Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kızlar bana yardımcı olurmusunuz bu gün adetin 13.günü ve sol kasığımda ara ara sancı oluyo acaba diyorum yumurtlama günümmü ve eşimle ayıptır söylemesi beraber olduk ve bu sırada şiddetli sancı oldu bir kaç gündürde çok halziszim başım falan dönüyo arada midem bulanıyo biliyorum zaten bu kadar erken belirti olmazda zaten ümitlenmiyorum ve bu ayda gayet rahatım sadece yumurtlama günleride beraber olmaya ve stress yapmamaya çalışıyorum acaba niye bu sancılar oldu böyle bişey yaşadınızmı hiç

yumurtan çatlamak üzeredir ya da çatlamıştır canım.. hadi bakalım allah hayırlısını versin:ecrin_bebek:

yumurtan çatlamak üzeredir ya da çatlamıştır canım.. hadi bakalım allah hayırlısını versin:ecrin_bebek:

bilmiyorum canım inş çatlamıştır yarın bakalım ısımda yükselme olcakmı 13.gün yumurtlama için erkenmi acaba adetim 33.gün başlıcak hesaplamaya göre yani ayın 21 de adetolmam gerekiyo

YENİ YEPYENİ LİSTEMİZZZZZZZZZZZZZZ (01.02.2009)

*****************************ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTT TTTT ******************************

elutu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 şubat
bumuyani (kadriye24)::::::::::::::::3 şubat ( 21. ay ) // cEEeee yap da gel artık anneye
hayat70:::::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat // ikizleri için dua ediyoruz.
buket:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat
serenalar:::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat // MELEGIN SABIRSIZLANIYOR SNA GELMK İÇİN
ebry1987:::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::4 şubat (16. ay) // TOPİKIMIZİN UGURU
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 şubat( 13 . AY ) // ANNESİ BBEGIN GELECEK
krispi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 şubat // kardeşsiz bırakmakızını
qusel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 şubat (41. ay) // SABRIN SONU BEBEKTIR
ahvil::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 şubat
can_iso:::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 ocak
kedi79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 şubat (6. ay) //GEL KUZUCUM GEEEEL GEEELL
raebzeh (ebru ):::::::::::::::::::::::::7 şubat //UMUTLARIM TÜKENMEDEN GEEELL ARTIK BEBEĞİM
Sebnemgun:::::::::::::::::::::::::::::8 şubat (14.ay)
neriman83:::::::::::::::::::::::::::::::: 9 şubat ( 6. ay )
cangum:::::::::::::::::::::::::::::::::::10 şubat
kurnaz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10şub at
MONA ROSA::::::::::::::::::::::::::::10Şubat
Kirmiseker::::::::::::::::::::::::::::::: 10 şubat
Luvidan:::::::::::::::::::::::::::::::::::11 şubat
sever::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 şubat
bijoux:::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 şubat ( 7 . ay)
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 şubat
bersuuu::::::::::::::::::::::::::::::::::16 şubat (7. ay)
ebrubu ( ebru ):::::::::::::::::::::::::16şubat ( 15. ay )
Mavi rüya::::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat (17 .ay ) //SABIR SABIR
BTRKCL::::::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat ( 61. AY ) //OGLUŞANA KARDEŞ İSTİYORUZ
şeker pembe:::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat // rabbım dilerse zorluk yoktur.zmanı vardır sadece
ela_06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ŞUBAT ( 14. ay)
pupkıns ( esra ):::::::::::::::::::::::20 şubat// naz duru annesını bekletmıycek pati pati gelecek
kestane::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat( 7. ay
z.nihal::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat ( 13.ay )
şimal82::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 21 şubat (27. ay )
ece ayşe::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat
Sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat( 8. ay )
vuslat2008::::::::::::::::::::::::::::::::::23 şubat (43 .ay)
dila06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 23 şubat (5 . ay)
ukla::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::24şu bat
umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::::: (7. ay) // NOLUR ÜMÜDİNİ KAYBETME
umutsuzum::::::::::::::::::::::::::::::::::
wintersun (irem )::::::::::::::::::::::::::: ( 4. ay ) // daha erken ama inş. meleğin sürpriz yapar.
Serpil2003:::::::::::::::::::::::::::::: 28 şubat (19 .ay)

dilşahım:::::::::::::::::::::::::::::::::::MART*** **
[B**************************OCAK AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİ *********************************

1** bengi:::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ //EVINIZ BEBEK KOKSUN İNŞ
2** ((eslem))::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ ( 25.AY ) //AZMIN ZAFERİ
3**mehtap gül::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ (11. ay ) // SAĞLIKLA GELSİN
4** Gdilek::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ
5** Ecrin Ceylin:::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ ( 11. ay)
6** edika:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ
7** Amazon::::::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ (12.ay)
]

[/B]

kızlar adetım 2 gün gecıktı ama hamılelıge daır belırtı yok sadce sol yumurtalıgım arada agrıyo yumurtlama orda olmustu bu ay sagdada kıstım vardı zaten acaba kıst erıdımı o taraf hiç agrımıyo yoksa adetım kısttenmı gecıktı hamıle değilımdır ümıdım yok ama ınsanoğlu bı ümıt dıyo hamıle değilsemde adet olsamda kurtulsam su kıstten acaba belırtısız hamılelık olurmu

amazoncugum tekrar tebrık edrım cnm:CüvCüv:ya gecmıs yazıları okuyodum senın bı yazın dıkkatımı cektı sendede bundan 6 ay önce prolaktın hafıf yükselmıs ve tekrar ılacla düşürmüssün bende bundan 3 ay önce prolaktın sınır 29 sa bende 32 cıkmıstı ılac kullandım düştü 3 aydır testlerım normal bazı yazıları okuyorum dıyolarkı işte ılacı kullanmayı bırakınca prolaktın tekrar yükseır acaba sen süreklı kullandınmı bende korkuyorum tekrar yükselırmı acaba dıye bana tavsıyede bulunurmusun cnm sen dvm ettınmı ılaca yoksa bıraktın normale döndümü

merhaba kardelencim evet benim de 24 falan cıkmıştı prolaktinim, doktorum dostinex diye bi ilaç vermişti, 1 hapın yarısını bi gun , diğer yarısını da 1 hafta sonra içip bırakmıştım, zaten düştüğünü hissettim çünkü göğüslerim küçülmüştü.Bidaha da kullanmadım , hatta testleri tekrarlamak istedim doktorum gerek bile duymadı. endişe etme canım zaten tahlillerin temiz çıkmış, öyle zort diye yükselmez hormonlara.s

çok sağol cnm cvbın için

ayy ne güzel canım aman nazar değmesin maşallah...adamcağız şoka girmiştir canım ya...

kızlar şu hamile kalmak isteyenler listesine beni de yazarmısınız.bu ay ben de düşünüyorum.tekrar vazgeçmeden olur inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…