şu göbekten yaptığınız iğneler acıtıyormu kızlar,bende birkaçgün içinde kısa protokol ile başlayacağım tedaviye gün yaklaştıkca stress oluşmaya başladı nasıl yapıcam iğneleri bilemiyorum :)
canim korkmana hic gerek yok bende senin gibi cok endiseliydim ignelerden benim de ilk tup bebek tedavim ben ignelerimi bitirdim yarinda hayirlisiyla yumuslarim toplanacak igneleri vururken pozitif seyler dusun kucucuk elleriyle insallah sana tutunacak bebegini dusun tedavin simdiden hayirli olsun.
kactane iğne oldun? bana 5 tane verdiler 6, gun kontrole gideceğim
kizlar hepinize merhaba benim bugun yumuslarim toplandi biraz zahmetli ve yorucuydu ama olsun bebek icin her seye deger su an yatiyorum adet sancisi gibi ama biraz kanamam oluyor bu sizce normal mi size de bole oldugu oldu mu?
hayırlı olsun canım cuma güünüde transferin var heralde umarım herşey yolunda gider bol şans
yağmurum güzel dileklerine tşk.ederim ,bu topicde ilk kasım annesi senmi olacaksın yoksaaa :))) iyi haberlerini bekliyoruz..
merhaba kızlar bende ilk tüp bebek denememi yapacağım inşallah herşey yolunda giderse bu gün 11. lucrinimi oldum ve ilk 375 lik puregonumu oldum hepimiz güzel haberler alırız inşallah
birde kızlar e2 değeriniz adetin 2. günü kaçtı hatırlayanınız varmı
kizlar hepinize merhaba benim bugun yumuslarim toplandi biraz zahmetli ve yorucuydu ama olsun bebek icin her seye deger su an yatiyorum adet sancisi gibi ama biraz kanamam oluyor bu sizce normal mi size de bole oldugu oldu mu?
:ecrin_bebek:insallah canim agzin bal yesin yuce rabbim isteyen herkeze nasip etsin tabiki sanada sende hayirlisiyla tedavini iyi gecirirsin :ecrin_bebek:
merhaba arkadaşlar
bende ilk tüp bebek denemesi için bugün ilk iğnemi oluyorum
kısa protokol
225 lik gonal f ile başlıyoruz bugün
inşallah herkesin tedavisi olumlu sonuçlanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?