- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #15.721
inşallah bitanem rabbim yüzünü güldürsün seninle birlikte cümlemizin tabiii bu müjdeyi bizlerede nasip etsin küçük mucizelerimie kavuşalım tez zamanda
iyiyim canım .. artık kendimi çok rahat hissediyorum...sonuçlara şaşırmıyorum...sen nasılsın? nasıl gidiyor...? :1hug:
Kızlar bende inşallah ocak yada şubatta çift çizgi görmek istiyorum..
Hemde cok istiyorum Allah ım yaa su muharrem ayının yüzü suyu hürmetine duamı kabul etsin insallah..
Hemde cok istiyorum Allah ım yaa su muharrem ayının yüzü suyu hürmetine duamı kabul etsin insallah..
kadriyecim yarin degil miydi ki senin film...
insallah guzel haberlerini aliriz aksam
sudenaz öncelikle hoşgeldin canım asıl ev sahibi sensin gerçi bizler hoşgeldikkk:)))
ya kızlar listeye kadriye benm için güzel bişiler yazmıştı o silinmiş ben aynısını tekarar istiyorum
Kadriyecim yardımmmm!!!
hayat nasıl kızlar ben sadece bu saatlerde girebiliyorum ancak geçmiişi okuyorum filan bu saat oluyo sonra yemek yap yemek ye dinlen çay meyve derken bi bakıyorum yorgunluktan düşmüşüm bi köşeye...
bu arada 7 günüm kaldı adetime umudum olmaması gerekir aslında ama ben belki de hep kendimi dinlediğimden hamilelik belirtisi yaşadığımı hissediyorum
bu günler geçsin bitsin istiyorum artıkk!!!!!!!1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?