Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

yok canım uyurmuyuz gece kuşuyuz biz...ama kadriyeyi çok merak ediyorum rahim filmi vardı naptı acaba

ıyıym krispi saol...heycanlıyımm eşimle yenı karar verdık bebiş için..bakalım ne olacak.eşim hamıle kaldığıma ınanıyo,,bı alem:)ilk denememızde..inş olur tabı,,benıde heycanlandırdı..rahım fılmı nasıl oluyo kı..ve neden oluyo..cocuk olmadığımı zaman mı ıstıyolar fılmı

canım rahim filmi kanallrın açıkmı tıkalımı olduğuna bakmak için.1 yıl gebe kalmayanlarda yumurta takibi yapıyolar.yine gebelik olmazsa rahim filmi isteyip aşılama yapıolar.

merhaba arkadaşlar,kadriyeciğim umarım güzel haberler verirsin bize,bende yarın çektiricem rahim filmi,çok korkuyorum ama,hakkımızda hayırlısı.
SUDENAZ'cım seni gördüğüme çoksevindim,artık hep buralardasındır umarım.listeye uzun zamandır girmiyodum,bundan sonrası için hepimize uğur getirir inşallah.adet tarihim 30 ocak (26.ayım).ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsun.sevgiler.

kızlar ben gitsem doktora hemen aşılama istediğimi söylesem yapmazlarmı illede bu aşamalardan geçmek zorundamıyız

kız vallahi hiç bir fikrim yok rahim filmi nasıl ne olduğunda çekilir hiç bimem:sm_confused:
ben hiç muayene bile olmamış biriyim hamile kaldım sadece kontrollere giderim zaeten sezeryan olduğu için muayeneye gerek kalmazdı hoşş sanki muayene olamıyom orası da ayrı bir mevzu tabi şimdi 5 aydır korumadığımız için neden olmadı diye bir dahaki cumartesi doktora gidecem bakalım ne var ne yok bende ne çıkacak karşıma allah bilir

canım 1 yıldır olmuyosa aşılamanı istediğin doktora yaptırabilirsin bence.

sudenaz222 benıde ekle lısteye olur mu..ocak 25 te adet olmam gerekıyo...krispi inş guzel haberlerle donerdın bı problem olmaz...bende cok merak edıyorum,,yenı başladık ya,,hemen olacak mı uğraşacak mıyız??felan dıye düşünüyorum..herşeyın hayırlısı..allah herkesın gonlune göre versinn..bebiş isteyenlerı de bu aylar sevındırsın inş...

canım kaç aydır deniyosunuz? bunuda listeye ekliyoruz..aramıza hoşgeldin...inşallah tez zamanda kavuşursun bebişine yerimseniben

bu arada arkadaşlar yenı yazdıklarınızı gorebılmem için sayfadan cıkıp tekrar gırmm mı gerekıyo?yenı uyeyımde pek cozemedım..

canlarım bugun regl oldum :teytey: ılkkez 28 gunde oldum hayırdır ınsallah :) ya dostınexten yada sogan kurunden olabılır bence yarın 10da dr a gıdıyorum dua edın bana ınsallah dusmustur degerlerım

canım bugün regl olduysan bi sonraki tarihin ne? öyle yeniden ekleyelim... a.s.

neden olmasın öyle hemen belki olmaz ama bi problemin yoksa hemen kalabilirsin canım
allah gönlüne göre versin

25 ocak ta adet olmam gerekıyo.yanı olmam da inş:)cok teşekkür ederım.bu arada kadrıye kım nolmu o arkadaşa herkes onu soruyoo...:)hayırdır inş.

canım kadriye bumuyani nickindeki arkadaşımız....topicinde vazgeçilmezi...bugün rahim filmi çektircekti....ne oldu merak ediyoruz..henüz geri dönüş yapmadı bize...yerimseniben

canım benim çok teşekkür ederim...bende çok mutluyum burda olduğuma..inşallah hepimiz kısa zamanda hamiş kalıcaz..:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

saol bırcan..:)inş krispi bı sorun yoktur..insan cok uzerıne düşüncede süreklı bunları düşünüyo,,oluruna bırakmak lazım aslında ama,,heycanlıyız işte sureklı bunu konuşuyoruzz..bu araada sudenaz222 topıc ne acaba??kadriye arkadaşımız da inş hayırlı haberlerle doner

ben daha hiç doktora gitmedim ama direk aşılamadan başlamak istiyorum, sabırla bekliyorum ama olacağıda yok gibi o uzun tedavi süreçlerinede girmek istemiyorum hemen aşılama istiyorum yaparlarmı diyosunuz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…