E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #15.801
kızlar ben yatıyorum..kociş çağırıyor...internet geldi diye ilk günden herifi satmayalım hemen...kociş lazım bize .... :roflol: :roflol:
bende kactım kızlar
sızde kalkın bebek netın basında gelmıyor hadıyındurmak yok yola devam
sudenaz cım seninle birşeyi paylaşmak istiyorum adetime 4 gün var...gebelik testi idrarda hepimiz çok yapıyoruz sende biliyorsun.profesyonelleştik artık..hayatım bu sabah ilk idrarımla 10dk. önce test yaptım 2.çizgide renk yok ama yeri belli..pembe de değil ama anlatabildim mi yeri belli ikinci çizginin normalde hep aynı markayla yaparım test düm düz olur 2.çizgi yeri bu kez renk yok yeri çıktı hemen soluğu burada aldım...günaydın kızlarrrrrrrrrrr.....
Valla bugün fena boğazlarım ağrıyor.....üşüttüm gene.....neyse kızlar arkadaşım kahvaltıya çağırdı...duramıycam...kendinize iyi bakın....
Kadriye güzel haberlerini bekliyoruz canım....
herkese günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrsudenaz cım seninle birşeyi paylaşmak istiyorum adetime 4 gün var...gebelik testi idrarda hepimiz çok yapıyoruz sende biliyorsun.profesyonelleştik artık..hayatım bu sabah ilk idrarımla 10dk. önce test yaptım 2.çizgide renk yok ama yeri belli..pembe de değil ama anlatabildim mi yeri belli ikinci çizginin normalde hep aynı markayla yaparım test düm düz olur 2.çizgi yeri bu kez renk yok yeri çıktı hemen soluğu burada aldım...
valla bilmiyorum hayatım ya...garip oldum...bakalım nolacak?saygın canım üzülme ama geçen ay bende testte öle görmüştüm. Ama kocişe gössterdim o göremedi. Bence yarın sabah testi tekrarla derim ben inşallah vardır bebişin canım
selam kzılar ben geldim memleketten nasılsınız bakalım hepinizi özledim valla sayfalar baya ilerlemiş yaaaa yeni anne adaylarımız varmı kadriyecim sen naptım canım sormayın kızlar ben acayip uyku hali var bıraksan bütün zamanı uyuyarak geçiricem valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?