Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

inşallah hepımızın olur cnm hadı bakalım yrnda senden beklıyoruz haberlerıkaydirigubbakcemile5

kızlar test yaptım ılk yaptım hıc bısey cıkmadı tam 15 dk sonra gıttım baktım cok ama cok sılık bı cızgı vardı yok denılecek kadar silik

ay guselcim çok sevindim inş.hayırlı haberlerini alırız en iyisi sabah ilk idrarınla yap daha net çıkar :CüvCüv:

ay kestanecım kafayı yıcem bence yok ama nıye o kadar sılık cıktı ya hıc yok gıbı bısey

ya canını sıkma rahat ol olmasa çıkmaz heralde ben geçen ay okadar belirti yaşadığım halde kesin vardır dedim ama malesef yok belki geç yumurtlamışsındır oyüzden siliktir canını sıkma inş.hayırlısıyla bebişine kavuşursun allahım sağlıklı bebişler nasip etsin:CüvCüv:

ya bılmıyrum ınanamıyorum esıme soylemedım bıle saglık ocaklarında kan testı yapıyolarmı sabah esımden gızlıce gıdıp yaptırsam hemen verırlermıkı ya ufff

günaydın kızlarrr:)))
kadriyecim üzülme canım,yeni ay yeni umutlar demek,inşallah bu ay gelir bebişin,
güsel sağlık ocaklarında test yaparlar,sen erkenden git yaptır istersen,inşallah sonuç pozitiftir,bize de haber ver canım

günaydın kızlarrr ,
nasılsınız??
bu gün dr a gidiyorum, çok heyecanlıyım sanki ne olacaksa :)))) yumuşim oluştumu acaba :))))

günaydın kızlar nasılsınız.
kadriyecim üzülmek yok. biliyorsun sen bizim umudumuzsun. çok çalışıcaz gelicek meleklerimiz inşallah. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin hepimize inşallah
sevgiler

kızlar günaydın herkeze selamlar bende haziran ve temmuz ayında çift çizgiyi görmek isteyenler diye başladım.... Rabbim şükürler olsun ocak ayında tattırdı bu duyguyu şimdi 9 haftalık hamişim düşük tehlikem var ama genede mutlıyum acele etmeyin kızlar. herşeyin hayırlısı Rabbim sizlerede nasib eylesin amin. hepinize sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı hayırlı evlatlar nasib etsin amin....

canım tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin İnşallah.
Bizlerede nasip etsin Rabbim...:Saruboceq:

tebrik ederim,hayırlı olsun,sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah canım...

kadriye canım ben artık beklemede değilim. kırmızılar geldi. yeni adet tarihim 3 Mart listeye eklersen canım.

günaydın kızlarrr ,
nasılsınız??
bu gün dr a gidiyorum, çok heyecanlıyım sanki ne olacaksa :)))) yumuşim oluştumu acaba :))))

uklacım mrb ben de bu ay ilk kez yumurta takibi yaptırdım ve 3.günü başladık 11. günü yani dün gittiğimde sağ tarfta 3-4 folikül var dedi ama gelişmiş büyük bir yumurtam yoktu. şuan şöyle 18 mm büyük bi yumurtan olmalıydı dedi. rahmim kalınlaşmış kendini gebeliğe hazırlamış ama yumurtam yok. ilaç sdesteğine ihtiyacın olcak dedi bidahaki ay 3.günü yine gidicez ve klomene başlıcaz.sence yumurtam oluşur mu ozaman, sen de mi böyle bir problem yaşadın? bana bilgi ver lütfen çünkü çoookk moralim bozukk.belki kendiliğinden bıraksak belki bidahaki ay belki 3 ay sonra oluşur ama işimizi şansa bırakmıcaz dedi.eşimde bir problem yok ama benim umurtam oluşmamış üffffffff ya. tüm testlerim normal 27-28 günde bir düzenli adet görüyorum ve mayısata bir kimyasal gebelik yaşadım ve düşük oldu. böyle bir sorunum olacağı hiç aklıma gelmezdi. bu ilaç işe yarar değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…