Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kadriye bence bu ayi bos gecirin canim.
eger film cektirirken yumurta olusmaya baslamissa zarar gorebiliyormus...

kadriyecim bendede dr.korunun falan demedi biz korunmadık zaten çocukta olmadı yaa.....bir zararı olsa korunun derdi filmen sonra hemen hamile kalanlar bile var okuduysan bende belki öyle olur diye ümitlenmiştim ama olmadı kısmet hayırlısı ne zamansa o zaman olsun ben hep böyle derim ....

off 20 ocak adet tarihim göğüslerim ağrımaya başladı senağlama
bu ay da olmadı heralde :çok üzgünüm:

6.ay olacak bu ayla birlikte. sanırım adet olunca doktora gidicem :çok üzgünüm:

ya kızlar bi sey sorucam; 16 ocak adet tarihim acaba test yapsam cift cizgiyi görürmüyüm yaa..... ama korkuyorumda yine tek cizgi görüp hayal kırıklıgına ugramaktan ama cok da merak ediyorum eger hamişsem (İNŞALLAH) test te cıkarmı kızlar?

ebrubu sende klomenmi kullanıyosun hangi aşamadasın şu anda film falan çekildimi eşinin testleri oldumu

canim ben bir kez kullandim..sonra dr umdan rica ettim once hsg cekilsin diye...bu ay mola verdim...regl olursam 3. gunu gidecegim tekrar klomen tedavisi olmak icin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: ne olur cok dua edelim birbirimize hakkimizda hayirlisi

selam kızlar:1rolleyes:
kadriyecim ben film çektirdiğimde 3 gün ilişki yok demişti doktor,ama korunun,hamile kalırsan zararı olur falan demedi:CüvCüv:
sen nasıl oldun,kanaman geçtimifisfisfis

nihalcim aynen oyle..inan ki o belirtiler regl ya da baska birseyin belirtisi de olabiliyor..test yapinca husrana ugruyorsun, yikiliyorsun..agliyorsun..

ne gerek var canim...sabret bir iki gun daha

canım inş hamileisndir ama erkn test aypman için bideçift çizgiyigörmkiçin aypam testımerkın gecsin diye yap ypksa daha az uuzluyo insn cunku en azından adet gunue kadr bekle canım

selam kızlar:1rolleyes:
kadriyecim ben film çektirdiğimde 3 gün ilişki yok demişti doktor,ama korunun,hamile kalırsan zararı olur falan demedi:CüvCüv:
sen nasıl oldun,kanaman geçtimifisfisfis

dun gectı öok sukur kanamam canım ama bız claışamdık korkuyoruz kanama olursa dıye bide fobı olmuş galıba ilşki sırasında kanı görmek biliyosunz nerdeyse bırbucuk yıl cketım ilşki sırasınd akanamayı ben oyuzdne beklıyoruz bugun d ebekleyebirsek tabı.
anacım insn ozluyo be kocişini.içi istıyor insnanın dimi.bide öncesınde de adet oldumya nerdeyse 10 gun oldu yapamyalı

tesekkur botonu da iyiyidi ay msjı okuyunca hemn tesekkur edıyorduk okudk dmekiçin alışkanlık olmuş

bilirim beklemek zor ama umut etmek cok guzel umidini sakin yitirme en hayirli zamanda Rabbim sizlerede nasip etsin
bende iyim norvece ailemin yanina gittim geldim abimin dugunu icin 4 bucuk aylik oldu deviniyo hareketlerini hissetmeye basladim cok guzel bi duygu RAbbim isteyen herkese yasatsin insallah cinsiyetini onumuzdeki ay ogrenecegiz nasipse sizlerinde hersey gonlunce olsun canim

kanaman geçtiyse,sorun olmaz heralde canımkanama varken iltihap kapma tehlikesi var biliyosun,geçtiyse böyle bişey olmaz heralde,ama sen istersen bi -iki gün daha bekle,daha sağlıklı olur,sonrada hemen bebiş gelir inşallah

amnn yaa şimdide rahım fılmı cektırıdk dıye umıtlencez acaba buay olurmukı dıye aff yaa
tahmını yumurtalaya da var ztan dahabugunude bekleeyrk geciriirz herhalde yıned ebıze hıçbellı olmazhehe :)):ecrin_bebek:

kadriyecim benimkisi biraz farkli...benim reglim 2-3 gun suruyor...6.gunu rahim filmi cektirmistim...yani yumurtlama donemi icin erkendi...bu yuzden dr um korunun falan demedi...senin reglinin kacinci gunu cekildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…