- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #17.981
kızlar ben pazar günü belimi cektirecem benim yengemde ikinci ogluna hamile kalmadan önce belini cektirmiş sonrada hamile kalmış bende cektirecem pazarteside doktora gidecem hayırlısı neyse o olsun bu bel cektirme işini sizinle paylaştım belki bi yararı olur bunu bikaç yerde okudum kk dede okudum kimi bir ay sonra kimide üç ay sonra kalmış hamile ben denicem belki faydası olur
belinde sorun mu var canım,yani ağrı falan,çünkü bel çektirme işlemi beli kayanlara,çok ağrısı olanlara yapılır benim bildiğim,yani yengenin belki öyle bi sorunu vardı,yani ondan hamile kalamıyodu belkide,eğer sende böyle bi sorun yoksa yaptırman doğru olurmu bilmem,zararı olmasın sakın,iyi düşün öyle karar ver canım
uklacım mrb ben de bu ay ilk kez yumurta takibi yaptırdım ve 3.günü başladık 11. günü yani dün gittiğimde sağ tarfta 3-4 folikül var dedi ama gelişmiş büyük bir yumurtam yoktu. şuan şöyle 18 mm büyük bi yumurtan olmalıydı dedi. rahmim kalınlaşmış kendini gebeliğe hazırlamış ama yumurtam yok. ilaç sdesteğine ihtiyacın olcak dedi bidahaki ay 3.günü yine gidicez ve klomene başlıcaz.sence yumurtam oluşur mu ozaman, sen de mi böyle bir problem yaşadın? bana bilgi ver lütfen çünkü çoookk moralim bozukk.belki kendiliğinden bıraksak belki bidahaki ay belki 3 ay sonra oluşur ama işimizi şansa bırakmıcaz dedi.eşimde bir problem yok ama benim umurtam oluşmamış üffffffff ya. tüm testlerim normal 27-28 günde bir düzenli adet görüyorum ve mayısata bir kimyasal gebelik yaşadım ve düşük oldu. böyle bir sorunum olacağı hiç aklıma gelmezdi. bu ilaç işe yarar değil mi?
canım yazılarını okumuştum heyecanını anlıyorum bende ocak başında senin gibi bir heyecan yaşadım üstelik benim 2. pembe çizgim anında oluşmuştu, dr 4 gün sonra kan testi yaptırdım ama bir şey çıkmamıştı. bazen bu gebelik testelerine itimat etmemek gerekiyor, sonucu büyük hayal kırıklığı olabiliyor.kızalr bugun test yaptım malesef negatıftı
canım yazılarını okumuştum heyecanını anlıyorum bende ocak başında senin gibi bir heyecan yaşadım üstelik benim 2. pembe çizgim anında oluşmuştu, dr 4 gün sonra kan testi yaptırdım ama bir şey çıkmamıştı. bazen bu gebelik testelerine itimat etmemek gerekiyor, sonucu büyük hayal kırıklığı olabiliyor.
sıkma canını, bu ay olmazsa bir sonraki ay, denemeye devammmkaydirigubbakcemile5
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
1 hafta aradan sonra anca girebildim..anlatacak çok şeyim var ama malesef uzun kalamayacağım.
istanbul dayım şuan.bahçelievler medical park ta tüp bebek tedavisine başladım...bugün 2. günüm..göbekten iğneyle başladık...sizlerden dualarınızı eksik etmemenizi istiyorum...dualarınıza çok ihtiyacım var...hem çok heyecanlı hemde çok tedirginim...korkuyorum olumsuz bir sonuçla karşılaşmaktan..
adet tarihimi 27 şubat olarak değiştirin...en az 1 ay istanbuldayım..ara ara girebilirim..durumlardan haberdar ederim hepinizi...
a.s. a.s. a.s.
[/Q
dualarımız seninle sudenazcım inşallah bebişin sana gelir stresten uzak dur güzel düşün korkma olumsuz sonuc almaktan olumlu düşün ve güzel haberlerini veririsin bizlere ve bizi merakta bırakma
1 hafta aradan sonra anca girebildim..anlatacak çok şeyim var ama malesef uzun kalamayacağım.
istanbul dayım şuan.bahçelievler medical park ta tüp bebek tedavisine başladım...bugün 2. günüm..göbekten iğneyle başladık...sizlerden dualarınızı eksik etmemenizi istiyorum...dualarınıza çok ihtiyacım var...hem çok heyecanlı hemde çok tedirginim...korkuyorum olumsuz bir sonuçla karşılaşmaktan..
adet tarihimi 27 şubat olarak değiştirin...en az 1 ay istanbuldayım..ara ara girebilirim..durumlardan haberdar ederim hepinizi...
a.s. a.s. a.s.
sudeciğim merhaba bilmem hatırlarmısın beni.. canım inşallah ilk denemende olur.. hadi hayırlısı güzel haberlerle gelirsin inşallah. moralini yüksek tut. Allaha emanet ol canım...a.s.
a.s. a.s. a.s.
aslında pek heveslenmedım esıme bıle soylemedım ama sabah kahvaltıyı hazırlarken cok agladım ınsallah vardır bebek bıle dıyemıyorum ona bıle umıdım kalmadı
kızlar günaydın herkeze selamlar bende haziran ve temmuz ayında çift çizgiyi görmek isteyenler diye başladım.... Rabbim şükürler olsun ocak ayında tattırdı bu duyguyu şimdi 9 haftalık hamişim düşük tehlikem var ama genede mutlıyum acele etmeyin kızlar. herşeyin hayırlısı Rabbim sizlerede nasib eylesin amin. hepinize sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı hayırlı evlatlar nasib etsin amin....
slm kızlar doktora gittim yumurtalıklarda tembellik varmış sonunda sorunumu öğrendim klomen verdi artık tedaviye başlıyorum normal yollardan olmayacak yeni hamişimiz varmı bakalım
canım hoşgeldın nasıslın ohh çok sukur dokotra gıtmışsın kafan daha rahattır artık :) hadı bakalım simiden gecmişolsun guzel hberelrını beklıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?