- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #17.941
selam kızlarr nasılsınız bugün? bebiş haberleri varmı kimselerde???
selam kızlarr nasılsınız bugün? bebiş haberleri varmı kimselerde???
ben sana demistimmmm...sayfayi actim mujdeyi gordum cok sevindim wallahiii
daha buyuk mujde de isterim tez zamanda :))) anladin sen onu
canım kistim gıtmıshihoyyyt:dance::dance::dance::teytey:kurtuldum allahım bıdaha kımseye bu kıst belasını göstermesın:Saruboceq:umarım bu ay hamiş kalırız:CüvCüv:test sonucumuda 3te alıcaz umarım ondandır bişiy cıkmaz:Saruboceq:
canım inşallah hamilesindir, bir iki gün bekle istersen canım..selam kızlar bugun benım 28, gunum ama regl belırtısı yok sadece cok azıcık belım agrıyo ya napıcam bılmıyorum test alsam erkenmı olur offf oysakı onceden regl sancısından kıvranırdım
slm kızlar kadriye beni listeden sil hastalandım martın 4 üne eklersin beni hastalandım ama ümüdimi kaybetmedim dimdik ayaktayım ve pazartesi doktora gidecem aşılama işini konuşacagız doktorumda tamam derse hemen başlıcaz tedaviye ben şimdilik cıkıyorum pazara gidecem ve bebek yelegimde bitmek üzere tıgla yapılınca cabuk bitiyo bittimi gösteririm size hepinizi öptüm a.s.a.s.a.s.a.s.:jeyyar::jeyyar::1hug::1hug:
çok sevindim canımmm delikafadulden, aminnnnn canımm inşallah kist felan olmadan hamiş olalım yaa, kaydirigubbakcemile5:CüvCüv:
slm kızlar kadriye beni listeden sil hastalandım martın 4 üne eklersin beni hastalandım ama ümüdimi kaybetmedim dimdik ayaktayım ve pazartesi doktora gidecem aşılama işini konuşacagız doktorumda tamam derse hemen başlıcaz tedaviye ben şimdilik cıkıyorum pazara gidecem ve bebek yelegimde bitmek üzere tıgla yapılınca cabuk bitiyo bittimi gösteririm size hepinizi öptüm a.s.a.s.a.s.a.s.:jeyyar::jeyyar::1hug::1hug:
kullan canım, ii olur ben 4 aydır kullanıyorum, gıdalardan alamadığını ilaçla alıyorsun, bebek gelişimi içinde çok faydalı.test sonuçlarınada çok sevindim. İnşallah bu ay bebişin olur..:Saruboceq::CüvCüv::lepi:
inşallah cnm:Saruboceq:test sonuclarımıda aldım hersey normal :sm_cool:doktor folik asit kullan dedı ona baslıcam yepyenı bı ay basladı kızlar benım için ve sızın için yasasın:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?