- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #15.781
CANIM BİZDE BAŞLARDA BÖYLEYDİK..SANKİ HAMİLEYMİŞ GİBİ DOLAŞIYOR AĞIR FALAN KALDIRMIYODUM...AMA ZAMAN GEÇTİKÇE KABULLENDİM VE NORMALE DÖNDÜM...İNŞALLAH SENİN BU KADAR UZUN SÜRMEZ TABİKİ...
AŞILAMA İÇİN ERKEN DEĞİLMİ? DOĞAL YOLLA OLMAYACAK Bİ PROBLEMMİ VAR? BENİM HARCADIĞIM PARANIN HADİ HESABI YOK VALLA...BU AY SONU Bİ AKSİLİK ÇIKMAZSA LAPAROSKOPİ YAPTIRICAM MALİYETİ 1600 TL ...ARTIK NAPALIM BİŞEY İSTİYOSAK FEDAKARLIKTA YAPMAMIZ LAZIM TABİ KENDİMİZİ ÇOK ZORLAMADAN HER ŞEYİ VAKTİ ZAMANI GELDİĞİNDE ACELE ETMEDEN YANİ...yerimseniben
530 dan gerı kalanıda devlet oduyo heralde
ne ultrason bıle yokmu :1shok:
sudenazcım nerde yaptırcaksın laparoskopını canım bıde neden yaptırcaksın tanısal amaclımı
benımde olmama gerekıyor da tupumun bırı kapalı dıgerı acık ama kapalı olan acıgıda etkılemıs olabılır dıyor dr
canımmm ben pko hastasıyım doktor 3 ay yumurta oluşturmaya çalıştı ama oluşmadı iğnelerle oluşturmaya çalışacak eşimin değerleri de normalin altında çıkınca aşılama yolu göründü bize..
bilmiyorum ya 6 ay filan deniycez demişti aa bu kadar inatçı olacağımı tahmin etmemiş olsa gerek 3 ayda hoooop aşılama....:1closedeyes:
NE ULTRASON BILE YOKMU :1shok:
canım bu sadece iğne parası aşılama için ücrette alıolar düşün yani bi de ben emekli sandığına bağlıyım
1000tlyi geçer diolar nolur bilemiyorum:çok üzgünüm:
benıde oyle sudenazcım
almanhastanesındemı 1500 ytl ıstıyolar
ben medıcalparka gıdıyorum bakalım nereye karar vercegımı bılmıyorum
laparoskopıde en ıyısı zeynepkamıl dıyorlar bı dusun sende derım
BU ARADA RESİMLERİMİ BEĞENDİĞİN VE GÜZEL YORUMLARIN İÇİN TEŞEKKÜRLER a.s.
işallah canım ama benim merak ettiğim bi konu var aşılama olmadan önce benim hsg çektirmem gerekecek mi yoksa zaten onlar yolladığı için sorun olmaz mı ya bunun cevabını alamadım hiçç???
ay allah yardımcımız olsun bende ssklıyım ama 4 ayım kaldı yenıden ıse gırmezsem ve 4 ay ıcınde bebıs gelmezse bende baya para verıcem demekkı
işallah canım ama benim merak ettiğim bi konu var aşılama olmadan önce benim hsg çektirmem gerekecek mi yoksa zaten onlar yolladığı için sorun olmaz mı ya bunun cevabını alamadım hiçç???
işllah canım hiçbişeye gerek kalmadan hamiş haberlerimizi alırız
yalnız sana bişi sorucam bu aşılama da ssk lılara iğne parasını devlet ödemiyecek miş ööle mi duydun mu hiç???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?