Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

) YENİ YEPYENİ LİSTEMİZZZZZZZZZZZZZZ (20.01.2009)

***************************** OCAKKKKKKKKKKKKKKKK **************************

bynkutluay::::::::::::::::::::::::::::::::::20 ocak
daisy84::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ocak (1. ay )
vuslat2008::::::::::::::::::::::::::::::::::23 ocak
Sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::::::::23 ocak ( 7. ay )
ela_06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 ocak ( 13. ay)
Ecrin Ceylin::::::::::::::::::::::::::::::::24 ocak ( 11. ay)
Enise35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::24 ocak
fd7:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 ocak (1. ay ) // 1 de 1 tutturursun inşallah
Peloosh::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 25 ocak (3 ay )
benssenb::::::::::::::::::::::::: :::::::::26 ocak
seda0881:::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ocak
rengin61::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ocak
dalyan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 ocak (3. ay )
Yegane:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 27 ocak // gel artık cennet kokulum bekletme anneni
Serpil2003:::::::::::::::::::::::::::::: 27 ocak (18 .ay)
hcgl_emilya:::::::::::::::::::::::::: ::.:28 ocak
dila06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 ocak (4 . ay)
nergiz55::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ocak
almina16:::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 ocak
edika:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ocak
nevrosky::::::::::::::::::::::::::::::::::: 30 ocak
ayzan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 ocak (26. ay )
kardeln:::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 ocak
dilmuh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 30ocak

*****************************ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTT TTTT ******************************

elutu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 şubat
bumuyani (kadriye24)::::::::::::::::3 şubat ( 21. ay ) // cEEeee yap da gel artık anneye
hayat70:::::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat // ikizleri için dua ediyoruz.
buket:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat
serenalar:::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat // MELEGIN SABIRSIZLANIYOR SNA GELMK İÇİN
ebry1987:::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::4 şubat (16. ay) // TOPİKIMIZİN UGURU
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 şubat( 13 . AY ) // ANNESİ BBEGIN GELECEK
krispi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 şubat // kızını kardeşsiz bırakma
qusel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 şubat (41. ay) // SABRIN SONU BEBEKTIR
ahvil::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 şubat
kedi79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 şubat (6. ay) //GEL KUZUCUM GEEEEL GEEELL
raebzeh (ebru ):::::::::::::::::::::::::7 şubat //UMUTLARIM TÜKENMEDEN GEEELL ARTIK BEBEĞİM
Sebnemgun:::::::::::::::::::::::::::::8 şubat (14.ay)
cangum:::::::::::::::::::::::::::::::::::10 şubat
Luvidan:::::::::::::::::::::::::::::::::::11 şubat
sever::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 şubat
bijoux:::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 şubat ( 7 . ay)
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 şubat
bersuuu::::::::::::::::::::::::::::::::::16 şubat (7. ay)
pupkıns ( esra ):::::::::::::::::::::::18 şubat// naz duru annesını bekletmıycek pati pati gelecek
Mavi rüya::::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat (17 .ay ) //SABIR SABIR
BTRKCL::::::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat ( 61. AY ) //OGLUŞANA KARDEŞ İSTİYORUZ
kestane::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat( 7. ay
umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::::: 9 ocak (7. ay) // NOLUR ÜMÜDİNİ KAYBETME
umutsuzum::::::::::::::::::::::::::::::::::
wintersun (irem )::::::::::::::::::::::::::: ( 4. ay ) // daha erken ama inş. meleğin sürpriz yapar.

