Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kızlar çok vaktım yok lsıteyı gunceledım cıkıyorum yarın 12derahım fılmı var dualrınzı beklıyorum gece gelebırım artık ancak kib bol hamişli gunlerrrrrrrr

kızlar abbim hayırlısıyla diğer kullarını nasıl bir ewlat müjdesiyle sewindirdiyse en kısa zamanda biz ewlat die yanıp tutuşanlarada bu mucizeyi nasip etsin bizleride ewindirp yüzümüzü güldürsün hayırlı ve sağlıklı ewlatlar nasip etsin ey ulu rabbim ezanlar ıkunurken ediyorum duamı sen kabul eyle rabbim benim gibi ewlat die yana şu yeryüzünde kaç kadın varsa hepsine sağlıkla sıhhatle bu mucizeyi yaşat rabbim aminnnnnnnnnnnnn

inşallah iyi sonuç alırsın mehtap gülü...

aminn inşallh:ecrin_bebek:

rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.AMİNNN...

amin kıslar RABBİM hepimize en kısa zamanda çift çift bebişler nasip etsin.kadriyecim dualarım seninle canım inşallah hayırlı heberlerle dönersin.

slm kızlarrrrrrr.....

geri döndüm sonunda.....interneti bağlatabildik.....artık eskisi gibi tekrar beraberiz.....bu yüzden çok mutluyum......

yaaa daha 17sine cok vaaar nörüyonuz kızlar sizin vakitler nasıl geçiyorrr? ben bi yandan esra erolu açtım izliyorum bi yandan b. sayar açık elimdede örgü şal örüyorum.. anlayın halimden

YENİ YEPYENİ LİSTEMİZZZZZZZZZZZZZZ (07.01.2009)

***************************** OCAKKKKKKKKKKKKKKKK**************************

can_iso:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ocak
umutsuz09::::::::::::::::::::::::::::::::::: 9 ocak (7. ay) // NOLUR ÜMÜDİNİ KAYBETME
özge__844:::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ocak (2. ay)
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::::::10 ocak (15. ay) // TOPİKIMIZİN UGURU
Nesrinsavas:::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak
kedi79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak (5. ay) //DAHA YOLUN BAŞINDASIN
Arzus::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak
qusel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak (40. ay) // SABRIN SONU BEBEKTIR
Mavi rüya:::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ocak (17 .ay ) //SABIR SABIR
Sebnemgun::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ocak (13.ay)
Melek_law::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ocak
Neyzen_x:::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ocak
Bircan (bircan ):::::::::::::::::::::::::::::14 ocak // ey rabbim!ona salihlerden olacak bir çocuk bağışla
fragola:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak
wintersun (irem ):::::::::::::::::::::::::::15 ocak ( 3. ay )
ayzun::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak ( 4. ay )
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak
mehtap gül::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ocak (11. ay ) // kardeş istiyoruz
z.nihal::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ocak
kurnaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 16 ocak
nesheli::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak // nazlı Leyla bebek anneni daha fazla bekletme olurmu?
selinn__1687:::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak
neslihan53::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak
ebrubu ( ebru )::::::::::::::::::::::::::::18 ocak
şeker pembe:::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak // rabbım dilerse zorluk yoktur.zmanı vardır sadece
BTRKCL:::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ocak ( 60. AY ) //OGLUŞANA KARDEŞ İSTİYORUZ
bijoux:::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::20 ocak ( 4 . ay)
bynkutluay::::::::::::::::::::::::::::::::::20 ocak
vuslat2008::::::::::::::::::::::::::::::::::23 ocak
Sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::::::::23 ocak ( 7. ay )
Ecrin Ceylin::::::::::::::::::::::::::::::::24 ocak ( 11. ay)
benssenb::::::::::::::::::::::::: :::::::::26 ocak
dalyan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 ocak
Yegane:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 27 ocak // gel artık cennet kokulum bekletme anneni
hcgl_emilya:::::::::::::::::::::::::: ::.:28 ocak
dila06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 ocak (4 . ay)
nergiz55::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ocak
nevrosky::::::::::::::::::::::::::::::::::: 30 ocak

*****BEKLEMEDE OLAN ARKADAŞLAR GUZEL HABERLERİNİZİ VERİN EMİ******

dilşahım:::::::::::::::::::::::::::::::::::1 ocak
serdi::::::::::::::::::::::::::::::::: :: :::1 ocak // UZUN ZAMNDAN SONRA İNŞ MELEGI ONUNLADIR
dtilknur06::::::::::::::..:::::::::::::::::1 ocak
almina16:::::::::::::::::::::::::::::::::: 2 ocak
raebzeh (ebru )::::::::::::::::::::::::::2 ocak
gamze su:::::::::::::::::::::::: :::::::::3 ocak
Ccreerkezim::::::::::::::::::::::::::::::5 ocak
Luvidan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ocak // ÜMÜDİN GUZEL SONUCA İŞARETTIR INŞ
Gorkemli:::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ocak

**************************OCAK AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİ *********************************

1** bengi:::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ //EVINIZ BEBEK KOKSUN İNŞ
2** ((eslem))::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ ( 25.AY ) //AZMIN ZAFERİ SAĞLIKLA KUCAGINIZA ALMAKTA NASİP OLSUN.

