Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

sudenazcım tanısmıyoruz ama hosgeldın sende belkıde tanısıyoruzdur hatırlamıyorum :))

SLM CANIM..TANIŞMIYOR OLABİLİRİZ....ÇÜNKÜ YAKLAŞIK 4 AYDIR NADİR GİRİYORDUM..ÖNCELERİ İŞ YERİNDEN HER GÜN GİREBİLİYORDUM AMA İŞYERİ KAPANINCA GİREMEDİM EVDE İNTERNET YOKTU..ANCA BAĞLATABİLDİK ) O ZAMANLAR BU TOPİCİ AÇMIŞTIM..SAĞOLSUN BEN YOKKEN BUMUYANİ İLGİLENDİ...ARTIK HEP BERABERİZ.. yerimseniben

devir falan yok şekerim...beraber bakıyoruz işte....hangimiz varsak güncellemeyi son listeden yaparız.....

kızzz yoksam bıktınmı sen :mymeka:

:1hug: :1hug:

yok canım bıkmadım ya çok ta zevkliydi bi hamiş haberi okusam içim kıpır kıpır oluyor kendımmış gibi sevınıyorum ama 2kişi olmuyor canım ya karısık oluor ama sen 2 3 gun olamzsın ozman olur belkı istersne yani.bide sen lisetnın altına kımı guncelledıgındıe yazıyosunya ben onu yazmıyorum karısır bukez :)

arkadaslar esma memo arkadasımız vardı gelmıyormu artık sanıırm onunda hamılelık suphesı vardı en son

ya kızlar ben cok sıkılmaya basladım yaaa 11 ı gelsede dra gıtsem off kendı kendıme ve esımle sankı bebek varmıs gıbı karnımla konusuyorum oda guluyo halıme yapma boyle dıyo..

aa bebegım nasılsıun falan dyıorum hehehhehe sıyırdım zannumca :jeyyar:

CANIM BEN BU TOPİCİ AÇMADAN ÖNCE AYNI İÇERİKLİ BAŞKA BİRİNE AİT TOPİCTEYDİM VE LİSTEYİ BELKİDE 10 KİŞİ İDARE EDİYORDU :bbo:

BİZ 2 KİŞİMİ BAKAMIYCAZ CANIM :jeyyar:

...OLACAK ŞUKİ HANGİMİZ GELİRSEK EN SON GÜNCELLENEN LİSTEDEN SONRAKİ EKLEMELERİ YAPAR...ÖNCESİNE BAKILMASIN...GERİSİ MÜHİM DEĞİL...ANLAŞTIKMI? kaydirigubbakcemile5

iim kadriyeciğim saol.ya benim aşırı derecede akıntım var.biraz özel olucak ama bu sabah bi kalktım yumurta akı gibi bişi geldi ama baya fazla

sudenazzz canım çoookkkk teşekkür ederim ben bu ara biraz boş hayallere kapılmış durumdayım hamileymişim gibi gelior akşamda kadriyenin yazdııığı notu görünce içim bi hoş oldu
sonra baktım aaa yok aha dedim gitti benim hayaller çok kaptırdım bu sefer galiba ya bi de bu ay oldu oldu yoksa aşılama olcak hem maddi hem manevi ypranıcaz biraz onun içinde biraz...

aman aşılama diyosun da en fazla 500ytl tutracanım sıkma canını maddi boyutunu dusunme dusunursen işin içindne çıkmazsın oluruna bırak

CANIM BİZDE BAŞLARDA BÖYLEYDİK..SANKİ HAMİLEYMİŞ GİBİ DOLAŞIYOR AĞIR FALAN KALDIRMIYODUM...AMA ZAMAN GEÇTİKÇE KABULLENDİM VE NORMALE DÖNDÜM...İNŞALLAH SENİN BU KADAR UZUN SÜRMEZ TABİKİ...

AŞILAMA İÇİN ERKEN DEĞİLMİ? DOĞAL YOLLA OLMAYACAK Bİ PROBLEMMİ VAR? BENİM HARCADIĞIM PARANIN HADİ HESABI YOK VALLA...BU AY SONU Bİ AKSİLİK ÇIKMAZSA LAPAROSKOPİ YAPTIRICAM MALİYETİ 1600 TL ...ARTIK NAPALIM BİŞEY İSTİYOSAK FEDAKARLIKTA YAPMAMIZ LAZIM TABİ KENDİMİZİ ÇOK ZORLAMADAN HER ŞEYİ VAKTİ ZAMANI GELDİĞİNDE ACELE ETMEDEN YANİ...yerimseniben

BACIM BUNLARI DEVLET KARSILAMIYOMU :uhm:

aman aşılama diyosun da en fazla 500ytl tutracanım sıkma canını maddi boyutunu dusunme dusunursen işin içindne çıkmazsın oluruna bırak

ahhh canım benim keşke öööle olsa devlet ödedikten sonra benim üzerime düşen para sadece iğnelerde 530 tl:1shok:

BACIM BUNLARI DEVLET KARSILAMIYOMU :uhm:

VALLA CANIM ORDAKİ DEVLET HASTANELERİNİ BİLMEM AMA BURDAKİ DEVLET HASTANESİ ULTRASONLA BİLE BAKMIYOR :roflol:

VE BURDAKİ ÖZELLERDENDE SSK KALKINCA MECBUREN ARTIK....BİDE BEN ALMAN HASTANESİNE GİDİYORUM ONUNDA ETKİSİ VAR TABİ....kafamçokkarıştı

ZATEN ÇEVREMDE Kİ TÜM HASTANELERE GİTTİM..ARTIK BURDANDA MEMNUN KALMAZSAM İL SINIRLARINA ÇIKMAYA BAŞLIYCAM :jeyyar:

NE ULTRASON BILE YOKMU :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…