Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

neden öyle dedin tatlım.anlatır mısın biraz?
ben yumurta takibi yaptırıyodum bu ay dün dr a gittik akşam
dün benim yumişler 16 mm di normalde 17-20 mm arası çatlıyor demişti drum dün, dr dan gece geç gelince geceyi değerlendirmedik. şimdi kasıklarım ağrıyor sanırım yumiş çatlıycak acaba şansımı yitirirmiyim diye çok tedirginim ve moralim bozuk acayip kasık ağrım var. üfff ya :1shok:

mrb arkadaslar, ben burda yeniyim.benim bir sorunum yarımcı olursanız çok sevinirm.dün doktora muayene oldum.yumurtalıklarda tembellik var dedi.bu ne anlama geliyor.pcosla aynı mı.bu arada ben bekarım.bir hap verdi,doğum kontrol hapı Di... ile baslayan bir hap.yan etkilerini düşününce kullanmak istemiyorm açıkcası.şimdiden tşkler...

niye canını sıkıyosunki canım,bugün yumişlerin biraz daha büyümüştür ve çatlıyodur büyük ihtimalle,ağrıyosa eğer,o yüzden bu akşam çok önemli,bu akşamı değerlendirecesiniz canım,zaten yumurta 24 saat falan canlı kalıyomuş,sabah yumurtlama başladıysa yarın sabaha kadar canlı kalacaktır ve sende bu akşamı değerlendireceksin,aslında çok şanslısın bence,doğru zamanı yakalamışsın

sanırm cvp alamıcam

hoşgeldin narin,ben pcoslu değilim ama bildiklerimi yazıyım;Polikistik Over Sendromu yumurtalıklarda irileşme ve bir çok küçük kist oluşumu ile karakterize olup kişide bir takım hormonal problemlere zemin hazırlayan bi durumdur
Polikistik over sendromu olan kişilerde;
Adet gecikmeleri ,Sivilce ,Obesite,Tüylenme,Yumurtlamanın düzgün olmaması gibi belirtiler olur,sen zaten doktora gitmişsin,şikayetlerini söylemişsindir,pco gibi bi durumun olsaydı,doktor bunu sana zaten söylerdi,yumurta tembelliği faklı bişey,bence doktorunun verdiği ilacı kullan,ayrıca bu sitenin jinekoloji bölümünde pco'sla ve yumurta tembelliğiyle ilgili bir sürü topik var,oralardan bilgi edinebilirsin.

canım saol inşallah bu ay olur, çok ümitliyim ama yinede tedirgindim saolasın

sanırm cvp alamıcam

canım merhaba doktora nıye gıttın nısanlımısn yanı evlılıkoncesı genl kontrolmu?orasını analayamdım.adet duzensızlıgın yoksayanı doktorun ilaçı yumurtalrın calışssın dıye verdıyse yanı yumurta tembellıgı için verdıyse kullanma derım ilacları.ne gerk var yanı sımdıden.benım fıkrımbu bıde dieğr arakdaşlra soralım hişştt kızlar hadiii bakem soruya cvp alalım

esracım kullan demissinde ya ileri derecde bı tembellıkyoksa nıye kullansın anALDIM BIDE ARAKDAŞIM SEN NIYE GITMIŞTIN DOKOTRA?

sanırm cvp alamıcam

canım ben bekarken d.kontrol hapı kullanmıştım, kistim vardı ve adet düzensizliği yaşıyordum dr o yüzden vermişti. ama hiç yumurta tembelliği yaşamadım, ama bence drun verdiyse ben kullan derim. böylece düzensizlikleri önlemiş olursun, ilerde evlenip bebek sahibi olmak istiyorsan şimdiden önlemini al bi arkadaşımda çikolata kisti var evlenmeden 2 yıl önce d.kontrol hapına başladı şimdi 4 aylık evli ve hamile ilaç sayesinde kisti hiç büyümedi ve düzenli oldu regleri.

