- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #16.321
hoşgeldin serpil 2003 inşallah listemiz sana sende bize uğur getirirsin canım
ebrubu sende klomenmi kullanıyosun hangi aşamadasın şu anda film falan çekildimi eşinin testleri oldumu
kadriye bence bu ayi bos gecirin canim.
eger film cektirirken yumurta olusmaya baslamissa zarar gorebiliyormus...
ya kızlar bi sey sorucam; 16 ocak adet tarihim acaba test yapsam cift cizgiyi görürmüyüm yaa..... ama korkuyorumda yine tek cizgi görüp hayal kırıklıgına ugramaktan ama cok da merak ediyorum eger hamişsem (İNŞALLAH) test te cıkarmı kızlar?
selam kızlar:1rolleyes:
kadriyecim ben film çektirdiğimde 3 gün ilişki yok demişti doktor,ama korunun,hamile kalırsan zararı olur falan demedi:CüvCüv:
sen nasıl oldun,kanaman geçtimifisfisfis
evt canım eskıelrden bı bız kaldık :)
siz terfı oldunz bıızm teskeremız çıkmadı daha şafaka nekadr var onuda bılomıyoruz beklemk daha zor gelıyor ama benım hala umıdım var rabbım bzıde nasip edecek .
sen nasılsın hersey yolunda dımı kaç aylık oldun sımdı yegenımz hersey gonlunce olsun
dun gectı öok sukur kanamam canım ama bız claışamdık korkuyoruz kanama olursa dıye bide fobı olmuş galıba ilşki sırasında kanı görmek biliyosunz nerdeyse bırbucuk yıl cketım ilşki sırasınd akanamayı ben oyuzdne beklıyoruz bugun d ebekleyebirsek tabı.
anacım insn ozluyo be kocişini.içi istıyor insnanın dimi.bide öncesınde de adet oldumya nerdeyse 10 gun oldu yapamyalı
kanaman geçtiyse,sorun olmaz heralde canımkanama varken iltihap kapma tehlikesi var biliyosun,geçtiyse böyle bişey olmaz heralde,ama sen istersen bi -iki gün daha bekle,daha sağlıklı olur,sonrada hemen bebiş gelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?