Kasmda tpbebek tedavisine balcak arkadalar burada bulualm m?

herkese merhaba, ben de kasımda tüpbebek yaptıranlardanım. 2 tane aşılama ile zaman ve moral kaybettim ama şimdi çok umutluyum. bu sefer olacağına inanıyorum. bugün 2.iğnemi oldum. aranızda ankarada olanlar var mı? ve bir de tedavi süresince özellikle dikkat etmemiz gereken şeyler varmı, biliyormusunuz?

daha transferi olan pek yok heralde benimki bayram sonrasına kalıyo galiba..çok heyecanlıyım şimdiden.. nası geçicek bu kadar zaman..

daha transferi olan pek yok heralde benimki bayram sonrasına kalıyo galiba..çok heyecanlıyım şimdiden.. nası geçicek bu kadar zaman..

hiç heyecan yapma, bu çok önemli. kendine uğraşlar bul. sürükleyici kitaplar oku, filmler izle, internette oyun oyna, çok yorulmadan iş yap. ama bunudüşünme hiç. o zaman vakit hızlı geçiyor. dua da et bir de. mesela ben arapça öğrenmeye başladım, epey de dağıttı kafamı aynı şeyleri yaşıyoruz hepimiz ama inan ki tüp bebekten pozitif sonuç alan kimi görsem hepsi öncesinde çok rahat olan insanlardı.

merhaba arkadaşlar
dünden beri bu sayfayı takip etmeye başladım
20 yıllık evli olan yengem nihayet uzun süren tedavilerden sonra bu ay tüp bebek tedavisine başlayabildi
6 kasımda 3 embriyo transfer edildi ,yaş 40 (ilk tüp bebek denemesi)
çok heyecanlıyız hepimiz,tüm anne adaylarına sağlıklı gebelikler diliyorum
benim bi sorum var,yengem transfer olduğundan beri kasık ağrısı çekiyor bu normalmidir,birde sürekli yatıyor,sadece wc ihtiyacı için ayağa kalkıyor,sizlerde aynı şekildemisiniz,12 gün boyunca sürekli yatak istirahatinde bulunacakmış.
bizide listeye ekleyin ,ben yengemlei lgili tüm gelişmeleri paylaşacağım
sevgiler,

yagmurum hayırlı ugurlu olsun canım.
Toplam süreç ne kadar sürdü bende bir tahmini hesaplama yapayım:1hug:

saol canim tesekkur ederim regl 2. gununde ignelere basladim 15, gundede yumuslarimi topladilar yarinda yuce rabbimin izniyle tranferim var canim allahim emeklerimizi bosa cikazmaz insallah:ecrin_bebek:

saol canim tesekkur ederim regl 2. gununde ignelere basladim 15, gundede yumuslarimi topladilar yarinda yuce rabbimin izniyle tranferim var canim allahim emeklerimizi bosa cikazmaz insallah:ecrin_bebek:

rabbim hayırlısını nasip etsin canım inş. hamile haberinide alırız. benimde pazar günü toplama işlemim var biraz korku var.senin nasıl geçti.

rabbim hayırlısını nasip etsin canım inş. hamile haberinide alırız. benimde pazar günü toplama işlemim var biraz korku var.senin nasıl geçti.

amin canim insallah seninde tedavin hayirli olsun hic korkma bende cok korktum cok endiseliydim ama korkulcak bisey degil emin olki guzel bir sey icin yapiyoruz o an pozitif seyler dusun bebegini dusun canim alllah sanada yardim edecek hic korkma:ecrin_bebek:

yağmurum, bende iğnelere başladım, ikinciyi oldum. sen iğnelerini olurken karnında ağrı oldu mu? kasıklarım şişti sanki. ne gibi şeyler yaşadın? ayrıca hayırlı olsun insallah hamile haberini verirsin.

merhabalar bende tedavimin yani iğnelerimin 7. günündeyim..yarın kontrolüm var...
e2 reglin 2. günü 23 idifsh 10
senin kaçtı acaba???
tedavinde bol şans...:)

Şenay merhaba

bugün hastanedeydin herhalde .Allah yardımcın olsun.nasıl gidiyor.?

bizim verilecek ilaçları depo çıkış fiyatından alma imkanımız var.kullanılacak ilaçların hastanedeki paket uygulamasından alma zorunluluğumuz var mı? beni bilgilendirirsen sevinirim.
bir de benim adetliyken muayenem bayramın 1. veya 2. gününe gelecek. hastane muayenelerde tatile giriyor mu?bilgin var mı?

canim bu arada tedavin hayirli olsun evet benimde karnimda agri oldu kasiklarim sisti ara ara kasiklarima sancilar ve baskilar yapiyordu bunlar normal hic endiselenme tedaviye cevap veriyor anlamindadir

canım sana lokal anestezi uygulamışlar dr;um bana genel anestezi uygulucaz dedi.

canim bu arada tedavin hayirli olsun evet benimde karnimda agri oldu kasiklarim sisti ara ara kasiklarima sancilar ve baskilar yapiyordu bunlar normal hic endiselenme tedaviye cevap veriyor anlamindadir

teşekkür ederim,buna sevindim. çok heyecanlı bir süreç gercekten. ama inşallah herseye değecek, hepimiz bebeklerimizi kucagımıza alacagız.

şenaya sormuşsun ama ben yanıtlıyayım canım öle bi mecburiyetin yok istediğin yerden alabilirsin ilaçları. benimde eltim ecz. bizde ondan aldık hastaneden değil yardımcı olabilmişimdir umarım.

şenaya sormuşsun ama ben yanıtlıyayım canım öle bi mecburiyetin yok istediğin yerden alabilirsin ilaçları. benimde eltim ecz. bizde ondan aldık hastaneden değil yardımcı olabilmişimdir umarım.

canım çok teşekkür ederim.şenay'la aynı merkezde tedavi gördüğümüz için ona sordum.ilgine teşekkür ederim. kader arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…