E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #17.721
kadriyecim inşallah hayırlı haberlerini verirsin.inşallah bu ay tutmustur.iyi düsünelim iyi olsun.bası sen cekiyosun unutma:) sende moralini bozarsan olmaz valla. nede olsa topicimizin gülü sensin öyle degilmia.s.
gecıkmesı kist belirtısı olabılır m yanııı??ben daha hıçç buşeyy bılmıyorum ya zaten bu ılk denememz dı aslında cokta takmamıştım,,benım dışımda herkes cok heycanlandı daaadelikafadulden
destegınız içinde teskurker arkadaşlr dualrınzdan eksık etmeyın duamdasınz unutmayın...
dayanamadım kan testi yaptırdım sonuç negatif( bu ay çok çalışmıştık, takvim falan, çok ümitlenmiştim, dur daha 3. denemen diyen seslerinizi duyar gibiyim! ama insanız sonuçta herşeyi hemen istiyoruz, artık kazara hamile kalanlara inanmayacak durumdayım! okadar çalış sonuç koca bi negatif ( bi de korkuyo insan acaba bişiy mi var diye!!! Aslında hamilekalmayı düşünenlere ilk olarak bi muayene olmaları gerektiği söyleniyor, ben en son 1 sene önce gitmiştim kadın doğum uzmanına, yarın bir muayene olmayı düşünüyorum genel olarak(erken olduğunu biliyorum) öncede baya şaşmaya başlamıştı adet tarihim ne var ne yok bi baktırıyım istiyorum, doktora pek giden bi insan diilim de.... Nese kıslar içimi dökmek istedim... Allah hepimizin yanında olsun... Paylaşımlarınız için teşekkürler... Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin !! İnşallah!
dayanamadım kan testi yaptırdım sonuç negatif( bu ay çok çalışmıştık, takvim falan, çok ümitlenmiştim, dur daha 3. denemen diyen seslerinizi duyar gibiyim! ama insanız sonuçta herşeyi hemen istiyoruz, artık kazara hamile kalanlara inanmayacak durumdayım! okadar çalış sonuç koca bi negatif ( bi de korkuyo insan acaba bişiy mi var diye!!! Aslında hamilekalmayı düşünenlere ilk olarak bi muayene olmaları gerektiği söyleniyor, ben en son 1 sene önce gitmiştim kadın doğum uzmanına, yarın bir muayene olmayı düşünüyorum genel olarak(erken olduğunu biliyorum) öncede baya şaşmaya başlamıştı adet tarihim ne var ne yok bi baktırıyım istiyorum, doktora pek giden bi insan diilim de.... Nese kıslar içimi dökmek istedim... Allah hepimizin yanında olsun... Paylaşımlarınız için teşekkürler... Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin !! İnşallah!
iki tane negatif gorunce ust uste umıt felan kalmadı zaten canım.eşimede dedım hamıle olana kadar hıç konuşmayalım bu konu ustune diye,,yok tuttu yok kesın hamılesın dıye dıye şaşırttı benı.-tatlicadiarzu-şimdi karnım ağrıyo yarın hasta olucam heralde.gercekten de herşeyın hayırlısııııyanılma payı herzamn var canım amcamın gelınınde ole oldu idardad kandad çıkmadı 5gun sonra yaptırmışlardı nerdeyse 25gun sonra çıktı idrradad kandada.ama sen yınede umıtlenme suprız olsun bebgın sana
canım bende sen gıbı ıkı yandan negatıflere maruz kaldım...boyle umıtlenıpte bırden negatıf denılnce oyle bı uzuluyo kı ınsan o an sankı hıç hamıle kalamıcakmışım gıbı hıssedıyosun.benımde daha ılk denemem duşunn.dayanamadım kan testi yaptırdım sonuç negatif( bu ay çok çalışmıştık, takvim falan, çok ümitlenmiştim, dur daha 3. denemen diyen seslerinizi duyar gibiyim! ama insanız sonuçta herşeyi hemen istiyoruz, artık kazara hamile kalanlara inanmayacak durumdayım! okadar çalış sonuç koca bi negatif ( bi de korkuyo insan acaba bişiy mi var diye!!! Aslında hamilekalmayı düşünenlere ilk olarak bi muayene olmaları gerektiği söyleniyor, ben en son 1 sene önce gitmiştim kadın doğum uzmanına, yarın bir muayene olmayı düşünüyorum genel olarak(erken olduğunu biliyorum) öncede baya şaşmaya başlamıştı adet tarihim ne var ne yok bi baktırıyım istiyorum, doktora pek giden bi insan diilim de.... Nese kıslar içimi dökmek istedim... Allah hepimizin yanında olsun... Paylaşımlarınız için teşekkürler... Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin !! İnşallah!
günaydın kızlarrr
nasılsınız?
geçmiş olsun bircan,bu acı bebişini getirir inşallah sana
Günaydınnnn
bu gün ben biraz tedirginim arkadaşlar,eşim sipermiogram yaptıracak, çok korkuyorum kötü bir sonuçla karşılaşmayız inşallah. :1no2:
Günaydınnnn
bu gün ben biraz tedirginim arkadaşlar,eşim sipermiogram yaptıracak, çok korkuyorum kötü bir sonuçla karşılaşmayız inşallah. :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?