Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

yanılma payı herzamn var canım amcamın gelınınde ole oldu idardad kandad çıkmadı 5gun sonra yaptırmışlardı nerdeyse 25gun sonra çıktı idrradad kandada.ama sen yınede umıtlenme suprız olsun bebgın sana

destegınız içinde teskurker arkadaşlr dualrınzdan eksık etmeyın duamdasınz unutmayın...

kadriyecim bozma moralini.diyorum ama hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz. olmayınca olmuyo işte. ama bi anda da oluveriyo görüyoruz bu sitede yer alan birçok kişi de. umarım bizd e bebişlerimize kavuşuruz tez vakitte. ben de tedaviye start verdim bu ay. yumurta takibine başladık. haftaya yine kontrolüm var.

destegınız içinde teskurker arkadaşlr dualrınzdan eksık etmeyın duamdasınz unutmayın...

cnm kendini hiç üzme hep düşünmeye çalış senin bebişininde gelincek inşallah en yakın zamanda çok güçlü birisin allah yüzünü güldürür inşallah en yakın zmanda bu arada özelden msj attım bakarsan sevinirim öptüm seni

dayanamadım kan testi yaptırdım sonuç negatif ( bu ay çok çalışmıştık, takvim falan, çok ümitlenmiştim, dur daha 3. denemen diyen seslerinizi duyar gibiyim! ama insanız sonuçta herşeyi hemen istiyoruz, artık kazara hamile kalanlara inanmayacak durumdayım! okadar çalış sonuç koca bi negatif( bi de korkuyo insan acaba bişiy mi var diye!!! Aslında hamilekalmayı düşünenlere ilk olarak bi muayene olmaları gerektiği söyleniyor, ben en son 1 sene önce gitmiştim kadın doğum uzmanına, yarın bir muayene olmayı düşünüyorum genel olarak(erken olduğunu biliyorum) öncede baya şaşmaya başlamıştı adet tarihim ne var ne yok bi baktırıyım istiyorum, doktora pek giden bi insan diilim de.... Nese kıslar içimi dökmek istedim... Allah hepimizin yanında olsun... Paylaşımlarınız için teşekkürler... Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin !! İnşallah!

Son düzenleme:

dalyancıgım senı anlayabılıyorum ınsan ısteyınce hemen olsun ıstıyo benımde ılk ayım ama hamıle değilım sanrım yrn adet görcem ben bıle suan cok üzgünüm ama sabretmek lazım allahım zamanını bılıyor sen bencede doktora gıt adetını düzene sokması için ılac verır sana yanı gıtmekte fayda var sen canını sıkma herseyın hayırlısı olsun:Saruboceq:

dalyancıgım senı anlayabılıyorum ınsan ısteyınce hemen olsun ıstıyo benımde ılk ayım ama hamıle değilım sanrım yrn adet görcem ben bıle suan cok üzgünüm ama sabretmek lazım allahım zamanını bılıyor sen bencede doktora gıt adetını düzene sokması için ılac verır sana yanı gıtmekte fayda var sen canını sıkma herseyın hayırlısı olsun:Saruboceq:a.s.

iki tane negatif gorunce ust uste umıt felan kalmadı zaten canım.eşimede dedım hamıle olana kadar hıç konuşmayalım bu konu ustune diye,,yok tuttu yok kesın hamılesın dıye dıye şaşırttı benı.-tatlicadiarzu-şimdi karnım ağrıyo yarın hasta olucam heralde.gercekten de herşeyın hayırlısıııı

canım bende sen gıbı ıkı yandan negatıflere maruz kaldım...boyle umıtlenıpte bırden negatıf denılnce oyle bı uzuluyo kı ınsan o an sankı hıç hamıle kalamıcakmışım gıbı hıssedıyosun.benımde daha ılk denemem duşunn.

slm arkadaşlar nasılsınız bakalım ben bugün 3.iğnemi oldum bakalım ama afedersiniz popom çok acıyo...

günaydın kızlarrr
nasılsınız?
geçmiş olsun bircan,bu acı bebişini getirir inşallah sana

Günaydınnnn
bu gün ben biraz tedirginim arkadaşlar,eşim sipermiogram yaptıracak, çok korkuyorum kötü bir sonuçla karşılaşmayız inşallah. :1no2:

Günaydınnnn
bu gün ben biraz tedirginim arkadaşlar,eşim sipermiogram yaptıracak, çok korkuyorum kötü bir sonuçla karşılaşmayız inşallah. :1no2:

inşallah çok güzel sonuçlar alırsınız canım,endişe etme,stres yapma,hayırlısı olsun tatlım

Günaydınnnn

uklacıgım içini ferah tut umarım güzel sonuclar alırsın cnm hayırlısıyla:Saruboceq:bende bgn adet olcam geceden berı sancılanıyorum ama hala olmadı ay olumda gıtsın su içimdeki pis kistyerimseniben

YENİ YEPYENİ LİSTEMİZZZZZZZZZZZZZZ (30.01.2009)

***************************** OCAKKKKKKKKKKKKKKKK **************************

nevrosky::::::::::::::::::::::::::::::::::: 30 ocak
ayzan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 ocak (26. ay )
kardeln:::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 ocak
dilmuh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 30ocak

