- 12 Ocak 2009
- 8.850
- 9
- 358
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #18.021
günaydın kızlarrrr:))
naber ,nasılsınız?
Ben varım canım.nasılsın?nasıl gidiyor?
iyiyim mi desem bilemiyorum ya moralim bozuk şu an biraz
günaydın canım nasılsın?
ben yumurta takibi yaptırıyodum bu ay dün dr a gittik akşamneden öyle dedin tatlım.anlatır mısın biraz?
ben yumurta takibi yaptırıyodum bu ay dün dr a gittik akşam
dün benim yumişler 16 mm di normalde 17-20 mm arası çatlıyor demişti drum dün, dr dan gece geç gelince geceyi değerlendirmedik. şimdi kasıklarım ağrıyor sanırım yumiş çatlıycak acaba şansımı yitirirmiyim diye çok tedirginim ve moralim bozuk acayip kasık ağrım var. üfff ya :1shok:
sanırm cvp alamıcam
niye canını sıkıyosunki canım,bugün yumişlerin biraz daha büyümüştür ve çatlıyodur büyük ihtimalle,ağrıyosa eğer,o yüzden bu akşam çok önemli,bu akşamı değerlendirecesiniz canım,zaten yumurta 24 saat falan canlı kalıyomuş,sabah yumurtlama başladıysa yarın sabaha kadar canlı kalacaktır ve sende bu akşamı değerlendireceksin,aslında çok şanslısın bence,doğru zamanı yakalamışsın
sanırm cvp alamıcam
sanırm cvp alamıcam
canım merhaba doktora nıye gıttın nısanlımısn yanı evlılıkoncesı genl kontrolmu?orasını analayamdım.adet duzensızlıgın yoksayanı doktorun ilaçı yumurtalrın calışssın dıye verdıyse yanı yumurta tembellıgı için verdıyse kullanma derım ilacları.ne gerk var yanı sımdıden.benım fıkrımbu bıde dieğr arakdaşlra soralım hişştt kızlar hadiii bakem soruya cvp alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?