- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #17.761
canim listeye bakamadim ne kadarlik evlisin?? ne zamandir istiyosun bebisi??
günaydın kızlarrr
nasılsınız?
geçmiş olsun bircan,bu acı bebişini getirir inşallah sana
ya kızlar ben kecı boynuzu aldım esıme .. bune be dıyo agzını surmedı daha dişlerimi kıurar bu dıyo :))
nasıl tuketmelı yemelımı demlemelı mı fıkrı olan yokmu
ya kızlar ben kecı boynuzu aldım esıme .. bune be dıyo agzını surmedı daha dişlerimi kıurar bu dıyo :))
nasıl tuketmelı yemelımı demlemelı mı fıkrı olan yokmu
canım yakşasık 2 yıllık evliyim, 1 sene korunduk,8 aydır falan da bebiş istiyoruz. 3-4 kez yumurta takibi yaptırdım, bir kaç daha deneyip aşılama yaptırmayı düşünüyorum..senin bebiş var herhalde allah bağışlasın, sen de ne gibi belirtiler olmuştu?
iyi aakşamlar kızlar, ben bugün doktora gitim genel kontrol için ve ufak ufak birkaçtane kist çıktıdoktor hamile kalmayı bu kistlerin engelleyebileceğini söyledi. adetimin 3. günü yaptırmam için birkaç test verdi. kistlerin durumunu bu testler belirlicekmiş.Kıslar istediği testler bunlar;tsh,fsh,lh,prolaktin,serbest testosteron. Sizin bilginiz vardır nedir bunlar?
kızlar selaammm, sabah idrar testi yaptım 2. çizgi silik çıktı, kan testi yaptırdım hemen. veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMM.....
3 haftalık bebişimmm...inanamıyorum hiç hiç.. güzel allahımbenim isteyen herkese yaşat bu duyguyu bir an önce ey güzel allahım
kızlar selaammm, sabah idrar testi yaptım 2. çizgi silik çıktı, kan testi yaptırdım hemen. veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMM.....
3 haftalık bebişimmm...inanamıyorum hiç hiç.. güzel allahımbenim isteyen herkese yaşat bu duyguyu bir an önce ey güzel allahım
bizede bolbol du et canım allah bizede yaşatsın o eşi benzeri olmayan duyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?