- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #15.821
kediiiiiii...niye zamani gelmeden test yapiyorsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnn..yapma tatlim yaa...insanin morali cok kotu oluyor...
hem de hayirlisini dileyin arkadaslar...esmin kardesi hamile simdi 3 aylik oldu...dun gece kan gelmis...dua edin de bisey olmasin, hayirlisiyla birlikte tabii
inşallah hepimiz hamile kalırız...yani canım benim çizgi var renk yok...inşallah dur bakalım nolucak..hepimiz birbirimize dua edelim...saygın,idrar testinde çoğu zaman 10 gün falan geçmeden kesin bişey çıkmıyo,senin daha 4 gün olmuş,bundan dolayı hafif çizgi belirmiş olabilir,sen yarın yine test al,yap,hatta kan testi verebilirsin,daha kesin sonuç çıkabilir,kan testinde hemen belli oluyoo,inşallah hamilesindir.
hekese günaydınnnD bende katılayım aranıza
merhaba kızlar bende katıldım aranıza.1 yıldır bebiş istiyoruz dua edelim birbirimize
hekese günaydınnnD bende katılayım aranıza
sudenaz cım seninle birşeyi paylaşmak istiyorum adetime 4 gün var...gebelik testi idrarda hepimiz çok yapıyoruz sende biliyorsun.profesyonelleştik artık..hayatım bu sabah ilk idrarımla 10dk. önce test yaptım 2.çizgide renk yok ama yeri belli..pembe de değil ama anlatabildim mi yeri belli ikinci çizginin normalde hep aynı markayla yaparım test düm düz olur 2.çizgi yeri bu kez renk yok yeri çıktı hemen soluğu burada aldım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?