İnşallah rengincim, heyecanlı bir şekilde bekliyoruz inanki, herhanbi bir belirti varmı sende ? Bende kasıklarıma ara ara kramp giriyor acaba kullandıgımız jelin etkisimiki bide elim ayagım üşüyor, halsizlikde var üstümde.. Hayırlısı bakalım canımm
Testi bende mümkün oldugunca erken yaptırmaya çalışırım 13 kasımda, haberleşiriz zaten kaydirigubbakcemile5
slm arkadaşlar bende geldim aranıza.. benimde bugün iğnelerin 3.günü yarın kontrolüm var..
RABBİM sağlıklı-hayırlı bebişlerimize kavuştursun tez zamanda inşş
Hepimizin tedavisi hayirli olsun arkadaslar benimde ilk tup bebek denemem ignelerimi kullaniyorum carsamba yumuslarim toplanacak cok heyacanliyim kizlar nasil zor oluyor mu? toplama islemi yuce rabbim hepimizin gobegine bebislerle doldurmasini nasip etsin.:ecrin_bebek:
merhaba kızlar ben dün regl oldum, hayırlısıyla yarın menegona başlıyorum......transferi olup sonuç bekleyen arkadaşlara bol şans diliyorum..Rabbim inşallah hamiş haberleri almayı nasip eder hepinize.. darısıda tedaviye yeni başlayacak olan bizlere inşallllllllaaaaaaaaahhhhhhh:)))
adetin 3. günü doğum kontrol hapına başlıyosun uygulanan protokole göre doktorun söylediği kadar d.kontrol hapı içiyosun sonra söylendiğinde lucrine başlıyosun sonra gonal 'e..bu arada kontrollar oluyo yumurtalar istenildiği gibi olursa toplanıyo bu arada eşlerden sperm alınıyo ve bebişler oluşunca transfer ediliyo..benim bildiğim bu kadar..başından geçmiş biri anlatırsa daha açıklayıcı olur sanırım..kolay gelsin sana..
frt teşekkürler canım....benim kontrolüm p.tesi...3. tedavim bu.. 3 düşüğüm var
hepimiz için iyi olur inş...sizde sorun neydi acaba??kaçıncı tedavin
artık bi listeye ihtiyaç var sanki..:)
deryaber merhaba..evet hatırlıyorum....nasıl şaşırdım bak şimdi...
aynı hastanedeyiz demek...ama seni birdaha görsem hatırlarmıyım bilmem..keşke gelseydin yanıma..aynı gün mü başladık biz şimdi tedaviye....
ben bugün sabah da hastanedeydim kontrol için....cetroditeye başladım..perşembeye gideceğim kontrole...umarım görüşürüz tekrar..
ben liste oluşturmaya başlamıştım ama sonra ne oldu..devam ettiniz mi bilmiyorum..olmazsa güncelleştirelim..
bu zorlu ama kutsal yolda herkese bol şans diliyorum..
CANIM TEDAVİN HAYIRLI OLSUN TOPLAMA İŞLEMİ NARKOZ ALICAKSIN BÜYÜK İTİMALLE SADECE UYANDIĞINDA AZ AĞRIN OLUYOR ODA AĞRI KESİCİ İLE GEÇİYOR BEN İÇMEDİM BÜYÜTÜCEK BİR AĞRI DEĞİL BENDE SADECE YÜRÜDÜĞÜMDE FELAN AZ AĞRI OLDU KORKMA RAHAT OL HAYIRLISI OLSUN TEKRAR BENDE ÇOK KORKTUM AMA RAHAT OL İNSAN İLK KEZ BÖYLE BİRŞEY DENEYİNCE ÇOK KORKUYOR AMA DEDİĞİM GİBİ RAHAT OL UYANDIĞINDA BİRŞEY HİSSETMİYORSUNa.s.opuyorumnanaktan
esracım şenayın yaptığı bir liste var zaten :))
inan ben de çok şaşırdım şimdi. ben bir daha adetimin 2.veya 3. günü geleceğim.24 veya 25 kasım. 25 kasım da israel bey yurtdışına çıkıyormuş. inşallah o gitmeden denk gelirde
ona muayene olurum.çok ilgilendi.öyle dedikleri gibi suratsız birisi değilmiş. o olmazsa tayfun bey ilgilenecekmiş Şükran hanım öyle söyledi.
benim ilk randevumdu. o kadar heyecanlıydım ki yanına gelemedim. seni görsem hatırlarım galiba. denk gelirse tanışalım mutlaka çok isterim. bilgi alışverişi yaparız.
benim transferim herhalde ocak ayında olur. Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun. emeklerimizin karşılığını versin inşaallah...
CANIM SENİNKİDE HAYIRLI OLSUN İNŞALLAHALIRSIN BİZDE SONUCU BEKLİYORUZ O DEVREYİ ATLATDIK:teselli ARISI SENİN BAŞINA a.s.
selam canım..demek ki senin ilk randevun bu...bende ekimde görüşmeye gitmiştim..kasımda başladım ..benim tedavim bitmiş olacak herşey yolunda giderse...sen benden sonra başlayacaksın..belki de sonuç almaya gittiğimde seni görebilirim artık..benim bu merkezde 3. tedavim...merkez ve dr um çok güven veriyor..o yüzden değiştirmeyi düşünmedim..daha önceki iki tedavimde pozitif sonuçlandı fakat devamı gelmemişti ne yazık ki..sonlanmıştı..herkes için hayırlısını diliyorum...
şimdiden bol şans..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?