Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kadelncim canım benim cok fazla stres yapma kendine lütfen.amazonunda dedigi gibi adet görünce hepsi gidicek üzülme sen.bak bana ben her ay kistlerle ugrasıyorum pko var bende.ben eminim rabbim o güzel duyguyu hepimize yasatıcak.bazen sabrımız tükeniyor umudumuzu kaybediyoruz ama inan bana yanlış yapıyoruz canım. sen içini ferah tut.:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: inşallah en kısa zamanda kavusuruz bebişlerimize

Adetle gider canım sen hiiiiç dert etme.. dediğim gibi kendini dinledikçe daha çok ağrıyomuş gibi hissedersin, psikolojik olarak adetini de geciktirirsin, rahat ol , dağıt kafanı, başka şeylere konsantre ol, tahlillerin de temiz çıkmış zaten , prolaktin ilaçla düşer hemencik hiç sıkıntı yapma, çoktaan düşmüştür yani..) rahat ol arkadaşımkaydirigubbakcemile

benim gecen sene (2008) martta 10 cm lik bir kistim vardı ilk öğrendiğimde 5,5cm di 3 gün içinde 10 cm oldu 2 ay ilaç kullandım çok sancım oluyordu bu tip kistler çabuk büyüyen kistlermiş bazen kendiliğnden geçer demişti doktor tek tehlikesi eğer yumurtalık etrafında dönüp patlamazsa yumurtalığını kangren yapabilir ve yumurtalığı kaybedebiliriz demişti. oyüzden ilaç tedavisi veriyorum dedi. açıkcası bunu ben 2 kez yaşadım ilkinde kanamam olmuştu kist, ilaç tedavisinden önce kanama yapmıştı sonra tedavi oldum, bu son olanı da anlattığım gibi 4,5 cm di 10 gün içinde ilaç ile eridi, kist bende de, göbeğimin altında ağrı yapıyor hatta hareket ederken bile hissediyordum dokununca acıyor du Allahtan bu sonuncusunu çabuk atlattım ama bence drumun verdiği ilacın etkisi olduğunu düşünüyorum, bence bi hastaneye gidip kontrol olsan en azından kistin şu an kaç cm büyükmü küçülmüşmü belki büyükse bu sefer drun ilaç önerebilir ssk lı isen bence ssk hastanesine bi git istersen canım ya korkutmak gibi olmasın ama ihmale gelmez böyle şeyler biliyorsun. :çok üzgünüm:

sağol z.nihal cnm allah sanada şifa versın ve gönlüne göre versın senın pco hangı hormonundan kaynaklanıyo bendede dedıgım gıbı 3 ay önce prolaktın 30du az kaldı öğrenmeme cumaya adet olcam inş umarım cnm hersey hepımız için yolunda gıder

benim dr. Sagolsun hiç bi acıklama yapmadı.sadece pko oldugumu söyledi canım. Bende sinir oldum degistirdim dr.u. Yarın gidiyorum 11:30 da bakalım o diycek muhtemelen klomene baslarız.bakalım hayırlısı neyse o olsun hepimiz için.dediğim gibi sen içini ferah tut stres yaptıkca gecikir adetin.benim stres yüzünden iki ay gelmemişti.cok umutlanmıstım bende kesin hamileyim diye ama yalan oldu.yinede cok ümitliyim en kısa zamanda hepimiz bagırıcaz burda hamileyiz diye...

uklacıgım cumaya adet görücem az kaldı hanı gıtmıyorum belkı adetle gıder dıye bıde evım merkezden uzak esım ızınlı olmadıgı zman tek basıma gıdebılcegım bı ortam degıl mecburen. banada ılk gıttıgım doktor acıl amelıyat dedı cok agrım oluyodu 4,5cm kıst torsiyon sanmıstı ona uysam amelıyat olcaktım ama baska bı doktor renklı doppler cektırttı ve allaha şükür hersey normal cıktı ve takıbe alalım dedı bellı olcak ıste hayırlısı umarım bende senın gıbı kurtulurum

