Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

geçmiş olsun canım inş bu ay hamile kalırsınd agüzel haberlerını verırsın bızlerekaydirigubbakcemile5sen suanda samsunda yasıyosun dımı?umarım meslegını yapabılıecegın ımkanlarda olur:Saruboceq:

teşekkürler canım,inşallah peşpeşe veririz burdan hamilelik haberlerimizi,evet samsunda yaşıyorum,aslında ankaralıyım ama eşim buralı,işi de burda,mayısta les'e gircem,belki üniversitede hocalık yapma imkanım olur,herşeyin hayırlısı tabii öncelikle

inşallah:Saruboceq:benımde eşim samsun alaçamlı demiştım ya. ben cok sevdım oraları cok sanslısın:teytey:inşallah les ıyı gecerde emeline ulasırsın:Saruboceq:

son 4 5 gune girdim bende arkadaşlr umidim varmı yokmu bilemıyorum ama..
yaa akıntım var benım bikaç gundur sıvılcelrımde çıkmaya başalıd eşim buayda yok bişi diyor ama ben olumlu dusunmk istiyorum yınede

kadriyecim inşallah hayırlı haberlerini verirsin.inşallah bu ay tutmustur.iyi düsünelim iyi olsun.bası sen cekiyosun unutma:) sende moralini bozarsan olmaz valla. nede olsa topicimizin gülü sensin öyle degilmia.s.

kadriyecim ben geldiim ocak listesinden alabilirsiniz beni şekerim yaaa yine gecikmişti 10 gün ama dün geldii kırmızılarr.. yeni tarihi şu gecikmelerle hesaplıyim ortalama gün verim en iyisi... bide bu ay hazır adette olmuşken soğan kürü de yapcam bakalım nasıl olcak.. bu arada bu gece saat 23de saba tümerde saraçoğlu konuk..

kadriyecim hoşgeldin,nerelerdesin yaa
az kaldı senin,ümitsizliğe kapılmak yok,güzel haberler alıcaz senden inşallah

selamm arkadaşlarr..annemın yanından dondum dun gece..oradyken gecıktıği için annem sabırsızlandı test yaptık ngatif..iki gun sonra da eşim duramadı annemle kan testıne gıttık o da negatif...kan testının yanılma payı yok dımı?halen adet olmadım ve benım bı gun bıle gecıkmezdı....hıç adet belirtimde yok...yıne yardımlarınızı beklıyorum

Selamlar canım, kan testinin yanılması biraz zor, zaten değerlerin gebeliği düşündürecek gibi şüpheli çıksaydı 4-5 gün sonra tekrarlaman gerekli diye söylerdi gittiğin kurum . Kaç gün geçti adetin? Geçen ay benim de öyle olmuştu, kan testine de inanmamıştım ama doğruymuş yani hamile falan değildim..10 gün sonra falan regl olmuştum

hımmm anladım.acaba neden boyle oldu?bır hafta gecıktı adetım ama hıç gecıkmezdı:1no2:

slm kan testinin yanılma payı yok 1 günlük bile gebe olsan çıkıyor

hımmm anladım.acaba neden boyle oldu?bır hafta gecıktı adetım ama hıç gecıkmezdı:1no2:

Heyecan yaptın ya şimdi, psikolojik olarak gecikmiştir, rahat bırak kendini gelir merak etme:)a.s.. Ben de hep acaba acaba demekten adetlerimi sapıttırıyorum habire.

canım benimde ocak başında adet olmam gerekiyordu 20 gün geçiktim tabi hamiş sandın kendimi kan testi felan yaptırdım değilmişim, meğer kist varmış :)) ya bu kırmızılar insanı salak durumuna düşürüyor sonra ağlayayım mı güleyimmi bilemiyorum, ngatif se ngatifdir kan testi kesin sonuç verir, belki psikolojik olarak geciktiriyorsundur kendini düşünmemeye çalış cnımcım:teselli:

gecıkmesı kist belirtısı olabılır m yanııı??ben daha hıçç buşeyy bılmıyorum ya zaten bu ılk denememz dı aslında cokta takmamıştım,,benım dışımda herkes cok heycanlandı daaadelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…