Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

hoşgeldin canım aramıza....tabiki ekleriz seni listeye...ama öncelikle olman gereken adet tarihini bize vermelisin ....yani son adet tarihin değil,bi sonraki tahmini tarih...

inşallah beklemeden hamiş kalırsın canım.. a.s. a.s.

kadriyecim eve geldim senin için açtım bilgisayarı ama açmamşsın....merak ettim vallahi hadi güzel haberler ver....

yeni arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza...umarım benim gibi tembel çıkmazsınız benim gibi de, bir an önce hamiş haberlerinizi alırız.

kızlar merhaba ben de yeni geldim beni de unutmayın
26 yaşındayım pkoluyum listeye beni de ekleyin lütfen
2 ay klomen kullandım olmadı bu ay dinlendik bakalım sonuç ne olacak.benim de bebeğim olacak mı?
9 ocak adet tarihim yani yarın.şimdiden teşekkürler.

canlarım bugun regl oldum :teytey: ılkkez 28 gunde oldum hayırdır ınsallah :) ya dostınexten yada sogan kurunden olabılır bence yarın 10da dr a gıdıyorum dua edın bana ınsallah dusmustur degerlerım

guselcım hadı gozun aydın zmanda adet olmak bıle cok guzel degılmı yarın guzel haberlerle gelırsın ınsallah

KAAAAAAADDDDDDDRRRRRRRRRRRRRİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

NERDESIN hatun cektırdınmı fılmını haber et bıze

guselcım hadı gozun aydın zmanda adet olmak bıle cok guzel degılmı yarın guzel haberlerle gelırsın ınsallah

ya sorma canım ılkkez 28 gun oldu cok mutluyum
yarın guzel haberler vermeyı bende ıstıyorum hayırlısı dıyelımm... tesekkurler

selam kızlar ben geçen gece aranıza katılmıştım ama ondan sonra gelemedim griple boğuşuyoruz
kızım grip oldu ondanda bana geçti tabi bugün doktordaydım ilaölar yazdı benide araba tutuyor acayip bi halim var 15 dakikalık yolu gidemiyom arabayla alt üst oluyorum
eeee sizler nasılsınız gerçi ben pek tanımıyorum buradaki arkadaşları ama bumuyani,bircan ve gusel aklımda kaldı iğer arkadaşlarlada tanışırız inşallah

cnm bız ıyıyız sen nasılsın.. gecmıs olsun.. acıl sıfalar dıleırm..

ben kendı adıma cok ıyıyım yarın dr randevum var onun ıcın ... optum cnm gorusuruz:1hug:

cnm bız ıyıyız sen nasılsın.. gecmıs olsun.. acıl sıfalar dıleırm..

ben kendı adıma cok ıyıyım yarın dr randevum var onun ıcın ... optum cnm gorusuruz:1hug:
sağol canım iyi olmacam inşlallah allah dermnsız hastalık vermesin grip geçici bişey rabbim kötü hastalıklardan korusun
sen ne için gidiyon doktora eğer özel olmazsa canım ve hangi hastaneye ist ,desin ya o yüzden sordum canım

25 ocak ta adet olmam gerekıyo.yanı olmam da inş:)cok teşekkür ederım.bu arada kadrıye kım nolmu o arkadaşa herkes onu soruyoo...:)hayırdır inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…