E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #15.761
sudenazcım tanısmıyoruz ama hosgeldın sende belkıde tanısıyoruzdur hatırlamıyorum :))
devir falan yok şekerim...beraber bakıyoruz işte....hangimiz varsak güncellemeyi son listeden yaparız.....
kızzz yoksam bıktınmı sen :mymeka:
:1hug: :1hug:
yok canım bıkmadım ya çok ta zevkliydi bi hamiş haberi okusam içim kıpır kıpır oluyor kendımmış gibi sevınıyorum ama 2kişi olmuyor canım ya karısık oluor ama sen 2 3 gun olamzsın ozman olur belkı istersne yani.bide sen lisetnın altına kımı guncelledıgındıe yazıyosunya ben onu yazmıyorum karısır bukez :)
aman aşılama diyosun da en fazla 500ytl tutracanım sıkma canını maddi boyutunu dusunme dusunursen işin içindne çıkmazsın oluruna bıraksudenazzz canım çoookkkk teşekkür ederim ben bu ara biraz boş hayallere kapılmış durumdayım hamileymişim gibi gelior akşamda kadriyenin yazdııığı notu görünce içim bi hoş oldu
sonra baktım aaa yok aha dedim gitti benim hayaller çok kaptırdım bu sefer galiba ya bi de bu ay oldu oldu yoksa aşılama olcak hem maddi hem manevi ypranıcaz biraz onun içinde biraz...
kadriye ordamısın...
sudenazzz canım çoookkkk teşekkür ederim ben bu ara biraz boş hayallere kapılmış durumdayım hamileymişim gibi gelior akşamda kadriyenin yazdııığı notu görünce içim bi hoş oldu
sonra baktım aaa yok aha dedim gitti benim hayaller çok kaptırdım bu sefer galiba ya bi de bu ay oldu oldu yoksa aşılama olcak hem maddi hem manevi ypranıcaz biraz onun içinde biraz...
CANIM BİZDE BAŞLARDA BÖYLEYDİK..SANKİ HAMİLEYMİŞ GİBİ DOLAŞIYOR AĞIR FALAN KALDIRMIYODUM...AMA ZAMAN GEÇTİKÇE KABULLENDİM VE NORMALE DÖNDÜM...İNŞALLAH SENİN BU KADAR UZUN SÜRMEZ TABİKİ...
AŞILAMA İÇİN ERKEN DEĞİLMİ? DOĞAL YOLLA OLMAYACAK Bİ PROBLEMMİ VAR? BENİM HARCADIĞIM PARANIN HADİ HESABI YOK VALLA...BU AY SONU Bİ AKSİLİK ÇIKMAZSA LAPAROSKOPİ YAPTIRICAM MALİYETİ 1600 TL ...ARTIK NAPALIM BİŞEY İSTİYOSAK FEDAKARLIKTA YAPMAMIZ LAZIM TABİ KENDİMİZİ ÇOK ZORLAMADAN HER ŞEYİ VAKTİ ZAMANI GELDİĞİNDE ACELE ETMEDEN YANİ...yerimseniben
aman aşılama diyosun da en fazla 500ytl tutracanım sıkma canını maddi boyutunu dusunme dusunursen işin içindne çıkmazsın oluruna bırak
BACIM BUNLARI DEVLET KARSILAMIYOMU :uhm:
ahhh canım benim keşke öööle olsa devlet ödedikten sonra benim üzerime düşen para sadece iğnelerde 530 tl:1shok:
VALLA CANIM ORDAKİ DEVLET HASTANELERİNİ BİLMEM AMA BURDAKİ DEVLET HASTANESİ ULTRASONLA BİLE BAKMIYOR :roflol:
VE BURDAKİ ÖZELLERDENDE SSK KALKINCA MECBUREN ARTIK....BİDE BEN ALMAN HASTANESİNE GİDİYORUM ONUNDA ETKİSİ VAR TABİ....kafamçokkarıştı
ZATEN ÇEVREMDE Kİ TÜM HASTANELERE GİTTİM..ARTIK BURDANDA MEMNUN KALMAZSAM İL SINIRLARINA ÇIKMAYA BAŞLIYCAM :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?