E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #15.701
inşallah iyi sonuç alırsın mehtap gülü...slm kıslar nasılsınız bakem..dün hiç giremedim dr'a gittim yeni dr'uma bayıldım valla,önceki erkekti şimdiki bayan.daha önce yaptırmış olduğum tüm tahlilleri gösterdim tek tek inceledi.alttan ultrasonla muayne etti(ilk kez alttan bakıldı çook utandım) akıntım vardı onun için ilaç yazdı.başımdan geçenleri anlattım düşük yaptığım ayı sordu.klomeni enson ne zaman kullandığımı,kaç aydır korunmadığımızı felan.dedimki dr hanım bu aralar akıntım çoğaldı ve 16. gündeyim,beyaz akıntın var yumurtan çatlamış, bu ay hamiş kalmazsan adetinin 3. günü gel yumurta takibine başlayalım.önceki drum hiç takip felan yapmıyodu sadece ilaç ve çatlatma iğnesi verip,işte şu gün iğneni yaptır olmazsa yine gel diyip başından savıyodu(üstelik 8 yıllık dr'umdu)bir keresinde zorla kabul etmişti beni ve yumoşlara bakmıştı.RABBİM bebiş isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin.......
sağol canım yaa,evet doktor çok önemli direk psikolojisini etkiliyo insanın,hatta bazı doktorlar çok fena psikoloji bozuyookötükedihüso
çifter çifter mutlu haberleri alırız inşallh:Saruboceq::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
kızlar abbim hayırlısıyla diğer kullarını nasıl bir ewlat müjdesiyle sewindirdiyse en kısa zamanda biz ewlat die yanıp tutuşanlarada bu mucizeyi nasip etsin bizleride ewindirp yüzümüzü güldürsün hayırlı ve sağlıklı ewlatlar nasip etsin ey ulu rabbim ezanlar ıkunurken ediyorum duamı sen kabul eyle rabbim benim gibi ewlat die yana şu yeryüzünde kaç kadın varsa hepsine sağlıkla sıhhatle bu mucizeyi yaşat rabbim aminnnnnnnnnnnnn
kızlar çok vaktım yok lsıteyı gunceledım cıkıyorum yarın 12derahım fılmı var dualrınzı beklıyorum gece gelebırım artık ancak kib bol hamişli gunlerrrrrrrr
kızlar çok vaktım yok lsıteyı gunceledım cıkıyorum yarın 12derahım fılmı var dualrınzı beklıyorum gece gelebırım artık ancak kib bol hamişli gunlerrrrrrrr
sudecimmm hoş geldin nasılsın canımcım
kadriye dualrımız seninle arkadaşım...........a.s.
sudecim ne için laparoskopi olucaksın acaba sonun hayır olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?