizgiyi kırmızı kalemle nolmuş yani.. sonra kendi kendimi hamile tayin etcem..ondan sonra rahat olcam ağır kaldırmak sigara kahve yok sen artık hamilesin dicem.. elim karnımda gezcem falan... bence herkes öle yapsın hepimiz hamileyiz arkadaşlar relax olun tebrik ediyorum şimdiden herkesi hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :dance: :sm_cool: laelaelaelaelae

Nasıl ama?

kaydirigubbakcemile3canımmm çok tatlısın yaaa.inşşş en yakın zamanda hamiş haberini duyarız.ne güzel hep böyle pozitif ol tatşım.öptüm seni.a.s.

biri kafayı mı yemişsositososito
bu ayda hamile kalamazssam herhal bende kafayı yiyecem
hoş ben yemeye başladım bile
geçen markete et bebek gelmişti, çok beğendim bi tane satın aldım
evde onu seviyorum :sm_cool: böylesi çok güzel
hazır bebek, işeme,yemek, ağlama v.s derdi yok
sessiz sessiz oturuyo masada :roflol:

canım şu anda gitsen bile hemen bir şey demiyorlar...tahliller yapılması lazım..son adetinin ilk gününden itibaren 21. gün yapılan bir tahlil var sonra adetinin 3. günü yapılan bir tahlil var ve adet bitiminde çekilen hsg var.. bunalrı düşünerek zamanını sen ayarla canım.. benim doktorum bunları istemişti.. birde eşinin vermesi gereken sperm tahlili var.

canım inşş hamişsindir.seviçli haberini bekliyoruz tatlım.böyle hamişler duyunca bize umut oluyor canım.
kızlar adet oldum malesef....yeni tarihim 10 ocak....15. aya girdim....zaten bu aydan sonra ameliyatım var..tek umudum bu kaldı...

canım üzülme meleğim bu ay hayırlısıyla gelir senide ameliyattan kurtarır inşallah tatlım. kıslar nerelerdesinizyaa,nasılsınız?kadriye canım gerçekten bize nazarmı değdi bilmem.bugünde kızkardeşim eşiyle giderken kaza yapmışlar.arabanım önü gitmiş.Rabbime şükürler olsunki bişileri yok yalnız kardeşimin korkudan bacakları tutuldu o kadar şimdi bizde yatıyor.Rabbim kimseye dert,keder ve kaza vermesin.AMİİN.

cumartesıye aldıık randevuyu kızlar hadı hayırlsı artık bakalım.ssk varmı demiş tahlılleri hastanede yaptırcakmış bakalım bı gıdelımde ne diycek

yok canım catlatma tedavısıne başlamışssınız yumurta gelıştırıcı verdıgı iğne panık yapma kullan sneduzenlı ilşkiye gir

canım aşılamaya geçmiş ama eşime hiç bakmamışlardı ona baktılar değer biraz düşük çıktı ama ben tek testle karar verememyani doğru olmaz dedi bende öbür ay olmasını hatta 15 tatilden sonra istedim maddi açıdan da ağır geldi biraz iğneler çok pahalıymış döndüğümüz zman test yapılacak ona göre aşılama yada tüp yapılacak çok hızlı gelişti şaşkınız biraz...:bbo:

slm nesheli ben bu dediğini yapmıştım hep tek çizgi tek çizgi bende sıyırdım vede çizdim ii geldi denemeni tavsiye ederim:bbo:

cumartesıye aldıık randevuyu kızlar hadı hayırlsı artık bakalım.ssk varmı demiş tahlılleri hastanede yaptırcakmış bakalım bı gıdelımde ne diycek
kadriyecim hayırlısı olsun tatlım inşallah hayırlı haberlerle dönersin canım.

canım hangisi hayırlıysa öyle olsun.inşş tatile kadar doğal yolla kalırsında, iğneye tüp bebeğe gerek kalmadan gelir bebişin.

slm kızlar nasılsınız? sanırım kimsecikler yok bugün buralarda

kızlar imdaat ne olur bişeyler söyleyin bana. azönce dr. dan geldim. smear aldı. korktuğum gibi kist yok çok şükür. ploraktin ve kan sayımı için kan verdim. smear salı kan yarın çıkıcak. ama dr. okadar çok şey saydıki regl den 5 gün önce geliceksin rahimden parça alıcaz biyopsi yapıcaz dedi 5 gün sonrada rahim filmi dedi. eşimden de spermiyogram testi istedi. önce yumurta takibi falan dedim ama bunlara bakalım boşuna beklememiş olursun dedi. çok korktum çok daha 4. ay ya sizcede biraz abartmamışmı. bu arada ne kist ne yara hiçbişi yok. zaman kaybetmememk içinmiş

doktorunumu aradın canım sen?nerden bıldın aşılaya gectıgını evt dedıgın gıbı aşıla da tup de cok masraflı.hem maddı hemde manevi kulfet yınede hayırlısı olsun dıyelım dua edlım.benıde cumartesının sıkıntısı sardı uyuyamadım gece

kedicim evt doktorun bıraz aceelcı davranmış.ama senı bışıyok deyıp gönderseydı ona da bulursun sen bışı.istemiyosan ara doktorunu ben daha hazır değilim istmeiyorum bırazdaha bekleyelım de canım.

bumuyani haklısın canımda ben hemen bunları yapacağını düşünmemiştim. ve gerçekten çk korktum. Bu arada aşkolsun canım ya ben çok mu mızmızımm :-( galiba öyleyim. sizler yaptırdınızmı bunları ya. bukadar çabuk bunları yaptıran oldumu arkadaşlar.

kızlar herkese merhaba bugün dr gittim meleğim 5.5 haftalıkmış ve 8 mm olmuş küçücük nokta kadar ama verdiği sıkıntının maşallah haddi yok benim gibi çook kasık agrısı çeken varmı dr normal dedi ama ben dayanamıyorum bazen durumlar böyle sizinle paylaşmak istedim hamile arkadaşlara sağlıklı sorunsuz bir hamilelik dönemi bebiş isteyen tüm arkadaşlarada en kısa zamanda hayırlı hamilelik diiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…