- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #17.741
Selam kızlar.....Uzun zamandır Giremiyordum.Kızlar bişe öğrendim.Göbeği düşen yada kayan kadın hamile kalamıyormuş.Bunu doktorlar anlamıyor.Göbek çektirme ben bu ay yaptırdım göbeğim düşmüş çektirdim.Bunu arkdaşım komuşumuzun kızıda yapmıştı 3 ay sonra biride 1 ay sonra hamile kaldı.Annelerinize yada yaşlılarınıza sorun bilirler.Göbeğinin deliğe elini bastır göbeğin atıyormu diye bak nabız atar gibi atmıyorsa yada sesini zor duyuyorsan göbeğiniz düşmüştür.Bunu muhakkak deneyin
Selam kızlar.....Uzun zamandır Giremiyordum.Kızlar bişe öğrendim.Göbeği düşen yada kayan kadın hamile kalamıyormuş.Bunu doktorlar anlamıyor.Göbek çektirme ben bu ay yaptırdım göbeğim düşmüş çektirdim.Bunu arkdaşım komuşumuzun kızıda yapmıştı 3 ay sonra biride 1 ay sonra hamile kaldı.Annelerinize yada yaşlılarınıza sorun bilirler.Göbeğinin deliğe elini bastır göbeğin atıyormu diye bak nabız atar gibi atmıyorsa yada sesini zor duyuyorsan göbeğiniz düşmüştür.Bunu muhakkak deneyin
2ay geçti ama tek çizgi çıktı moralim yerin dibinde ağlama krizi yaşıyorum
uklacıgım göbek cektırme dıye bişiy var eskıler cok ıyı bılır agır bişiy kaldırdıgın zaman göbegının altı süreklı agrıyosa yaparlar genelde ama tabi tıbbı biiy değildır ama faydası görülür hamıle kalmakla ılgısı varm bılmem ama sanmıyorum ya ben daha adet olmadım yrnda olmazsam ıyıce psıkolojım bozulucak hamıle değilım bılıyırum olsamöda doktora gıtsem bıranönce
canım, adet olmayı düşündükçe olamıyorsun düşünmemeye çalış kafanı başka şeylerle meşgul et, ne bilim kitap oku, ders çalış, yada sen nasıl kafa dağıtıyorsan onu yap derim. inşallah en kısa sürede olursun canım ya..
eşim spermiogram testini yaptırdı saat 5 de olacakmış ayyy Allahım ölücem meraktan,
İnşallah kötü bir sonuç çıkmasın onda bende kist olmasına razıyım valla:1shok : ıyı düşünelım ıyı olsun sen kafana takma güzel cıkar allahın ıznıyle sonuclar hem sendede bısıy olmasın öyle deme allah ıkınızede sağlık versın:Saruboceq:
Kızlar bunu eskilerde çok iyi bilirler böle bişe var benim iki arkdaşımda 3 sendedir çocukları olmuyordu göbeklerine baktırıp çektirdiler ve biri 3 ay diğeride 1 ay sonra hamile kaldı.Bende Çektirdim yarın yine bakıcak komşumuz ben canlı örnek benim bakalım nezaman hamile kalıcam.Parmakla göbeğine bstır göebeğin atıtyormu diye bak atmıyorsa ve sesi net değilse eliyle katnını oyalıyor sonra göbek değine doğru etlerini toplu bişeler yapıyor sırt üstü dönüyosun beline çekiyor sonra göbeğinin deliğine parmağını bastırıp döndürüyor.bir kalıp sabunun göbeğinin altına rahim üstüne sarıyor sıkıca 3 gün yatman gerekiyor sonra bakıyor göbek yerine gelmişmi diye dün bağladı benim kini bugün işe geldiğim için açtın yarım gelip bakıcak olmazsa 2 gün daha bağlıcak.İnş. bir an önce kalırız kızlar.AMa göbeği düşmüş olan bir bayan kesinlikle hamile kalamaz.Benim Büyük annenem 105 yaşında ve köyün ebesiydi oda sölerdi hep.Bunu doktorlar anlamıyor.Ama bence muhakkak baktırın.Canlı örnek benim bakalım mücdeli haberi nezaman vericem
kızlar nasılsınızzzz? adetim 3 gün geçti, sol bacağım kaç gündür kasılır gibi ağrıyor, göğüslerim acıyor, acayip halsizim böle yatsam uyurum, idrar testi yapsam çıkarmı ki yaa, bu ay yumurta takibi yaptırmıştım ümitliyim biraz sanki..
canım 3 gün geçtiyse gidip kan testi yaptırsana nerdeyse idrar ile aynı para (eczaneden aldığın) hem direk öğrenirsin 1 saatte veriyorlar. ben idrar yapınca bi kaçgün emin olamıyorum bi kaç gün sonra kan testi yaptırıp hayal kırıklığı yaşıyodum, bir dahakine adet geçince direk kan t. yaptırıcam belki daha az açıtır canımı
ama inşallah sen hamilesindir canım. dualarım seninle..
kızlar nasılsınızzzz? adetim 3 gün geçti, sol bacağım kaç gündür kasılır gibi ağrıyor, göğüslerim acıyor, acayip halsizim böle yatsam uyurum, idrar testi yapsam çıkarmı ki yaa, bu ay yumurta takibi yaptırmıştım ümitliyim biraz sanki..
tamam sılacım sağol öyle yapayım bari..kanda kesin çıkar zaten dimiarkadasim bunlar hamileleik belirtisi olabilir ama bence de idrar da yaptirma. cikmazsa acaba erken mi yaptirdim var mi diye suphe kalacagina icinde net cozum olur kan testi. bence tabi canim..yerimseniben.
tamam sılacım sağol öyle yapayım bari..kanda kesin çıkar zaten dimi
tabiki canim muhakkak cikar. benim gunum daha bi gun gecmisti yaptirdim cikti. hemde gec yumurtlamama ragmen. ins hayirli haberlerini aliriz canim.kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?