ben hala regli omadım bu gidişle eylül dedik olmadı kasım dedik olmadı herhalde aralıgıda görücem
daha transferi olan pek yok heralde benimki bayram sonrasına kalıyo galiba..çok heyecanlıyım şimdiden.. nası geçicek bu kadar zaman..
histeroskopiyi niçin yapacaksın?bende kasımda 2. ye başlıcam. bugün adet oldum bitince histereskopi yapıp içim rahat başlamak istiyorum hepimize hayırlı olsun
yagmurum hayırlı ugurlu olsun canım.
Toplam süreç ne kadar sürdü bende bir tahmini hesaplama yapayım:1hug:
narkoz almadanmı topladılar canım
saol canim tesekkur ederim regl 2. gununde ignelere basladim 15, gundede yumuslarimi topladilar yarinda yuce rabbimin izniyle tranferim var canim allahim emeklerimizi bosa cikazmaz insallah:ecrin_bebek:
rabbim hayırlısını nasip etsin canım inş. hamile haberinide alırız. benimde pazar günü toplama işlemim var biraz korku var.senin nasıl geçti.
merhabalar bende tedavimin yani iğnelerimin 7. günündeyim..yarın kontrolüm var...
e2 reglin 2. günü 23 idifsh 10
senin kaçtı acaba???
tedavinde bol şans...:)
yağmurum, bende iğnelere başladım, ikinciyi oldum. sen iğnelerini olurken karnında ağrı oldu mu? kasıklarım şişti sanki. ne gibi şeyler yaşadın? ayrıca hayırlı olsun insallah hamile haberini verirsin.
amin canim insallah seninde tedavin hayirli olsun hic korkma bende cok korktum cok endiseliydim ama korkulcak bisey degil emin olki guzel bir sey icin yapiyoruz o an pozitif seyler dusun bebegini dusun canim alllah sanada yardim edecek hic korkma:ecrin_bebek:
canim bu arada tedavin hayirli olsun evet benimde karnimda agri oldu kasiklarim sisti ara ara kasiklarima sancilar ve baskilar yapiyordu bunlar normal hic endiselenme tedaviye cevap veriyor anlamindadir
Şenay merhaba
bugün hastanedeydin herhalde .Allah yardımcın olsun.nasıl gidiyor.?
bizim verilecek ilaçları depo çıkış fiyatından alma imkanımız var.kullanılacak ilaçların hastanedeki paket uygulamasından alma zorunluluğumuz var mı? beni bilgilendirirsen sevinirim.
bir de benim adetliyken muayenem bayramın 1. veya 2. gününe gelecek. hastane muayenelerde tatile giriyor mu?bilgin var mı?
şenaya sormuşsun ama ben yanıtlıyayım canım öle bi mecburiyetin yok istediğin yerden alabilirsin ilaçları. benimde eltim ecz. bizde ondan aldık hastaneden değil yardımcı olabilmişimdir umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?