Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

merhaba bumuyani cvp verdiğiniz için tşk ederm.ben bekarım evlilik önceis bir durum da olmadı.adetimte sorn vardı.normalde adetim 10gündesn osnra bazen kanama oluyor 2 3gün.sonra da geçen ay da 10gün leke şeklinde geldi.hiçolmadım.soğan kürü uygulayınca 3gün içtm.adet olmaya basladım.bu sefer 10günün sonund ayine kan geldi çok az.oyüzden gittim doktora.bide çenemde tüylenme basladı az miktarda

eline sağlık yoo yapmıssın canım görunuyorkı :)

hımm ok oyleyse kullan canım sen dokotrun verdıgı ilascı ama arakşların dediği gibi pko ile yumurta tembellıgı aynı değil sanırmsam tamda bılgım yok ama

esracım kullan demissinde ya ileri derecde bı tembellıkyoksa nıye kullansın anALDIM BIDE ARAKDAŞIM SEN NIYE GITMIŞTIN DOKOTRA?

"bence" kullan dedim kadriyecim,doktorlara güvenmek lazım,ileri derece veya az,bunu bizim bilmemiz mümkün değil,eğer önemsiz bişey olsaydı,yani kendiliğinden halledilebilecek bişey,doktor ilac vermezdi zaten,verdiyse vardır bi bildiği,bu tür şikayetlerle doktora gidilip,sonra da doktorun söylediklerini önemsemeyip,verdiği ilacın kullanılmamasını ben doğru bulmuyorum,o zaman doktora gitmiyeceksin,sağa sola sorarak kafana göre hareket edeceksin bu doğru değil bence,doktor kullan dediyse kullanılmalı.

cnm benım kuzenımde adetı düzensız oldugu için doktora gıtmıstı bekardı ve cenede ve baska yerlerınde tüylenme vardı onaa doktor yumurtalıklarında tembellık var demıstı ve ıyıkı bekarken farkedıp gelmıssın demıstı ıkı ılac vermıstı bırı diane sanırım dıgerıde f ile baslayan bı ılactı bırı doğum kontrol hapı adetını düzeltmek ıcın dıgerı tüylerı seyreklestırmek ıcın gecen ay kontrole gıttı adetı düzene bındı bıde tüylerınde baya bı faydası olmaya basladı yumurtalıklarda tembellıkte düzelmıs ama ondan hormon testıde ıstemıstı tüylenme vede adetının gecıkmesı hormonlarla ılgılımı dıye benım bıldıklerımde bukadr canını sıkma basa cıkamıcagın bı sorun değildırkaydirigubbakcemile5

tamma yaa kızmaaa senağlamasenağlama

slm kızlar ameliyattan sonra sonunda regl oldum yeni tarihim 26 şubat listeyi düzenleyen arkadaşlar bi düzeltiverirse çok sevinirim hamile kalma olasılığım olmadığı için buda kesin tarihim çünkü dün doktora gittim ve ameliyattan dolayı kist oluşmuş dedi doğum kontrol hapı kullancam oyüzden bizim aşılamada 1 ay sonrasına kaldı kısmet ...

can iso canım yok demi geln giden ?hDİ BAKALIM GUZEL HBRLERİNİ BEKLİYORUZ

yok canım yaa çok şükür her defasında bi engel çıkıyo laparoskopi olmuştum ocak sonunda o bitti derken şimdide kist çıktı, bizim bebiş epeyce nazlı galiba:bbo:

hayırlısı olsun cnm canını sıkma ayırca gecmıs olsun cok cok...

amin canım çok sağol rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah:Saruboceq:

amin canım amin:Saruboceq:allah hepımıze saglıcakla en kısa zamanda nasıp etsın.kistinide hiç sorun etme bak bendede vardı gecen ay oda 4,5 cm bu ay ılac kullanmadan gıttı allaha şükür allah daha büyük sorun vermesın yetr:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5

kızlar bişiy sorucam ben carsmaba doktora gıttıgımde adetımın 3.günüydü bu yumurtalar adetlemı olusmaya baslar çünkü doktor küçük yumurtaların var dedı ben adetten sonra baslıyo olarak bılıyodum yalnısmı bılıyodum acaba?

canım benim biliyormusun ben 25 ocakda adet gördüm ya adetim 3 şubatta ancak bitti
dün dr a gittiğimde yumoşalr 16 mm diya hani drum sen erken yumurtluyosun dedi bana
bu günde kasım ağrımvar çatlıyolar galiba
yoksa sende demi erken yumurtlama oluyor acaba

bılmıyorumkı cnm bende sasırdım doktor öyle dıyınce belkıde öyledır bıde dün kıstımın oldugu yer agrıdı sana doktor gıttı kıstn dıyınce agrı hissetmısmıydın hiç aynı yerde bıde hanı sende 3 taneydı dımı yumiş onun üçüde catlayabılır dımı ben hep bıtanesı catlıyo döllenıyo dıye bılırdımfisfisfiscok soru sordum dımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…