E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #18.001
evet canım rahatladım doktora gittim bakalım nasıl olacak bunan sonra önemli bi sorunun yok dedi doktor sen nasılsın neler yapıyosun canım
uklacım nasılsın?
canım benimde yumurtam gelişmediği için kist oluyordu, yani yumurtam çatlamadığı için kistleşiyordu, bu ay yeni ilaca başladığım için şu an kaç milimler bilemiyorum bu akşam dr a gideceğim bakacak,
bence ilaçla oluşur gibi geliyor, çünkü drumun bana verdiği ilaç yumurtamın oluşması iiçindi, bu akşam belli olacak işte, bence eğer drun ilaç veriyorsa kullan,sanırım sende yumurta oluşmuş ancak yeteri büyüklüğe gelememiş bu önemli, sıkma canını bitanem, bu ay olmazsa öteki ay olur. Bu arada ben birde incir kürüne başladım faydalı oluyormuş. 8-10 inciri kaynatıp her sabah ve akşam içiyorum eşimede keçiboynuzu kürü uyguluyoruz çünkü bazen spermler yumurtayı delemeği içinde döllenme oluşmuyormuş, bu keçiboynuzu biraz da ondan faydalı sende biliyorsundur...
dediğim gibi ilaç için mutlaka dr u dinlemelisin sonuçta destekleyici, ayrıca folik asit kullan bence ayrıca. ve lütfen canını sıkma en kısa sürede inşallah bebişlerimize kavuşucaz..:CüvCüv::Saruboceq:kaydirigubbakcemile5
benım geldı yıne kırmızlar bkalım yaa nasıp artık doktor 2ay bekleyelım dedi sonrasında yumurta takıbı yaaplrz edi ama biz yumurta takıbı istemiycez dırekt aşılamaya gecelim diyr dusunuyorum
İyiyim canım sen nasılsın?:teytey:
kızalr bugun test yaptım malesef negatıftı
canım benim ben varım sen yoksun sen varsın ben yokum yahu:uhm: neyse bende iiyim gönüller bir olsun napalıma.s.
canım ben bu gün işten sonra dr gittim. sen bi kaç gündür girmedin galiba göremedim.
yeni geldik dr dan, 3 adet yumurtam varmış sırasıyla 14-15 ve 16 mm ler, drum çok güzeller inşallah 3 bebek olsunlar dedi :) cumartesine tekrar kontrole gidicem, bu arada çalışmalara başlayın dedi.17-20 mm. arasında çatlıyorlarmış.
çok heyecanlıyım ve daha bi ümitliyim sanki bu ay bebişim geleck gibi:CüvCüv::ecrin_bebek:
sen neler yaptın?
ay uklacıgım cok sevındım senın adına:dance:umarım bu ay güzel haberlerını alırız cnm hemde üçüz:teytey::Saruboceq:
Here you can create tickers for forums (metrics, sliders). Categories: pregnancy, children, lose weight, wedding, love, holidays and others canım bu siteden yapıyoruz aşamaları takıp et sonra kopyala yapıştır yapcaksın
yaptınmı ukla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?