• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasiyer benden hoşlanıyor mudur?

bence bişeyler var gibi.ama adım atan taraf sen olma.markete gitmeye kendini göstermeye devam et :) niyeti varsa elbet konuşur zaten.
teşekkür ederim instadan buldum hesabınız zar zor. istek attım geri dönüş yaptı. takip ettiklerine baktım kadın cinsiyetindeki hesapların resmen hepsi akrabası. yani başka kızları takip etmezken beni takip ediyo artık çok tatlı bi durum. :KK36:

Sana ısmarladığı poşete biz para veriyoruz :) ben oraya takıldım :olamaz:

Şaka bir yana kasiyerler genelde kibar davranırlar müşterilere. Hele o malum büyük marketlerdeki kasiyerlerse daha bi kibar ve yardımsever oluyorlar. Ama diyorsan ki gerçekten bana özel ve ben kapıldım; orada olmayan bi ürünü bul ne zaman gelir yada gelmez mi muhabbetlerine gel. Değişim falan yap ürüne ne bileyim. Zaten sürekli karşılaşınca sohbette uzar :KK66:
güzel taktik gibi instadan da artık takipleşiyoruz

Belki ayıp olmasın diye instadan takip etmiştir yüzyüze geliyosunuz sonuçta hahha :halay: şaka şaka had güzel günler görürsünüz inşallah kuzum

Back
X