- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #15.841
kızlar sızı bulduğuma sevındım.ben 1.5 yıldır evlıyım ve 20 yasındayım.eşimle yenı karar verrdık bebek için.bu ay başladık çalışmalara:):)benıde lısteye ekleyınnnn....sanırım hamıle kalanlar sonra yıne haber verıyolar buraya dı mı?hem ben yenı kayıt oldumm buraya,,ilgilenın benımle:):)
guselcım hadı gozun aydın zmanda adet olmak bıle cok guzel degılmı yarın guzel haberlerle gelırsın ınsallah
hadi hayırlısı qusel....güzel haberler getirirsin inşallah kısa zamanda
selam kızlar ben geçen gece aranıza katılmıştım ama ondan sonra gelemedim griple boğuşuyoruz
kızım grip oldu ondanda bana geçti tabi bugün doktordaydım ilaölar yazdı benide araba tutuyor acayip bi halim var 15 dakikalık yolu gidemiyom arabayla alt üst oluyorum
eeee sizler nasılsınız gerçi ben pek tanımıyorum buradaki arkadaşları ama bumuyani,bircan ve gusel aklımda kaldı iğer arkadaşlarlada tanışırız inşallah
sağol canım iyi olmacam inşlallah allah dermnsız hastalık vermesin grip geçici bişey rabbim kötü hastalıklardan korusuncnm bız ıyıyız sen nasılsın.. gecmıs olsun.. acıl sıfalar dıleırm..
ben kendı adıma cok ıyıyım yarın dr randevum var onun ıcın ... optum cnm gorusuruz:1hug:
krispi iyi akşamlar canım geçmiş olsun...
selam krispi...cok geçmış olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?