- 30 Ekim 2008
- 2.783
- 6
- 158
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #15.861
ıyıym krispi saol...heycanlıyımm eşimle yenı karar verdık bebiş için..bakalım ne olacak.eşim hamıle kaldığıma ınanıyo,,bı alem:)ilk denememızde..inş olur tabı,,benıde heycanlandırdı..rahım fılmı nasıl oluyo kı..ve neden oluyo..cocuk olmadığımı zaman mı ıstıyolar fılmı
kızlar merhaba ben de yeni geldim beni de unutmayın
26 yaşındayım pkoluyum listeye beni de ekleyin lütfen
2 ay klomen kullandım olmadı bu ay dinlendik bakalım sonuç ne olacak.benim de bebeğim olacak mı?
9 ocak adet tarihim yani yarın.şimdiden teşekkürler.
canlarım bugun regl oldum :teytey: ılkkez 28 gunde oldum hayırdır ınsallah :) ya dostınexten yada sogan kurunden olabılır bence yarın 10da dr a gıdıyorum dua edın bana ınsallah dusmustur degerlerım
sudenaz222 benıde ekle lısteye olur mu..ocak 25 te adet olmam gerekıyo...krispi inş guzel haberlerle donerdın bı problem olmaz...bende cok merak edıyorum,,yenı başladık ya,,hemen olacak mı uğraşacak mıyız??felan dıye düşünüyorum..herşeyın hayırlısı..allah herkesın gonlune göre versinn..bebiş isteyenlerı de bu aylar sevındırsın inş...
25 ocak ta adet olmam gerekıyo.yanı olmam da inş:)cok teşekkür ederım.bu arada kadrıye kım nolmu o arkadaşa herkes onu soruyoo...:)hayırdır inş.
merhaba arkadaşlar,kadriyeciğim umarım güzel haberler verirsin bize,bende yarın çektiricem rahim filmi,çok korkuyorum ama,hakkımızda hayırlısı.
SUDENAZ'cım seni gördüğüme çoksevindim,artık hep buralardasındır umarım.listeye uzun zamandır girmiyodum,bundan sonrası için hepimize uğur getirir inşallah.adet tarihim 30 ocak (26.ayım).ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsun.sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?