öyle doktorlara uyuz oluyorum z. nıhal pat dıye söylüyolar hiç karsılarındakılerı düşünmüyolar.allah ıyı doktorlarla karsılastırsın.umarım dedıgın gıbı hepımız bıgün bagırıcaz burda hamileyız dıye:)

napıcaksın canım benim dr. diye umutla agzından cıkacak cümlelere bakıyoruz.oda pat diye söyleyince yıklılıyosun tabi ister istemez.ama önemli olan inanmak.rabbim cok büyük.zamanı var derler ya zamanını bekliyo bebişlerimiz.ama burdan bebişlerimize sunu söylemek istiyorum; gelin artık lütfen fazla tahammülümüz kalmadı

cumaya bişey kalmamış canım, sen kendini rahat bırak regl olursan zaten geçicek emin ol, ondan sonra inşallah herşey yolunda gider.. bebişlerimize inşallah kavuşuruz

bu arada yengenle konuştum arkadaşının başına gelen bir olayı anlattı, kızlar sizede anlatayım , yengemin arkadaşı neredeyse 15 yıllık evli ilk çocukları tedavi sonucu oluyor bir kaç yıl sonra tekrar çocuk istiyorlar normal yolla olmuyor aşılama,mikroenjeksiyon ve en son tüp bebek deniyorlar ve olmuyor dr da mümkün dedğil artık olmaz diyor. ve aradan çok fazla zaman geçmeden kadın hamile kalıyor hemde normal yollardan,çocuk doğduktan 3 ay sonra hastalığı varmış ne olduğunu hatırlamıyorum şimdi ölüyor tabii yıkılıyorlar 1 ay sonra kadın tekrar hamile kalıyor şimdi 1,5 yaşında kızları varmış çok sağlıklı. işin ilginç yanı kızları 3 aylıkken kadın tekrar hamile kalıyor hemde ikizlere ama maalesef meddi yetersizlikten dolayı aldırmak zorunda kalıyorlar..
Yani hiçbir sorun yokken aslında endişelenmeye ve psikolojik baskıyı kendimize yapmasak belkide kendiliğinden olacak, herşeyin bir zamanı var aslında onca aşılama ve tüp bebek sonuç vermiyor ama Allah bir şekilde veriyor, bizlere bolca dua etmek kalıyor sadece.. :ecrin_bebek: :Saruboceq:

ya bak gördünüzmü rabbim ne kadar büyük.dualarım hepiniz için kızlar inşallah bizde yasarız o güzel duyguyu:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

z.nihalcim benimde çok yakın bir arkadaşım pco. 4 yıllık evliler 3 yıl bebek için uğraştılar
sonra doktora gittiler işte ilaç felan olmadı sonra tüplere baklıdı herşey normal çıktı rahim filmi ile tüpler açılıyormuş tamamen sanırım neyse arkadaşım 2 ay adet olmadı doktor kan tahlili yaptırdı ve hamile değilmiş söktürücü kullandı yine adet olmadı bu arada da eşiyle deniyorlarmış adet olmadığı halde ve söktürücüyü kullandığı sıra meğersem hamile imiş :) Allahtan bebişe bişey olmadı şimdi çok tatlı bi kız bebekleri var. ya kanda felan çıkmamış meğer geç döllenme olmuş geç öğrendiler bebiş beklediklerini :)

z. nihal ben bır yıllık evlıyım martta 23 yasıma gırcem ve bır aydır bebek ıstıyorum sımdıkı aklım olsaydı bır yıl hiç zaman kaybetmezdım allahım bılıyo zamanını inş dedıgın gıbı gelıcekler bebişlerımız hiç morelımızı bozmayalım hayırlısı ben hepınızı cok sevdım cok ıyısınız:)

uklacıgım anlattıkların cok güzel ve cok umut verıcı allahım işte nelere kadir az kaldı hepımız bu lısteden hamıleler lıstesıne geçicez inş:)

canım benim keşke dediğin gibi olsaydı ama dediğim olay ta mart ta oldu bi sene olcak nerdeyse.bakalım nasip vardır allahın bi bildiği dediğin gibi bize düsen bol bol dua edip beklemek

tatlım moralini bozmak için daha cok erken kac sene ugrasanlar var.ben 13. aya giriyorum mesela.hayırlısı böyleymiş.bizde seni çok sevdik canım benim uklanında dediği gibi bol bol dua edelim.benim dualarım hepimiz için burdaki herkes için hatta isteyen herkese nasip etsin rabbim:Saruboceq:

bir yıl boyunca neyle korundunuz canım.eger hap kullandıysan ister istemez hormonları etkiliyor.belki ondan olusmustur o sinir bozucu kist.ama dediğim gibi daha cok erken.ben hapla korunup tam bir yıl bekleyen insanları biliyorum.sonunda hepsi bebişlerine kavustu.bizde kavusucaz biliyorom.şimdilik beklemedeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…