Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

evet canım rahatladım doktora gittim bakalım nasıl olacak bunan sonra önemli bi sorunun yok dedi doktor sen nasılsın neler yapıyosun canım

benım geldı yıne kırmızlar bkalım yaa nasıp artık doktor 2ay bekleyelım dedi sonrasında yumurta takıbı yaaplrz edi ama biz yumurta takıbı istemiycez dırekt aşılamaya gecelim diyr dusunuyorum

uklacım cevabın için teşekkürler ama morlim çok bozulmuştu ama bu normal bi sorun sanırım.biçok kişi klomen kullanıyo. umarım işe yarar ve yumurtalarım büyür ve hemen hamile kalırım bende yapıcam o kürleri. ya etrafımda çok hamile var belki birazda oyüzden çok etkileniyorum.

benım geldı yıne kırmızlar bkalım yaa nasıp artık doktor 2ay bekleyelım dedi sonrasında yumurta takıbı yaaplrz edi ama biz yumurta takıbı istemiycez dırekt aşılamaya gecelim diyr dusunuyorum

kadriyecim bence yumurta takibi yaptır bi ay. bence zaten doktor da yapar çünkü senin yumurtanın nasıl geliştiğini bilmiyoki doktor. benimde adetlerim düzenli,tüm testlerim normal ki bi doktor hiçbişeye gerek yok psikolojik derken,bu ay yumurta takibi yaptırdım ve 11. gün yumurtamın gelişmediği ortaya çıktı ve bidahaki ay klomene başlıyoruz. yumurtamın ilaç takviyesi ile gelişip gelişmediğine bakılcak.sonuçta yaptırmasaydım bunu öğrenemicektim. belki aylarca bu sorunla boşuna bekledim.belki ilacı alınca hemen hamile kalıvericem.:Saruboceq:boşuna 1,5 yıl bekledim keşke daha önce gitseydim. bi kez de hamile kaldım halbuki ama düzenli yumurtlamıyorum demekki.sonuçta yumurta yeterli şekilde gelişip büyümeyince aşılama da nasıl olcakki. bence bi bak yumurtlaman normalmi,gelişiyomu.ona göre doktor yönlendirir seni. bildiğim kadarıyla sen de bayadır bekliyosun doktor niye takipe başlatmadıki.benim ki hemen şey dedi.bu kadar uzun zaman beklemen normal değil kontrol etmeliyiz dedi. iyiki de demiş.şimdi boşa geçirdiğim zamana yanıyorum.normal devlet hastanesinemi gidiyosun. onlar hiç ilgilenmiyolar ve insanı soğutuyolar doktora gitmekten. bu sorunlarla tüp bebek merkezleri daha iyi ilgileniyo. hani zaten size sormuştum,fikrinizi almıştım.çok da memnunum.rahatım orda.belki erken başlasaydık tedaviye çoktan bebişlerimiz olcaktı.:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

canım benim ben varım sen yoksun sen varsın ben yokum yahu:uhm: neyse bende iiyim gönüller bir olsun napalıma.s.

canım ben bu gün işten sonra dr gittim. sen bi kaç gündür girmedin galiba göremedim.
yeni geldik dr dan, 3 adet yumurtam varmış sırasıyla 14-15 ve 16 mm ler, drum çok güzeller inşallah 3 bebek olsunlar dedi :) cumartesine tekrar kontrole gidicem, bu arada çalışmalara başlayın dedi.17-20 mm. arasında çatlıyorlarmış.
çok heyecanlıyım ve daha bi ümitliyim sanki bu ay bebişim geleck gibi:CüvCüv::ecrin_bebek:

sen neler yaptın?

ay uklacıgım cok sevındım senın adına:dance:umarım bu ay güzel haberlerını alırız cnm hemde üçüz:teytey::Saruboceq:

YENİ YEPYENİ LİSTEMİZZZZZZZZZZZZZZ (05.02.2009)

