Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

nasılsın iremcim..?

pek iii sayılmam canım ya görmüşsündür belki yazdım kırmızıları gördüm ama çok kafama takmıyorum artık aşılamaya adepte olmaya çalışıcam
ya bugün akşam misafir var koşturuyorum yaklaşık 16 kişinaniknanik
biraz karnım ve belim ağrııyna zor yapıyorum
sen neler yapıyosunnn????

İremcim kaç senelik evlisin yaşın daha genç aşılama için erken değilmi?Nezamandır çocuk istiyorsunuz?

iremcim geçmiş olsun bende dün görüm benimde karnım belim heryerim ağrıyo ayrıca kolay gelsin misafirlerinde varmış niye aşılama yaptırcan hemen birazdaha bekle gençsin daha

ben düşük yaptıktan sonra kstim oluşmuştu doktor hamile kalamazsın demişti tedavi olcaksın dedi.Sonra verdiği ilaçları kulanmadım başka doktora gittim kistim yokmuş meğerse.Bence kafana takma stresten bile oluşa biliyor kistler.Diyene bak Keşke kafamıza takmasak ama olmuyor işte.Benim tavsiyem soğan suyunu dene kesinlikle faydasını göreceksin arkadaşım

Kastanecim istediğin dönemde başlıya bilirsin ibrahim saraç oğlunun sitesine bak daha detaylı anlatıyor.Kisti iltihapı yok ediyor..Mutlaka deneyim ilaç kulanmadan doğal bir yöntem

iremcim yok görmemiştim, üzülme canım. Sağlık olsun. önemli olan sensin unutma.
ooo Akşama misafir varmış, yemeğeme gelecekler.. oldukça kalabalık gelecekler....

ama kımse bana yazmıyo benı aranıza kabul etmedınız galıba

doktorun eğer engel teşkil etmez dediyse etmez canım,bu kistin yapısıyla ilgili bişey,bende de zaman zaman kendiliğinden kistler oluşup,yine kendiliğinden yok oluyor,bu konuda sana en doğru bilgiyi doktorun veriri sanırımfisfisfis

kızlar walla kusura bakmayın aklım sişzlerde ama koşturmaktan takip edip sorularınıza cevap veremedim biz 1.5 yıllık evliyiz aşılamaya geçmemdeki neden ise doktor hapla tedaviyi denedi ama benm yumurtam oluşmadı kızlar ancak iğnelerle yumurta oluşturulacak ve eşimde de az da olsa sorun çıktı yani bende oluşsa bile yumoş, normal yolla gene olmayacak zaman kaybı ve de maddi kayıp biliyosunuz onun için aşılama yapılacak canlar öpüyorum sizleri veee böreğimin başına gidiyorummmmmmm

kadriyecim sen beni 21 subata yaz en iyisi.az önce gördüm kırmızılarısenağlama cok ümitliydim bu aydan ama... esime söledim yazık kıyamam teselli etmek için ugrasıp duruyo buda daha cok üzüyo benisenağlama aglamak istemiyorum ama tutamıyorum kendimi napayım. hayırlısı yaa elbet vardır rabbimin bi bildigi inşallah subat ayında görürüz çift cizgiyi:Saruboceq: :Saruboceq:

Hayırlısı olsun canımıniçi Allah dualarımızı geri çevirmesin.Hadi sana kolay gelsin..

Nihalcim sen nezamandır istiyosun çocuk?üzülme bende dün gördüm kırmızıları napalım kısmet değilmiş desemde insan çok üzülüyor.

bende 13 bitti şubatta 14 griyorum......Ama olmuyor işte evlendikten 1 ay sonra hamile kaldım1,5 aylıkken düştü üzerinden 13 ay geçti halan hamile kalamadım doktor problem yok diyor ama hamile kalamıyorum.

bende 13 bitti şubatta 14 griyorum......Ama olmuyor işte evlendikten 1 ay sonra hamile kaldım1,5 aylıkken düştü üzerinden 13 ay geçti halan hamile kalamadım doktor problem yok diyor ama hamile kalamıyorum.

canım benim üzme sende kendini hayırlısı olsun napalım zamanını bekliyodur derler ya vardır bi zamanı ama inşallah en kısa zamanda olur

yardımamı beklion hımbilmemki gelsemmi ki biraz yatayım gelicez canım benim bel ,karın ve ayaklar ağrıo malum kartın beraber yedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…