- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #15.741
merhaba kızlar
kadrıyecım nasılsın nasıl gıdıyor
slm canım nasılsın kadriye??
kadrıyecım hıc gerılme krkacak bısey yok ınankı vajınal muyene adar anca suruyor nerdeysehıc kendını strese sokma
rahat ol bak o esnada stres ve ksılmadan dolayıda tupler kapalı cıkabılıyor olabıldıgınce rahat bırak kendıne benım gecen ay cekıldı tupun bırı kapalı cıktı
Allah yardımcın olsun canım
sudecımnasıslın görsmeyeli
canım sanırım benim için dedin bunu inşallah seninde olur kız
bende diyorumki benim yaşımdaki arkadaşlarım 2,ci çocuğu yaptı kafayı sıyıracam
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
eslem vardı listede 25aydır beklıyorud bnımde 21ay eslem hamişşimdi rekoru bana kalmıştı :)
senın 40aydır bekledıgını okuyunca yanı kım en uzun zamndır beklıyor iste maksat kötu seylerden bile guzellikler çıkarmaya calışmk
sudena hosgeldin tekrar...umarim bi hosgeldin de bebisine yapariz
sudecim ben ekim ayında aşılama oldum.malesef yine hüzünle sonuçlandı.çatlamayn bir yumurta ile kasım ayında doğal hamiş kaldım.ama tsh ve anti tpo yüksekolunca düşükle sonuçlandı.şimdi dinleniyorum.olmazsa mart ayında aşılam denicem.ve olmadı tedaviyi bitirip.meleğimin kendi kendine gelmesini beklicem.gelmezsede canı sağolsun ne diiim
//DAHA ÇOK ERKEN AMA İNŞ MELEGIN SUPRİZ YAPAR
sudenaz benım lsiteyı guncelelmış galiba yazdıgım budu sudecım arkadşaın yanına eklermısın
buarada lıste ratık gerck sahıbının kızlarr .
kaydirigubbakcemile3
sakınol canım benım raht olkı melegınde rahatlıkla gelsın sanaaa
sudenazcım hoşgeldın tatlım bizmle olmana sevındım :)
iş işini naptın işyerın kapanmıştı dıyehatırlıyorum ama
buarada sne geldıgıne göre lsietyı sana devredebılrım arıtk
sudenaz öncelikle hoşgeldin canım asıl ev sahibi sensin gerçi bizler hoşgeldikkk:)))
ya kızlar listeye kadriye benm için güzel bişiler yazmıştı o silinmiş ben aynısını tekarar istiyorum
Kadriyecim yardımmmm!!!
hayat nasıl kızlar ben sadece bu saatlerde girebiliyorum ancak geçmiişi okuyorum filan bu saat oluyo sonra yemek yap yemek ye dinlen çay meyve derken bi bakıyorum yorgunluktan düşmüşüm bi köşeye...
bu arada 7 günüm kaldı adetime umudum olmaması gerekir aslında ama ben belki de hep kendimi dinlediğimden hamilelik belirtisi yaşadığımı hissediyorum
bu günler geçsin bitsin istiyorum artıkk!!!!!!!1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?