*****************************ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTT TTTT ******************************

elutu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 şubat
bumuyani (kadriye24)::::::::::::::::3 şubat ( 21. ay ) // cEEeee yap da gel artık anneye
hayat70:::::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat // ikizleri için dua ediyoruz.
buket:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat
serenalar:::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat // MELEGIN SABIRSIZLANIYOR SNA GELMK İÇİN
ebry1987:::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::4 şubat (16. ay) // TOPİKIMIZİN UGURU
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 şubat( 13 . AY ) // ANNESİ BBEGIN GELECEK
krispi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 şubat // kardeşsiz bırakmakızını
qusel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 şubat (41. ay) // SABRIN SONU BEBEKTIR
ahvil::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 şubat
can_iso:::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 ocak
kedi79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 şubat (6. ay) //GEL KUZUCUM GEEEEL GEEELL
raebzeh (ebru ):::::::::::::::::::::::::7 şubat //UMUTLARIM TÜKENMEDEN GEEELL ARTIK BEBEĞİM
Sebnemgun:::::::::::::::::::::::::::::8 şubat (14.ay)
neriman83:::::::::::::::::::::::::::::::: 9 şubat ( 6. ay )
cangum:::::::::::::::::::::::::::::::::::10 şubat
kurnaz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10şub at
MONA ROSA::::::::::::::::::::::::::::10Şubat
Kirmiseker::::::::::::::::::::::::::::::: 10 şubat
Luvidan:::::::::::::::::::::::::::::::::::11 şubat
sever::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 şubat
bijoux:::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 şubat ( 7 . ay)
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 şubat
bersuuu::::::::::::::::::::::::::::::::::16 şubat (7. ay)
ebrubu ( ebru ):::::::::::::::::::::::::16şubat ( 15. ay )
Mavi rüya::::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat (17 .ay ) //SABIR SABIR
BTRKCL::::::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat ( 61. AY ) //OGLUŞANA KARDEŞ İSTİYORUZ
şeker pembe:::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat // rabbım dilerse zorluk yoktur.zmanı vardır sadece
ela_06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ŞUBAT ( 14. ay)
pupkıns ( esra ):::::::::::::::::::::::20 şubat// naz duru annesını bekletmıycek pati pati gelecek
kestane::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat( 7. ay
z.nihal::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat ( 13.ay )
şimal82::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 21 şubat (27. ay )
ece ayşe::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat
Sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat( 8. ay )
vuslat2008::::::::::::::::::::::::::::::::::23 şubat (43 .ay)
dila06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 23 şubat (5 . ay)
ukla::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::24şu bat
umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::::: (7. ay) // NOLUR ÜMÜDİNİ KAYBETME
umutsuzum::::::::::::::::::::::::::::::::::
wintersun (irem )::::::::::::::::::::::::::: ( 4. ay ) // daha erken ama inş. meleğin sürpriz yapar.

dilşahım:::::::::::::::::::::::::::::::::::MART*** **

*****BEKLEMEDE OLAN ARKADAŞLAR GUZEL HABERLERİNİZİ VERİN EMİ******

gxcgxcgx::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ocak
özge__844::::::::::::::::::::::::::::::::10 ocak (2. ay)
Nesrinsavas:::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak
Arzus::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak
Melek_law::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ocak
Neyzen_x:::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ocak
Bircan (bircan ):::::::::::::::::::::::::::::14 ocak // ey rabbim!ona salihlerden olacak bir çocuk bağışla
samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 ocak (12.ay)
fragola:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak
ayzun::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak ( 4. ay )
yetmezmi:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ocak
selinn__1687:::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak
neslihan53::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak
ces_nar::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak (15. ay )
Cicekheydi::::::::::::::::::::::::::::::::::: 18 ocak
selinn_1687::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak
bynkutluay::::::::::::::::::::::::::::::::::20 ocak
daisy84::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ocak (1. ay )
Enise35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::24 ocak
fd7:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 ocak (1. ay ) // 1 de 1 tutturursun inşallah
Peloosh::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 25 ocak (3 ay )
benssenb::::::::::::::::::::::::: :::::::::26 ocak
seda0881:::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ocak
dalyan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 ocak (3. ay )
Yegane:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 27 ocak // gel artık cennet kokulum bekletme anneni
Serpil2003:::::::::::::::::::::::::::::: 27 ocak (18 .ay)
Amazon:::::::::::::::::::::::::::::::::: 27ocak (12.ay)
nergiz55::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ocak
almina16:::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 ocak

**************************OCAK AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİ *********************************

1** bengi:::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ //EVINIZ BEBEK KOKSUN İNŞ
2** ((eslem))::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ ( 25.AY ) //AZMIN ZAFERİ
3**mehtap gül::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ (11. ay ) // SAĞLIKLA GELSİN
4** Gdilek::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ
5** Ecrin Ceylin:::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ ( 11. ay)
6** edika:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ

listede değişiklık iasteyen arkadşalr tekrardan yazsınlar gözden kaçırdıgım olabılrde

2ay geçti ama tek çizgi çıktı moralim yerin dibinde ağlama krizi yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…