*****************************ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTT TTTT ******************************

krispi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: kardeşsiz bırakma5 şubat // kızını
qusel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 şubat (41. ay) // SABRIN SONU BEBEKTIR
ahvil::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 şubat
can_iso:::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 şubat
Funda72::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 şubat
kedi79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 şubat (6. ay) //GEL KUZUCUM GEEEEL GEEELL
raebzeh (ebru ):::::::::::::::::::::::::7 şubat //UMUTLARIM TÜKENMEDEN GEEELL ARTIK BEBEĞİM
Psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::::: 7şubat ( 8. ay )
Sebnemgun:::::::::::::::::::::::::::::8 şubat (14.ay)
neriman83:::::::::::::::::::::::::::::::: 9 şubat ( 6. ay )
cangum:::::::::::::::::::::::::::::::::::10 şubat
kurnaz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10şub at
MONA ROSA::::::::::::::::::::::::::::10Şubat
Kirmiseker::::::::::::::::::::::::::::::: 10 şubat
Luvidan:::::::::::::::::::::::::::::::::::11 şubat
sever::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 şubat
bijoux:::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 şubat ( 7 . ay)
Nursunaz::::::::::::::::::::::::::::::: 13 şubat
Denızkızıl::::::::::::::::::::::::::::::: 15 şubat
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 şubat
bersuuu::::::::::::::::::::::::::::::::::16 şubat (7. ay)
ebrubu ( ebru ):::::::::::::::::::::::::16şubat ( 15. ay )
Mavi rüya::::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat (17 .ay ) //SABIR SABIR
BTRKCL::::::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat ( 61. AY ) //OGLUŞANA KARDEŞ İSTİYORUZ
şeker pembe:::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat // rabbım dilerse zorluk yoktur.zmanı vardır sadece
ela_06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ŞUBAT ( 14. ay)
pupkıns ( esra ):::::::::::::::::::::::20 şubat// naz duru annesını bekletmıycek pati pati gelecek
kestane::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat( 7. ay
z.nihal::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat ( 13.ay )
şimal82::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 21 şubat (27. ay )
ece ayşe::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat
Sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat( 8. ay )
vuslat2008::::::::::::::::::::::::::::::::::23 şubat (43 .ay)
dila06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 23 şubat (5 . ay)
ukla::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::24şu bat
nevrosky::::::::::::::::::::::::::::::::::: 26şubat
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::27 ŞUBAT (17. ay) // TOPİKIMIZİN UGURU
Serpil2003:::::::::::::::::::::::::::::: 28 şubat (19 .ay)
umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::::: (7. ay) // NOLUR ÜMÜDİNİ KAYBETME
umutsuzum::::::::::::::::::::::::::::::::::
wintersun (irem )::::::::::::::::::::::::::: ( 4. ay ) // daha erken ama inş. meleğin sürpriz yapar.

*****************MART AYI ********

kardeln:::::::::::::::::::::::::::::::::::::1MART
fd7::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 mart
elutu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 mart
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 mart( 14 . AY ) // ANNESİ BBEGIN GELECEK
bumuyani (kadriye24)::::::::::::::::9 mart ( 22. ay ) // cEEeee yap da gel artık anneye
dilşahım:::::::::::::::::::::::::::::::::::12 mart

***beklemedekı arkadaşlar guzel haberlerınizı sabırsızlıkla beklıyoruz**

hayat70:::::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat // ikizleri için dua ediyoruz.
buket:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat
serenalar:::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat // MELEGIN SABIRSIZLANIYOR SNA GELMK İÇİN
ebry1987:::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat

bişey sorcam ya cevaplarınızın altındaki resimli takip çizelgesimi nedir bilemiyorum onu nerden ve nasıl yüklüyorsunuz?

yaptınmı ukla..

yaa dün gece çıkmak zorunda kaldım canımcım, şimdi uğraşıyorum
yapıyorum galiba da nasıl yükleyeceğimi buraya onu çözmedim du bakalım yapamazsam yardım isterim senden yine :)delikafaduldenkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…