Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

sudenazcım nerde yaptırcaksın laparoskopını canım bıde neden yaptırcaksın tanısal amaclımı
benımde olmama gerekıyor da tupumun bırı kapalı dıgerı acık ama kapalı olan acıgıda etkılemıs olabılır dıyor dr

canımmm ben pko hastasıyım doktor 3 ay yumurta oluşturmaya çalıştı ama oluşmadı iğnelerle oluşturmaya çalışacak eşimin değerleri de normalin altında çıkınca aşılama yolu göründü bize..
bilmiyorum ya 6 ay filan deniycez demişti aa bu kadar inatçı olacağımı tahmin etmemiş olsa gerek 3 ayda hoooop aşılama....:1closedeyes:

ne ultrason bıle yokmu :1shok:

[sıze="3"]hastanede 1 adet ultrason var oda dr.un odasında değil..sana bi ultrason günü veriyolar en yakını 1,5 ay sonra....bi arkadaşım vardı 8 aylık hamile kadına verdikleri gün doğuracağı gün düşün artık..burada tedavi olman imkansız..yeri geliyor hergün girmen gerekiyor ultrasona....[/sıze]

[sıze="3"]canım benimde bi tüpüm şüpheli..yani ne açık diyolar nede kapalı...ama daha önemli sebebi..bekarken geçirmiş olduğum bi ameliyat...bu ameliyat benim rahmimde ve tüplede bi hasar bırakmış olabilir miş...bunuda bitek laparoskopiyle öğrenebilicez...zaten gittiğim dr.lardan 3 tanesi laparoskopi önermişti...onuda olup kurtulucam..çünkü görünüşte başka hiç bi sorun yok...son 7 ay ilaçlı yumurtlama takipi yaptırmama rağmen hamile kalamadım...[/sıze]

HIMMMMM...O ZAMAN EVET AŞILAMA DAHA MANTIKLI CANIM....İNŞALLAH KISA ZAMANDA KALIRSIN:Saruboceq:

benıde oyle sudenazcım
almanhastanesındemı 1500 ytl ıstıyolar
ben medıcalparka gıdıyorum bakalım nereye karar vercegımı bılmıyorum
laparoskopıde en ıyısı zeynepkamıl dıyorlar bı dusun sende derım

canım bu sadece iğne parası aşılama için ücrette alıolar düşün yani bi de ben emekli sandığına bağlıyım

1000tlyi geçer diolar nolur bilemiyorum:çok üzgünüm:

ay allah yardımcımız olsun bende ssklıyım ama 4 ayım kaldı yenıden ıse gırmezsem ve 4 ay ıcınde bebıs gelmezse bende baya para verıcem demekkı

işallah canım ama benim merak ettiğim bi konu var aşılama olmadan önce benim hsg çektirmem gerekecek mi yoksa zaten onlar yolladığı için sorun olmaz mı ya bunun cevabını alamadım hiçç???

CANIM BEN BODRUM DA YAŞIYORUM..BURDA GİDEBİLECEĞİM ÇOK ALTERNATİF HASTANELER YOK..ZATEN HEPSİNE GİTTİM DİYEBİLİRİM....SON ALMAN HASTANESİ KALMIŞTI ARTIK BİDE BUNU DENEYECEĞİZ.....

ASLINDA İSTANBULDA DA YAPTIRIRIM ORDA BABAMLARIN EVİDE VAR AMA İŞTE EŞİM BURDA ÇALIŞIYOR...O KDAR AYIRACAK VAKTİ YOK MALESEF...HEM ZATEN Bİ YERE GİTTİNMİ SÜREKLİ ORADA DEVAM ETMEK EN İYİSİ..MEMNUN KALDIĞIN SÜRECE..yerimseniben

işallah canım ama benim merak ettiğim bi konu var aşılama olmadan önce benim hsg çektirmem gerekecek mi yoksa zaten onlar yolladığı için sorun olmaz mı ya bunun cevabını alamadım hiçç???

[sıze="3"]aslında bence çekilmesi gerekiyor..çünkü eğer tüplerde bi problem varsa zaten aşılamada tutmazki? Sonuçta spermi tüp ağzında bırakıyolar yani yine tüpten geçmesi gerekli..o bakımdan...[/sıze]

ay allah yardımcımız olsun bende ssklıyım ama 4 ayım kaldı yenıden ıse gırmezsem ve 4 ay ıcınde bebıs gelmezse bende baya para verıcem demekkı

işllah canım hiçbişeye gerek kalmadan hamiş haberlerimizi alırız
yalnız sana bişi sorucam bu aşılama da ssk lılara iğne parasını devlet ödemiyecek miş ööle mi duydun mu hiç???

merhaba arkadaşım aşılamadan önce rahim filmi gerekiyor tüplerin tıkalıysa herşey boşa gider benim dr um öle dedi ve ben çektirdim...

canım burda ege unıv tup bebk merkezınde ekegınde kaıdnın da tum tahlılleir bıttıkten sonra aşılama yapıyoalrmış ufak bı puruz görseler hemn tedavısne bakıyoalrmış snedne rahım fılmi isteemselr bıle sne söle yaptıralım de belkı kanalalrda bı problem vardır?

işllah canım hiçbişeye gerek kalmadan hamiş haberlerimizi alırız
yalnız sana bişi sorucam bu aşılama da ssk lılara iğne parasını devlet ödemiyecek miş ööle mi duydun mu hiç???

bılmem hıc duymadımkı belkıde ödemez acıkcası ssk nekadarını karsılıyor nelerı karsılıyor hıc bılmıyorum fisfisfis zaten benımde cok az bı zamanım kaldı işe mı gırsem yenıden ne sengözlerimebaksanab

o zman ben bu ay adetten sonra gidip çektiriyim de sonra tatile gideyim en iisi ...
bir ayda vücut dinlenmiş olur..

iremcım nıye emeklı snadıgına bağlısn sne öğretmen değilmisin nasıl oluyor memurlar ucret ödmeıyor dıye bılıyorum ben ama kalktımı o yasa yoksa.ama ne olursa oslun buyola girdiysen takma maddı konuyu snede eşinde çalısıyosunz sonuçta. tevekkelalalh deyın ve çıkın yola.oo bzı bide simdiyekadr yaptıgımz masrafla bıa arba alırdık altımıza.ama ben işin bu boyuutunu düşünmk istemiyorum gucum nereye kadr yeterse elımdne geelnı yapmalıyım gerısı nı arbbımebırakıyorum

kızlar ben yatıyorum..kociş çağırıyor...internet geldi diye ilk günden herifi satmayalım hemen...kociş lazım bize .... :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…