)

dilşahım:::::::::::::::::::::::::::::::::::MART*** **

*****BEKLEMEDE OLAN ARKADAŞLAR GUZEL HABERLERİNİZİ VERİN EMİ******

ukla::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ocak
can_iso:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ocak
gxcgxcgx::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ocak
özge__844::::::::::::::::::::::::::::::::10 ocak (2. ay)
Nesrinsavas:::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak
Arzus::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak
Melek_law::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ocak
Neyzen_x:::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ocak
Bircan (bircan ):::::::::::::::::::::::::::::14 ocak // ey rabbim!ona salihlerden olacak bir çocuk bağışla
samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 ocak (12.ay)
fragola:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak
ayzun::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak ( 4. ay )
z.nihal::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ocak
yetmezmi:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ocak
nesheli::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak // nazlı Leyla bebek anneni daha fazla bekletme olurmu?
selinn__1687:::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak
neslihan53::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak
ebrubu ( ebru )::::::::::::::::::::::::::::18 ocak ( 14. ay )
şeker pembe:::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak // rabbım dilerse zorluk yoktur.zmanı vardır sadece
ces_nar::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak (15. ay )
Cicekheydi::::::::::::::::::::::::::::::::::: 18 ocak
selinn_1687::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak
Gdilek::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak

**************************OCAK AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİ *********************************

1** bengi:::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ //EVINIZ BEBEK KOKSUN İNŞ
2** ((eslem))::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ ( 25.AY ) //AZMIN ZAFERİ
3**mehtap gül::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ (11. ay ) // SAĞLIKLA GELSİN
ebru1987 ekledım canım seni

kısslar hastalandım dün bu ayda umutlarım söndü.Listede değiştirin 19 Şubat.Off bebişim ya ne zaman geleceksin artık.........Eşim her hastalandım deyişimde gözleri doluyor artık beni teselli etmeye çalışıyor ama oda çok üzülüyor....

canım benım sıkmayın canınızı elde dğil tabıkıde ama rahtlatcaksa senı snede agla hıçkıra hıçkıra hungur hunmgur agla canım başka diyecekbişimiz yokkı rabbım layık görurse olack

ya arakdaşlr dun farkettımdeöyle kaptırmısız kı kendımzı bzi.
dun akşam oturduk cay içiyoruz bı depremoldu işte omur bı anlık.eger bırazdaha siddetti olsa omur bıtecek ne gorurecekz kı oraya imanımz sadece bızmle gelen

yaa neden yokum ben listede???-tatlicadiarzu- geçen ay vardım, bu ayın tarihini de vermiştim senağlamasenağlama neyse önümüzdeki ay inşaallah tekrar girerim listeye şakkıdı

kadriyecim listeye eklediğin için teşekkür ederim ayrıca çok haklısın kendimizi okadar kaptırmışızki ancak adet olduğumuzda kendimize geliyoruz aslında okadar çok yaşanacak şey varki ama en önemliside bebişlerimizin olması inş. en kısa zamanda kavuşuruz ve bu ay kendimi söz verdim hiç kaptırmıcam kendimi allahım ne zaman nasip ederse ozaman hayat çok kısa kendimizi hiç üzmeyelim ve tabiki kocacıklarımızıda

sağol canımcım.. şu sıralar adet günüm zaten..biraz zor ama belki hamiş olarak girerim listeye :CüvCüv: yerimseniben adet olunca veririm tarihimi..

sağol canımcım.. şu sıralar adet günüm zaten..biraz zor ama belki hamiş olarak girerim listeye :CüvCüv: yerimseniben adet olunca veririm tarihimi..

selam kızlar ben yenı katıldım aranıza dualarım hepinızle allah hepımızın gönlüne göre versın benımde ılk ayım yanı ılk denememız bıtane kıstım olusmus stresten dedı doktor esımın görevı dolayısıyla 4 ay ayrı kaldık acayıp stres ve üzüntü yapmıstım 1 yıllık evlıyım artık bende bebıs ıstıyorum umarım bu kıst engel olmaz bana sızınde dualarınızı beklıyorum

bekledıgın adet tarıhını verırsen ekelrız canım listemıze senıugur getırırsın inş bızlerede:CüvCüv:

İnş. canım hayırlısıyla hepimiz kalırız.Kistin için suğan suyu kürünü dene ibrahim saraç oğlunun sitesinde muhakkak faydasını görürsün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…