hiç heyecan yapma, bu çok önemli. kendine uğraşlar bul. sürükleyici kitaplar oku, filmler izle, internette oyun oyna, çok yorulmadan iş yap. ama bunudüşünme hiç. o zaman vakit hızlı geçiyor. dua da et bir de. mesela ben arapça öğrenmeye başladım, epey de dağıttı kafamıaynı şeyleri yaşıyoruz hepimiz ama inan ki tüp bebekten pozitif sonuç alan kimi görsem hepsi öncesinde çok rahat olan insanlardı.
ne için histeroskopi yapcaklar,hsg çektirdinmi?kızlar slm nasipse bende kasımdaki adetimle başlıcam tedaviyi allahtan bişey çıkmazsa cuma günü histereskopi yapılacak bana bakalım onun sonucuna göre karar verilir sanırım hepimizin hakkında hayırlısı olsun rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın
histeroskopi ile napcaklar kistlerini mi ayıracaklar?dualarım seninle?naptın bugünilk sayfada yazmıştım bende 2. tüp yaptıracagı bende pcos var. cumartesi histereskopi ve 13 kasım gibi adet olup başlarım artık iğnelere
ya ben pcosluymuşum ama beni etkilemezmiş.bi de endometriozisli olabilrsin dediler ama kesin tanı için laparoskopi yada histeroskopi yaptırmam lazım diye okudum ama k orktuğğumdan yanaşmadın henüz.senin endometrıozis teşhisini neye dayanarak koydular yani kesin tanı için naptılar.teşekkürleer canımslm ben de varım..
7 kasım lucrine başlıyorum ilk tüp olacak 3 yıllık evliyiz ve 27 yaşındayım..sorun endometriyozis..ufak tefek kistler ama normal yoldan olmasına engel oluyo işte..az kaldı bebişe.. öyle düşünmek istiyorum.. gün sayıyorum ve çok sabırsızım..
merhabalar bende tedavimin yani iğnelerimin 7. günündeyim..yarın kontrolüm var...
e2 reglin 2. günü 23 idifsh 10
senin kaçtı acaba???
tedavinde bol şans...:)
arkadaşlar bişey soracağım,ben kısa protokol ile başlayacağım tedaviye ,kısa protokol tedavisi gören kızlar nezaman yaklaşık olarak eşiniz sperm vermeğe geldi,bana çok lazım bu bilgiler hiç olmadı yaklaşık bilgiler ona göre eşim iş durumunu ayarlayacak ,hesapta olmayan işleri çıktı ortaya öff yaniii(
Şenay merhaba
bugün hastanedeydin herhalde .Allah yardımcın olsun.nasıl gidiyor.?
bizim verilecek ilaçları depo çıkış fiyatından alma imkanımız var.kullanılacak ilaçların hastanedeki paket uygulamasından alma zorunluluğumuz var mı? beni bilgilendirirsen sevinirim.
bir de benim adetliyken muayenem bayramın 1. veya 2. gününe gelecek. hastane muayenelerde tatile giriyor mu?bilgin var mı?
bu arada benim bugün toplama öncesi son kontrolüm yapıldı..yarın akşam çatlatma iğnesini yapacağım ve salı günü toplamam var...
duygular karışık yani....sona doğru geliyorum ..allah hakkımda hayırlısını versin...
iyi geceler....
zemuszemusinşallah güzel güzel yumoşlar ve hayırlı sonuçlar alırsın canım..kaç gün iğne oldun canım bu arada merak ettim..:uhm: benim bugün dokuzuncu günüm dün gittim ortalama 9mm yumurtalarımda yarın tekrar gidicem bende..
bu arada benim bugün toplama öncesi son kontrolüm yapıldı..yarın akşam çatlatma iğnesini yapacağım ve salı günü toplamam var...
duygular karışık yani....sona doğru geliyorum ..allah hakkımda hayırlısını versin...
iyi geceler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?