- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #18.041
canım hoşgeldin dün gece yazamadım sana çok yorgundum ve uyumuşum o dediğin olayı yaptım, kilo ve doğum kısmınamı yapıştırıyoduk linki öyle yaptım ama hala gözükmüyro biraz beceriksiz çıktım galiba
merhaba bumuyani cvp verdiğiniz için tşk ederm.ben bekarım evlilik önceis bir durum da olmadı.adetimte sorn vardı.normalde adetim 10gündesn osnra bazen kanama oluyor 2 3gün.sonra da geçen ay da 10gün leke şeklinde geldi.hiçolmadım.soğan kürü uygulayınca 3gün içtm.adet olmaya basladım.bu sefer 10günün sonund ayine kan geldi çok az.oyüzden gittim doktora.bide çenemde tüylenme basladı az miktarda
eline sağlık yoo yapmıssın canım görunuyorkı :)
ben niye görmüyorum yaw :)))))delikafadulden
esracım kullan demissinde ya ileri derecde bı tembellıkyoksa nıye kullansın anALDIM BIDE ARAKDAŞIM SEN NIYE GITMIŞTIN DOKOTRA?
mrb arkadaslar, ben burda yeniyim.benim bir sorunum yarımcı olursanız çok sevinirm.dün doktora muayene oldum.yumurtalıklarda tembellik var dedi.bu ne anlama geliyor.pcosla aynı mı.bu arada ben bekarım.bir hap verdi,doğum kontrol hapı Di... ile baslayan bir hap.yan etkilerini düşününce kullanmak istemiyorm açıkcası.şimdiden tşkler...
"bence" kullan dedim kadriyecim,doktorlara güvenmek lazım,ileri derece veya az,bunu bizim bilmemiz mümkün değil,eğer önemsiz bişey olsaydı,yani kendiliğinden halledilebilecek bişey,doktor ilac vermezdi zaten,verdiyse vardır bi bildiği,bu tür şikayetlerle doktora gidilip,sonra da doktorun söylediklerini önemsemeyip,verdiği ilacın kullanılmamasını ben doğru bulmuyorum,o zaman doktora gitmiyeceksin,sağa sola sorarak kafana göre hareket edeceksin bu doğru değil bence,doktor kullan dediyse kullanılmalı.
can iso canım yok demi geln giden ?hDİ BAKALIM GUZEL HBRLERİNİ BEKLİYORUZ
slm kızlar ameliyattan sonra sonunda regl oldum yeni tarihim 26 şubat listeyi düzenleyen arkadaşlar bi düzeltiverirse çok sevinirim hamile kalma olasılığım olmadığı için buda kesin tarihim çünkü dün doktora gittim ve ameliyattan dolayı kist oluşmuş dedi doğum kontrol hapı kullancam oyüzden bizim aşılamada 1 ay sonrasına kaldı kısmet ...
hayırlısı olsun cnm canını sıkma ayırca gecmıs olsun cok cok...
aayyy evet çok mutlu oldummmm:))delikafadulden
amin canım çok sağol rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah:Saruboceq:
kızlar bişiy sorucam ben carsmaba doktora gıttıgımde adetımın 3.günüydü bu yumurtalar adetlemı olusmaya baslar çünkü doktor küçük yumurtaların var dedı ben adetten sonra baslıyo olarak bılıyodum yalnısmı bılıyodum acaba?
canım benim biliyormusun ben 25 ocakda adet gördüm ya adetim 3 şubatta ancak bitti
dün dr a gittiğimde yumoşalr 16 mm diya hani drum sen erken yumurtluyosun dedi bana
bu günde kasım ağrımvar çatlıyolar galiba
yoksa sende demi erken yumurtlama oluyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?