Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Amin canım ya.. bende dua ediyorum hepimiz için
Tayin felanmı çıktı,eşin asker sanırım , aileden uzak zor olur ama en azından eşin ile berabersindir. bak bizlerde varız kader arkadaşı olarak :)hihoyyyt

bır yıldır urfadayız uklacıgım tayın cıktı ama doğuyaumarım güzel bıyer cıkar mayısta bellı olcak yer hazırandada tasınıcaz eşim jandarma.evet aileden uzagım akraba yok burda malesefevet sızler varsınız sağolun cnm

İnşallah İstediğiniz bir yere gidersiniz. Doğunun zor olduğunu biliyorum. Abim Doktor hem askerliği hemde mecburi hizmetini doğuda yaptı üstelik karısı ve kızından uzak 3 yıl..
neyseki şimdi geride kaldı 1 yıldır yanyanalar.
Allah herşeyi gönlüne göre versin canım..

amin uklacıgım ayrılık cok zor bende yenı kavustum sayılır 4 aydır bızde ayrıydık göreve gıtmıstı bakalım kısmet artık.

ukla ve kardeln,bende iyiyim canlarım,aslında biraz hastayım iki gündür,güya dikkat ettim, bu dönem hasta olmıyım,üşütmiyim dedim,adetim yeni bitti çünkü,bu ay ümitleniyodum hamile kalırım diye ama şimdide bu hastalık çıktı başıma,neyse hayırlısı olsun
sanada geçmiş olsun uklacım,dikkat et kendine,
kardeln canım doğuda görev yapıyomuş eşin,doğuda çok güzel yerler var ama orda yaşamak zor,bende öğretmenim ama sırf eşimi bırakıp doğuya gidemediğim için mesleğimi yapamıyorum,üniversitede memurluk yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…