- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #17.781
kızlar selaammm, sabah idrar testi yaptım 2. çizgi silik çıktı, kan testi yaptırdım hemen. veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMM.....
3 haftalık bebişimmm...inanamıyorum hiç hiç.. güzel allahımbenim isteyen herkese yaşat bu duyguyu bir an önce ey güzel allahım
cnm o testler hormon testleri bazen hormonlar stresten veya baska bı sebepten fazla yada az salgılanabılıyo ıste bundan dolayı yumurta gelısemıyo ve küçük kistler olususyo ama bu gecıcı adetle beraber gıdıyo testlerınde güzel cıkar canını sıkma hatta bazı kadınlarda o küçük kistler yumurtalıgın yapısında olabılıyomus yumurtlamayla ılgısı olmuyomus yanı ultrasyonda bakıldıgında yumurtalıgın bı parcası olarak...benım bı arkadasımda öyleydı.test yapıcagın günde sabah saatınde ver kanını vede sakın streslı verme anlık stres bıle sevıyelerı normalden fazla cıkartıyo herseyın hayırlısı cnm umarım güzel haberler verırsın:Saruboceq:
canım dediğin gibi yapıcam hayırlısı artık; sen de de kist mi var aşağıda yazmışsın ama???
evet cnm bendede var adet olmayı beklıyorum gıtmesı ıcın dün olmam geektı olmadım bakalım neolcakmirmirmirmir
kızlar selaammm, sabah idrar testi yaptım 2. çizgi silik çıktı, kan testi yaptırdım hemen. veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMM.....
3 haftalık bebişimmm...inanamıyorum hiç hiç.. güzel allahımbenim isteyen herkese yaşat bu duyguyu bir an önce ey güzel allahım
evet cnm bendede var adet olmayı beklıyorum gıtmesı ıcın dün olmam geektı olmadım bakalım neolcakmirmirmirmir
sağol canım çok teşekküür ederim güzel dileklerin için. bizde morfoloji ve hareket sıkıntısı vardı , ben de de yumurta çatlamıyordu ama son dönemlerde çatlamaya başlamıştı. Eşim ameliyat oldu canım Eylül'de. Kısa zamanda oldu çok şükür..slm kızlar nasılsınız bugün dr a gittim 10 yumurtan var dedi i dedi göbekten yapılan iğnelerden verdi 2 tane bugün yarın vurul dedi monegonada devam dei yani hem kabadan hem göbekten olucam pazartesi yine kontrol...amazonnn arkadaşım çok sevindim allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin canım sizde sorun neydi
ayy canim nasil da sevindim yaa... ALLAH HAYIRLI UGURLU ETSIN. tamamina erdirsin ins saglikla sihhatle ins.kaydirigubbakcemile2
amazon eşine nasıl söyledin canım naptı özel olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?