canım hoşgeldin dün gece yazamadım sana çok yorgundum ve uyumuşum o dediğin olayı yaptım, kilo ve doğum kısmınamı yapıştırıyoduk linki öyle yaptım ama hala gözükmüyro biraz beceriksiz çıktım galiba

YENİ YEPYENİ LİSTEMİZZZZZZZZZZZZZZ (06.02.2009)

*****************************ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTT TTTT ******************************

can_iso:::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 şubat
Funda72::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 şubat
kedi79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 şubat (6. ay) //GEL KUZUCUM GEEEEL GEEELL
raebzeh (ebru ):::::::::::::::::::::::::7 şubat //UMUTLARIM TÜKENMEDEN GEEELL ARTIK BEBEĞİM
Psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::::: 7şubat ( 8. ay )
Sebnemgun:::::::::::::::::::::::::::::8 şubat (14.ay)
neriman83:::::::::::::::::::::::::::::::: 9 şubat ( 6. ay )
cangum:::::::::::::::::::::::::::::::::::10 şubat
kurnaz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10şub at
MONA ROSA::::::::::::::::::::::::::::10Şubat
Kirmiseker::::::::::::::::::::::::::::::: 10 şubat
Luvidan:::::::::::::::::::::::::::::::::::11 şubat
sever::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 şubat
bijoux:::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 şubat ( 7 . ay)
Nursunaz::::::::::::::::::::::::::::::: 13 şubat
Denızkızıl::::::::::::::::::::::::::::::: 15 şubat
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 şubat
bersuuu::::::::::::::::::::::::::::::::::16 şubat (7. ay)
ebrubu ( ebru ):::::::::::::::::::::::::16şubat ( 15. ay )
Mavi rüya::::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat (17 .ay ) //SABIR SABIR
BTRKCL::::::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat ( 61. AY ) //OGLUŞANA KARDEŞ İSTİYORUZ
şeker pembe:::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat // rabbım dilerse zorluk yoktur.zmanı vardır sadece
ela_06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ŞUBAT ( 14. ay)
pupkıns ( esra ):::::::::::::::::::::::20 şubat// naz duru annesını bekletmıycek pati pati gelecek
kestane::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat( 7. ay
z.nihal::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat ( 13.ay )
şimal82::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 21 şubat (27. ay )
ece ayşe::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat
Sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat( 8. ay )
vuslat2008::::::::::::::::::::::::::::::::::23 şubat (43 .ay)
dila06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 23 şubat (5 . ay)
ukla::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::24şu bat
nevrosky::::::::::::::::::::::::::::::::::: 26şubat
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::27 ŞUBAT (17. ay) // TOPİKIMIZİN UGURU
Serpil2003:::::::::::::::::::::::::::::: 28 şubat (19 .ay)
umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::::: (7. ay) // NOLUR ÜMÜDİNİ KAYBETME
umutsuzum::::::::::::::::::::::::::::::::::
wintersun (irem )::::::::::::::::::::::::::: ( 4. ay ) // daha erken ama inş. meleğin sürpriz yapar.

*****************MART AYI ********

kardeln:::::::::::::::::::::::::::::::::::::1MART
fd7::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 mart
elutu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 mart
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 mart( 14 . AY ) // ANNESİ BBEGIN GELECEK
bumuyani (kadriye24)::::::::::::::::9 mart ( 22. ay ) // cEEeee yap da gel artık anneye
dilşahım:::::::::::::::::::::::::::::::::::12 mart

***beklemedekı arkadaşlar guzel haberlerınizı sabırsızlıkla beklıyoruz**

hayat70:::::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat // ikizleri için dua ediyoruz.
buket:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat
serenalar:::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat // MELEGIN SABIRSIZLANIYOR SNA GELMK İÇİN
ebry1987:::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat
krispi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: kardeşsiz bırakma5 şubat // kızını
qusel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 şubat (41. ay) // SABRIN SONU BEBEKTIR
ahvil::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 şubat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…