Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

canim listeye bakamadim ne kadarlik evlisin?? ne zamandir istiyosun bebisi??

canım yakşasık 2 yıllık evliyim, 1 sene korunduk,8 aydır falan da bebiş istiyoruz. 3-4 kez yumurta takibi yaptırdım, bir kaç daha deneyip aşılama yaptırmayı düşünüyorum..senin bebiş var herhalde allah bağışlasın, sen de ne gibi belirtiler olmuştu?

arkadaşlar bugünkü yazdıklarınızda göbek çektirmesinden bahsetmişsiniz belki faydası olur bilemiyorum ama benim arkadaşım evlenmek üzereyken kocasının göbeği düşmüş bi kadına gitmişler sözde anlıyo diye meğersem çocuğun göbeğini ezmiş ve su toplamış çocuk nerdeyse 1ay yataktan kalkamadı ve çok zayıfladı tabi yemekte yiyememiş zorla toparlandı bence yaptırmak isteyenler bu işi ciddiye alsınlar allah korusun ççok kötü sonuçlara yol açmasın

iyi aakşamlar kızlar, ben bugün doktora gitim genel kontrol için ve ufak ufak birkaçtane kist çıktı doktor hamile kalmayı bu kistlerin engelleyebileceğini söyledi. adetimin 3. günü yaptırmam için birkaç test verdi. kistlerin durumunu bu testler belirlicekmiş.Kıslar istediği testler bunlar;tsh,fsh,lh,prolaktin,serbest testosteron. Sizin bilginiz vardır nedir bunlar?

dalyancım drun ıstedıklerı hormon testlerı ınsallah degerlerın normal cıkar cnm

selam kızlar nasılsınız bakaloım ben acaba ıdrar testı yapsam cokmu komık olur :)) erken ya onun ıcın ama çatlıcam ben ya meraktan

........................................................................

Son düzenleme:
ya kızlar ben kecı boynuzu aldım esıme .. bune be dıyo agzını surmedı daha dişlerimi kıurar bu dıyo :))

nasıl tuketmelı yemelımı demlemelı mı fıkrı olan yokmu

canım bu keçi boynuzunun pekmezi var ondan alsaydın ya o daha kolay yenirkaşık kaşık:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

ya kızlar ben kecı boynuzu aldım esıme .. bune be dıyo agzını surmedı daha dişlerimi kıurar bu dıyo :))

nasıl tuketmelı yemelımı demlemelı mı fıkrı olan yokmu

selam canım, 2 bardak suyu kaynat. 4-5 tane keçiboynuzunu ince ince kes, kaynayan suya at, 4 dk falan kaynat, sonra 20 dk dinlendir, süz suyunu içir sabah akşam 1 bardak. Hergün taze yapıyosun. 7 gün içiriyosun 3 gün ara, sonra 7 gün tekrar. sonra arada bir içsin. sabah içemezse akşam içse de olur sabah zor oluyo istemiyolar bazen. Benim eşim varikosel ameliyatı olmuştu ben yaptım bu kürü ve çok memnun kaldım. Hala daha da arada içiriyorum gece yatarken 1 bardak. Yap canım bunu. Pekmez falan bunun kadar etkili değil.

kusura bakma canim dun acilen cikmam gerekti yazamadim cevabini da okyumamaistim zaten. allahim en kisa zamanda nasip etsin ins bebisi. cok bekletmeden.. benim bebisim henuz 15 haftalik canim yani daha doguma bayaaaca bi zaman var:CüvCüv:
belirtilerde inanki adet belirtisinden farksizdi. fazlaca gaz olmustu goguste hassiyet halsizlik falan. ben hic ummamistim hatta.

cnm o testler hormon testleri bazen hormonlar stresten veya baska bı sebepten fazla yada az salgılanabılıyo ıste bundan dolayı yumurta gelısemıyo ve küçük kistler olususyo ama bu gecıcı adetle beraber gıdıyo testlerınde güzel cıkar canını sıkma hatta bazı kadınlarda o küçük kistler yumurtalıgın yapısında olabılıyomus yumurtlamayla ılgısı olmuyomus yanı ultrasyonda bakıldıgında yumurtalıgın bı parcası olarak...benım bı arkadasımda öyleydı.test yapıcagın günde sabah saatınde ver kanını vede sakın streslı verme anlık stres bıle sevıyelerı normalden fazla cıkartıyo herseyın hayırlısı cnm umarım güzel haberler verırsın:Saruboceq:

ben daha adet olmadım bigün gectı acaba kıstmı gecıktıryo kızlar benımkı hiç şaşmazdı hamıle de değillım hissedıyorum adet olsamda kurtulsam su kıst belasından dıyorum artık

kızlar selaammm, sabah idrar testi yaptım 2. çizgi silik çıktı, kan testi yaptırdım hemen. veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMM.....
3 haftalık bebişimmm...inanamıyorum hiç hiç.. güzel allahımbenim isteyen herkese yaşat bu duyguyu bir an önce ey güzel allahım

çok sevindim cnmsırnaşık şey:dance::dance::dance::teytey:hihoyyytgözün aydın allah saglıcakla ahyırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın darısı basımıza:CüvCüv:

canım gözünyadın rabbim tamamına erdirsina.s

çok tebrik ederim canım allah kucana almayı nasip etsindelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:a.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…