(( eslem )) ve bengi tebrik ederim arkadaşlar.....2009 'a şanslı başladınız inşallah sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız

bu arada pazartesi günü annemi devlet hastanesine götürdüm..hazır gelmişken dedim bi kan testi yaptırayım....nasılsa beleş diye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 normalde özel de tedavi oluyorum...neyse sadete geliyim..tabiki sonuç negatif -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- artık ben adetimi bekliyorum kızlar.....adetten sonrada doktora gidip laparoskopi yaptıracağım....sonumuz hayırlı olsun....

kızlar çok vaktım yok lsıteyı gunceledım cıkıyorum yarın 12derahım fılmı var dualrınzı beklıyorum gece gelebırım artık ancak kib bol hamişli gunlerrrrrrrr

canım benim dualarım seninle..inşallah sonuç güzel olur....rahat olmaya bak kendini kasma canım...

güzel haberlerini bekliyoruz... a.s.

sudecimmm hoş geldin nasılsın canımcım
kadriye dualrımız seninle arkadaşım...........a.s.

YENİ YEPYENİ LİSTEMİZZZZZZZZZZZZZZ (07.01.2009)

***************************** OCAKKKKKKKKKKKKKKKK**************************

can_iso:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ocak
umutsuz09::::::::::::::::::::::::::::::::::: 9 ocak (7. ay) // NOLUR ÜMÜDİNİ KAYBETME
özge__844:::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ocak (2. ay)
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::::::10 ocak (15. ay) // TOPİKIMIZİN UGURU
Nesrinsavas:::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak
kedi79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak (5. ay) //DAHA YOLUN BAŞINDASIN
Arzus::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak
qusel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak (40. ay) // SABRIN SONU BEBEKTIR
Mavi rüya:::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ocak (17 .ay ) //SABIR SABIR
Sebnemgun::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ocak (13.ay)
Melek_law::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ocak
Neyzen_x:::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ocak
Bircan (bircan ):::::::::::::::::::::::::::::14 ocak // ey rabbim!ona salihlerden olacak bir çocuk bağışla
fragola:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak
wintersun (irem ):::::::::::::::::::::::::::15 ocak ( 3. ay )
ayzun::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak ( 4. ay )
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak
mehtap gül::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ocak (11. ay ) // kardeş istiyoruz
z.nihal::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ocak
kurnaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 16 ocak
nesheli::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak // nazlı Leyla bebek anneni daha fazla bekletme olurmu?
selinn__1687:::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak
neslihan53::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak
ebrubu ( ebru )::::::::::::::::::::::::::::18 ocak
şeker pembe:::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak // rabbım dilerse zorluk yoktur.zmanı vardır sadece
BTRKCL:::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ocak ( 60. AY ) //OGLUŞANA KARDEŞ İSTİYORUZ
bijoux:::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::20 ocak ( 4 . ay)
bynkutluay::::::::::::::::::::::::::::::::::20 ocak
vuslat2008::::::::::::::::::::::::::::::::::23 ocak
Sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::::::::23 ocak ( 7. ay )
Ecrin Ceylin::::::::::::::::::::::::::::::::24 ocak ( 11. ay)
benssenb::::::::::::::::::::::::: :::::::::26 ocak
dalyan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 ocak
Yegane:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 27 ocak // gel artık cennet kokulum bekletme anneni
hcgl_emilya:::::::::::::::::::::::::: ::.:28 ocak
dila06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 ocak (4 . ay)
nergiz55::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ocak
almina16:::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 ocak
nevrosky::::::::::::::::::::::::::::::::::: 30 ocak

*****BEKLEMEDE OLAN ARKADAŞLAR GUZEL HABERLERİNİZİ VERİN EMİ******

dilşahım:::::::::::::::::::::::::::::::::::1 ocak
serdi::::::::::::::::::::::::::::::::: :: :::1 ocak // UZUN ZAMNDAN SONRA İNŞ MELEGI ONUNLADIR
dtilknur06::::::::::::::..:::::::::::::::::1 ocak
raebzeh (ebru )::::::::::::::::::::::::::2 ocak
gamze su:::::::::::::::::::::::: :::::::::3 ocak
Ccreerkezim::::::::::::::::::::::::::::::5 ocak
Luvidan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ocak // ÜMÜDİN GUZEL SONUCA İŞARETTIR INŞ
Gorkemli:::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ocak

**************************OCAK AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİ *********************************

1** bengi:::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ //EVINIZ BEBEK KOKSUN İNŞ
2** ((eslem))::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ ( 25.AY ) //AZMIN ZAFERİ SAĞLIKLA KUCAGINIZA ALMAKTA NASİP OLSUN.

ALMİNA16 EKLEDİM CANIM..OCAK BAŞI OLMADI...İNŞALLAH OCAK SONU HAMİŞ KALIRSIN a.s.

sudecim ne için laparoskopi olucaksın acaba sonun hayır olsun

canım şöyle anlatayım...1 sene önce rahim filmim çekilmişti sol açık sağ taraf şüpheli çıkmıştı...bunun dışında 9 sene önce bekarken geçirdim bi rahatsızlık ve ameliyatım var...dr.bunların da etkisinin olabileceğini rahmin veya tüplerin açık olsa bile bir hasar vermiş olabilir dedi....bunu öğranebilmenin tek yoluda kapalı ameliyat....doktor son 3 ay daha süre vermişti omadı yine...adet sonrası gidicem bakalım..hayırlısı olur inşallah...:1hug:

inşallah bitanem rabbim yüzünü güldürsün seninle birlikte cümlemizin tabiii bu müjdeyi bizlerede nasip etsin küçük mucizelerimie kavuşalım tez zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…