Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kızlar şimdilik çıkmam lazım ..anneme gidicem..gece girerim tekrar....öptüm hepiniziiiiiii a.s. a.s. a.s.

sudenaz öncelikle hoşgeldin canım asıl ev sahibi sensin gerçi bizler hoşgeldikkk:)))
ya kızlar listeye kadriye benm için güzel bişiler yazmıştı o silinmiş ben aynısını tekarar istiyorum
Kadriyecim yardımmmm!!!

hayat nasıl kızlar ben sadece bu saatlerde girebiliyorum ancak geçmiişi okuyorum filan bu saat oluyo sonra yemek yap yemek ye dinlen çay meyve derken bi bakıyorum yorgunluktan düşmüşüm bi köşeye...

bu arada 7 günüm kaldı adetime umudum olmaması gerekir aslında ama ben belki de hep kendimi dinlediğimden hamilelik belirtisi yaşadığımı hissediyorum

bu günler geçsin bitsin istiyorum artıkk!!!!!!!1

inşallah 7 gün sonra seni hamileler kısmına yazarız listede wintersun:CüvCüv:
kızlar benim çıkmam lazım,mesai bitiyo,evdede internet yok,akşam muhabbetlerine katılamıycam yine:a015:
hepinizi öptüm,görüşürüz:1hug:

işallah canım ya hepimiz için geçerli isteyen herkes gebe olsun ortalık çocuklarla dolsunnnnn Sm cool

Kızlar bende inşallah ocak yada şubatta çift çizgi görmek istiyorum..
Hemde cok istiyorum Allah ım yaa su muharrem ayının yüzü suyu hürmetine duamı kabul etsin insallah..

iyiyim canım .. artık kendimi çok rahat hissediyorum...sonuçlara şaşırmıyorum...sen nasılsın? nasıl gidiyor...? :1hug:

sudecim ben ekim ayında aşılama oldum.malesef yine hüzünle sonuçlandı.çatlamayn bir yumurta ile kasım ayında doğal hamiş kaldım.ama tsh ve anti tpo yüksekolunca düşükle sonuçlandı.şimdi dinleniyorum.olmazsa mart ayında aşılam denicem.ve olmadı tedaviyi bitirip.meleğimin kendi kendine gelmesini beklicem.gelmezsede canı sağolsun ne diiim

selam kzılar ben geldim memleketten nasılsınız bakalım hepinizi özledim valla sayfalar baya ilerlemiş yaaaa yeni anne adaylarımız varmı kadriyecim sen naptım canım sormayın kızlar ben acayip uyku hali var bıraksan bütün zamanı uyuyarak geçiricem valla

Kızlar bende inşallah ocak yada şubatta çift çizgi görmek istiyorum..
Hemde cok istiyorum Allah ım yaa su muharrem ayının yüzü suyu hürmetine duamı kabul etsin insallah..

mrhb arkadaşım hoşgeldin inş. sende en yakın zamnda hayırlısıyla çift çizgiyi görürüsün.izmirdesin sanırım bende izmirdeyim nerde tedavi görüyosun.

//DAHA ÇOK ERKEN AMA İNŞ MELEGIN SUPRİZ YAPAR
sudenaz benım lsiteyı guncelelmış galiba yazdıgım budu sudecım arkadşaın yanına eklermısın
buarada lıste ratık gerck sahıbının kızlarr .
kaydirigubbakcemile3
sakınol canım benım raht olkı melegınde rahatlıkla gelsın sanaaa

sudenazcım hoşgeldın tatlım bizmle olmana sevındım :)
iş işini naptın işyerın kapanmıştı dıyehatırlıyorum ama
buarada sne geldıgıne göre lsietyı sana devredebılrım arıtk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…