Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

saygın,idrar testinde çoğu zaman 10 gün falan geçmeden kesin bişey çıkmıyo,senin daha 4 gün olmuş,bundan dolayı hafif çizgi belirmiş olabilir,sen yarın yine test al,yap,hatta kan testi verebilirsin,daha kesin sonuç çıkabilir,kan testinde hemen belli oluyoo,inşallah hamilesindir.

ebrubu geçmiş olsun görümcen galiba hamile olan,inşallah bişeyi yoktur,sağlıkla alır bebeğini kucağına:CüvCüv:

inşallah hepimiz hamile kalırız...yani canım benim çizgi var renk yok...inşallah dur bakalım nolucak..hepimiz birbirimize dua edelim...

ebrucum haklısında dayanamadım canım yaa ne biliyim bidaha yapmıycam söz ama yok bence bu ayda bende hayırlısı Allahtan ne diyelim. inşallah görümcende sağlıkla kavuşur bebeğine canım dualarım onunla ve darda olan herkesle

kedicik bilmez miyim..ben yapmadim mi sanki ayni seyi :)...insan umutlu olmasa bile umutlaniyo yapiyo....bosveeee

kusura bakma canım geç yanıtlıyorum...anlattığının aynısı 3 kere başıma geldi..renksiz gölge gibi bi belirti....anlıyorum seni...ama ben malesef gebe değildim yaptığım zamanlar....renk gelmeden aldanma derim....inşallah gebeliktir ama....zaten adetine 4 gün kalada testte belli olmaz...bende bu gölgeyi gördüğümde hep heyecanlanıyorum hatta saklıyorum ama sonunda adet oluyorum malesef..

kendini şartlandırma...umudunuda kaybetme belli olmaz şekerim :CüvCüv: :CüvCüv:

YENİ YEPYENİ LİSTEMİZZZZZZZZZZZZZZ (08.01.2009)

***************************** OCAKKKKKKKKKKKKKKKK**************************

can_iso:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ocak
umutsuz09::::::::::::::::::::::::::::::::::: 9 ocak (7. ay) // NOLUR ÜMÜDİNİ KAYBETME
özge__844:::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ocak (2. ay)
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::::::10 ocak (15. ay) // TOPİKIMIZİN UGURU
Nesrinsavas:::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak
kedi79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak (5. ay) //DAHA YOLUN BAŞINDASIN
Arzus::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak
qusel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak (40. ay) // SABRIN SONU BEBEKTIR
Mavi rüya:::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ocak (17 .ay ) //SABIR SABIR
Sebnemgun::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ocak (13.ay)
Melek_law::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ocak
Neyzen_x:::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ocak
Bircan (bircan ):::::::::::::::::::::::::::::14 ocak // ey rabbim!ona salihlerden olacak bir çocuk bağışla
fragola:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak
wintersun (irem ):::::::::::::::::::::::::::15 ocak ( 3. ay ) // daha erken ama inş. meleğin sürpriz yapar.
ayzun::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak ( 4. ay )
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak
mehtap gül::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ocak (11. ay ) // kardeş istiyoruz
z.nihal::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ocak
kurnaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 16 ocak
nesheli::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak // nazlı Leyla bebek anneni daha fazla bekletme olurmu?
selinn__1687:::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak
neslihan53::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak
ebrubu ( ebru )::::::::::::::::::::::::::::18 ocak
şeker pembe:::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak // rabbım dilerse zorluk yoktur.zmanı vardır sadece
BTRKCL:::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ocak ( 60. AY ) //OGLUŞANA KARDEŞ İSTİYORUZ
bijoux:::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::20 ocak ( 4 . ay)
bynkutluay::::::::::::::::::::::::::::::::::20 ocak
vuslat2008::::::::::::::::::::::::::::::::::23 ocak
Sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::::::::23 ocak ( 7. ay )
Ecrin Ceylin::::::::::::::::::::::::::::::::24 ocak ( 11. ay)
benssenb::::::::::::::::::::::::: :::::::::26 ocak
dalyan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 ocak
Yegane:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 27 ocak // gel artık cennet kokulum bekletme anneni
hcgl_emilya:::::::::::::::::::::::::: ::.:28 ocak
dila06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 ocak (4 . ay)
nergiz55::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ocak
almina16:::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 ocak
nevrosky::::::::::::::::::::::::::::::::::: 30 ocak

*****BEKLEMEDE OLAN ARKADAŞLAR GUZEL HABERLERİNİZİ VERİN EMİ******

dilşahım:::::::::::::::::::::::::::::::::::1 ocak
serdi::::::::::::::::::::::::::::::::: :: :::1 ocak // UZUN ZAMNDAN SONRA İNŞ MELEGI ONUNLADIR
dtilknur06::::::::::::::..:::::::::::::::::1 ocak
raebzeh (ebru )::::::::::::::::::::::::::2 ocak
gamze su:::::::::::::::::::::::: :::::::::3 ocak
Ccreerkezim::::::::::::::::::::::::::::::5 ocak
Luvidan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ocak // ÜMÜDİN GUZEL SONUCA İŞARETTIR INŞ
Gorkemli:::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ocak

**************************OCAK AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİ *********************************

1** bengi:::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ //EVINIZ BEBEK KOKSUN İNŞ
2** ((eslem))::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ ( 25.AY ) //AZMIN ZAFERİ SAĞLIKLA KUCAGINIZA ALMAKTA NASİP OLSUN.

GÜNCEL LİSTEEEEEE

kızlar sızı bulduğuma sevındım.ben 1.5 yıldır evlıyım ve 20 yasındayım.eşimle yenı karar verrdık bebek için.bu ay başladık çalışmalara:):)benıde lısteye ekleyınnnn....sanırım hamıle kalanlar sonra yıne haber verıyolar buraya dı mı?hem ben yenı kayıt oldumm buraya,,ilgilenın benımle:):)

aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz.inşallah hayırlısıyla tez zamanda RABBİM hepimize bebişler nasip eder....kıs kadriye gelmedinmi daha,nerdesin?inşallah hayırlı haber verirsin bizlere canıımm..sudenazcım geldinmi sonunda, hoş geldin tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…