- 12 Ocak 2009
- 8.850
- 9
- 358
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #18.061
bılmıyorumkı cnm bende sasırdım doktor öyle dıyınce belkıde öyledır bıde dün kıstımın oldugu yer agrıdı sana doktor gıttı kıstn dıyınce agrı hissetmısmıydın hiç aynı yerde bıde hanı sende 3 taneydı dımı yumiş onun üçüde catlayabılır dımı ben hep bıtanesı catlıyo döllenıyo dıye bılırdımfisfisfiscok soru sordum dımı
kızmadım canım,neden kızıyım,olurmu öyle şey:))tamma yaa kızmaaa senağlamasenağlama
kızlar şu an moralim çok bozuk yaaaa, daha önce bahsetmiştim belki çok yakın bi arkadaşım var yeni evli 4 aylık şimdi 10 haftalık hamile idi dün oda normal kontrole gitti sabahtan beri arıyorum cevap vermiyor meğer bebişi kaybetmişler çok kötü oldummmmm ağlıyorum, ne zor Allahım ya biz kendimizi hamile sanıp 2 gün adet gecikip üstüne birde hamile olmadığımızı öğrenince zırıl zırıl ağlıyoruz, bu daha büyük bi acı, Allahım kimselere bu acıyı yaşatmasın, hepimizin evlatlarını sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim..
kızlar şu an moralim çok bozuk yaaaa, daha önce bahsetmiştim belki çok yakın bi arkadaşım var yeni evli 4 aylık şimdi 10 haftalık hamile idi dün oda normal kontrole gitti sabahtan beri arıyorum cevap vermiyor meğer bebişi kaybetmişler çok kötü oldummmmm ağlıyorum, ne zor Allahım ya biz kendimizi hamile sanıp 2 gün adet gecikip üstüne birde hamile olmadığımızı öğrenince zırıl zırıl ağlıyoruz, bu daha büyük bi acı, Allahım kimselere bu acıyı yaşatmasın, hepimizin evlatlarını sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim..
dr bana dün inşallah 3 üzün olur 3 yumrutan var hadi bakalım felan dedi, 3 de çatlayabilir tabiki, benim kisitim eridikten sonra ağrım olmadı canım ya. belkide yumurtlamadan dolayı ağrıyodur, hemen kiste yorma, senin regl bittimi?
bugün adetımın son günü cnm bıtmedı yanı
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım.ben beklemedeyim.duphaston kullanıyorum.bugun 4.gün hapı yutmaya başladığımın.işallah bu ay hamile kalmışımdır.allah hepimizin gönlüne göre versin...
Merhaba arkadaşlar epeydir bakamıyorum nasılsınız
Ben biraz kötüyüm aslında ya bir gün burdan bende hamişim bende hamişim diye bağıra bağıra size ssöyleyeceğimi sanıyordum. Şimdi kafam karışık iki gün önce bi test yapıyım dedim pozitif çıktı, emin olmak için dn gittim kan testi yaptırdım pozitif çıktı. Tabi ben mutluydum ama ultrasonda göremediler çok ufak yeni oluşmaya başlamış net değil iki hafta sonrsına yine gün verdiler. Sorunum şu acaba kimyasal gebelik dedikleri şey mi var bende? Daha adet günüm geçmedi ben meraktan yapmıştım işte. 11 Şubatı bekliyorumda en son 9 Ocakta oldum 11 şubat biraz geç gibi demi of ya biri bana akıl versin nolurrrrr
Ben biraz kötüyüm aslında ya bir gün burdan bende hamişim bende hamişim diye bağıra bağıra size ssöyleyeceğimi sanıyordum. Şimdi kafam karışık iki gün önce bi test yapıyım dedim pozitif çıktı, emin olmak için dn gittim kan testi yaptırdım pozitif çıktı. Tabi ben mutluydum ama ultrasonda göremediler çok ufak yeni oluşmaya başlamış net değil iki hafta sonrsına yine gün verdiler. Sorunum şu acaba kimyasal gebelik dedikleri şey mi var bende? Daha adet günüm geçmedi ben meraktan yapmıştım işte. 11 Şubatı bekliyorumda en son 9 Ocakta oldum 11 şubat biraz geç gibi demi of ya biri bana akıl versin nolurrrrr
kızlar bişiy sorucam ben carsmaba doktora gıttıgımde adetımın 3.günüydü bu yumurtalar adetlemı olusmaya baslar çünkü doktor küçük yumurtaların var dedı ben adetten sonra baslıyo olarak bılıyodum yalnısmı bılıyodum acaba?
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım.ben beklemedeyim.duphaston kullanıyorum.bugun 4.gün hapı yutmaya başladığımın.işallah bu ay hamile kalmışımdır.allah hepimizin gönlüne göre versin...
selam kızlar söyle bir gezintiye çıktım sizlerede ugrayayım dedim herkese bol şanslar hamileleride tebrik ederim
yok canım sagol benim sıpa çay kahve içirmiyor bana hepsinden sogudum ki ben çay tiryakisiydim mümkünse süüüüüütttt alayım malum agustosta sütaş gibi olmam gerek
sagolasın cigerim oh sıcak sıcak içmiş kadar oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?