Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

canım iyi olmana çok sevındımde4 bucuk aylıkolmuş cınsıyetı bellı olmamaışburda3 aydn sonra söyluyorlar cınsıyetını sneınle edeplı çıkmış desene :) sqaklamış kendını derlerya.
not : cinsiyetı erken bellı olan anne adayları espırı mahıyetınd esöyledım

kadriyecim benimkisi biraz farkli...benim reglim 2-3 gun suruyor...6.gunu rahim filmi cektirmistim...yani yumurtlama donemi icin erkendi...bu yuzden dr um korunun falan demedi...senin reglinin kacinci gunu cekildi

8.gunu cekıldı ama doktor adetın su gunu gel dıye bı hesaplamayapmadıkı
perş mı cuammı regl oldum aradım haftaya perş cektırelımdeid sadece

sen bi-iki gün daha bekle canım,madem daha yumurtlamaya da var,sonra çalışmaları hızlandırırsınız,tüp filmi çektirdikten sonra hemen hamile kalanları duydum,sanırım tüpe verilen sıvı sayesinde tüpler daha geçişken oluyoo herlade,gerçi bende olmadı ama sende olur umarımkaydirigubbakcemile5
ben çıkmak zorundayım,akşam muhabbetine kalamıycam yine:a015:
hepinizi öptümmmmhihoyyyt

kendıne iyi abk canım bzide optuk.bzim şimdilık tahlıllerde bi sorun çıkmadı ama bakalım bi tahlıl daha kaldı dedi doktor.inş ondna da bısi çıkmaz sonrasında tdavıye başlıca z galıba ama nasıl bi tedavı olckbilemiyorum

canım dikkat et kendinee.bak dr da söylamiş üşütme, bu havada ne temizliği tatlım.valla benim evim doğalgazlı olduğu halde donuyorum.temizlik yaparken ısınabiliyorum.
kadrişcim hadi inşallah bu ay gelir meleğinn..
serpil2003 hoşgeldin canım.RABBİM çok bekletmeden gelir inşş bebişin.
kıslar bu arada eslemden haber varmı.ayy hamiş kaldı gidiş o gidiş,inşallah bi sorunu yoktur..
bende 2 gündür oğluşumla uğraşıyorum. çok hasta yavrum sürekli kusuyo,bide ishal eklendi tam oldu.şu an uyuyoda biraz size bakayım dedim.hepinizi öpüyorum canlarımmmmmmmmm.

Son düzenleme:
hayırlısı olur inşallah kişiden kişiye ve dr.dr degişiyo tedavi yöntemleri ben dr.gittigimde hormon tahlili sperm tahlili ve sonra hemen film çektirdi daha sonra klomene geçtik bakalım hayırlısı olur inşallah herkess için

arkadaşalr ya benım yazdığım mesajı kımse okumadı mı ya oyle bakıyorum hıç cevaplamamışınız(saolsun sudenaz dışında)
onemsemedınz mı cevap yazıcak kadar.
nese canınız saolsun.

çok geçmişolsun canım yyaa ilaç faln verıdnmı ogluna kaç kasında oglun?
muz şeftalı suyu faln ver reflu diye bi ilaç var şase halınde ondna ver de rahtlasın ogluna şifalar diliyoruz

slm kızlar listeyi güncelleyebilirmisiniz

canım kabızlıgı bıulmıyorumama benımher regl donemımde ishal olurum hiç şaşmaz canıkabızlıkta hamılelık belirtisii olsada hemen olcagını snamıyorum gelmedımı sneın kırmızılar inş 9ay gelemzler

kadriyecim yine 3 günüm geçti bakalım gelmedi daha ama belirtim yok gaz dışında yine adet olucam kesin ama yarında olmazsa birgün sabaha test yapmayı düşünüyorum yok biliyorum ama uzun zamandır test falan yapmıyorum heyecan olsun diye yapıcam, iyice şaşırdı benimki ya iki ay önce 8 gün geçti geçen ay 4 gün erken geldi, bu ayda ne kadar geçecek bakalım sen ne yaptın rahim filmi sonucu ne

canlarım nasılsınız ben ıyıyım allahın ıznıyle bugun klomene basladım ama nedense halsızlık yaptı yaa

ay gelsede su bebısler bızde muradımıza ersek yaa

hımm gecıkme normal oyleyse.amam dediğin gibi yap baaklım test inş suprız olur sna yenı yıl suprızı canım benım senın de bu mutlulugu tatmanı oyle çok istiyorumkı.
benım rahım fılmı normal çıktı bi sorun yok çok sukur

canlarım nasılsınız ben ıyıyım allahın ıznıyle bugun klomene basladım ama nedense halsızlık yaptı yaa

ay gelsede su bebısler bızde muradımıza ersek yaa

canım ahlsızlık mıde bualntısı aksık agrısı yapıyor klomen baya agır bı ilaç canım sıkma sen canını emı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…