Kasmda tpbebek tedavisine balcak arkadalar burada bulualm m?

allah istediğinizden daha hayırlısını versin.tam olarak ilaç parası ne kadar tuttu ona göre bende hazırlık yapacamda 15 tatile..teşekkürler

çalışıyorum aslında çok yoruluyorum akşam 11 gibi yorgunluktan devriliyorum yatağa ama uyuyamıyorum çünkü kafam çok meşgul..kitap okumayı çok sevem ama sırf kafam dağılsın diye elif şafak aldım sardı baya onu okuyorum..teşekkürler önerilerin için:)haklısın unutmam ve dinlenmem lazım..bu arada okulda domuz gribi vakası görüldü..korkuyorum bi taraftan da aşılansak tüp yaptıramayız hamile kalsak hamilelere aşı gelmedi daha o da ayrı sıkıntı..neyse hayırlısı olsun napalım başa gelcekse kaçış yok..

arkadaşlar bişey soracağım,ben kısa protokol ile başlayacağım tedaviye ,kısa protokol tedavisi gören kızlar nezaman yaklaşık olarak eşiniz sperm vermeğe geldi,bana çok lazım bu bilgiler hiç olmadı yaklaşık bilgiler ona göre eşim iş durumunu ayarlayacak ,hesapta olmayan işleri çıktı ortaya öff yaniii(

neye dayanarak sana histeroskopi yapcaz demişlerdi,hsg çektirmişmiydin?ben de yaptırcam ama çok ağrıyormuş histeroskopi

Son düzenleme:
ne için histeroskopi yapcaklar,hsg çektirdinmi?

ya ben pcosluymuşum ama beni etkilemezmiş.bi de endometriozisli olabilrsin dediler ama kesin tanı için laparoskopi yada histeroskopi yaptırmam lazım diye okudum ama k orktuğğumdan yanaşmadın henüz.senin endometrıozis teşhisini neye dayanarak koydular yani kesin tanı için naptılar.teşekkürleer canım

merhabalar bende tedavimin yani iğnelerimin 7. günündeyim..yarın kontrolüm var...
e2 reglin 2. günü 23 idifsh 10
senin kaçtı acaba???
tedavinde bol şans...:)

canım benim e2 adetin 2. günü 5 idi iğnelerin 4. günü 35 çıktı yani benim herşey çok kötü gidiyor 350 doz puregona bir tanecik 4mm lik yumurta gelişmiş doktorum inanamadı durup durup ilacı yanlışmı kullandınız acaba mümkün değil diyip durdu moralim çok bozuk dozajı 450 ye çıkarttı

ilacın uygun koşullarda saklanmamışsa böle bi sonuç olabilir.temiz güvenilir yerden alın.allah gönlünüze göre versin

slm arkadaslar bende kasim ayi tüp bebek yaptircaklardanim bu ayin 19 ignelerime basliyorum bu 2 denemem insallah hepimizin istegi olur bebeklerimizi kucagimiza aliriz allah yardimcimiz olsun

Hayırlı olsun canım.ınşallah ben de 23 kasım gibi başlamayı düşünüyorum.Tam da bayrama denk geliyor tedavilerimiz..

Tedavin hayırlı olsun arkadaşım.İnşallah ve tüm arkadaşlar bu denemelerinde nazlı bebişlerine kavuşurlar.Eşin senin yumurtalarının toplandığı gün örnek verecek , o da yanlış hatırlamıyorsam tedavinin 17.-18. günlerine denk geliyor...

canım merhaba..sorunu yeni gördüm ...kusura bakma..birkaç yere baktığım için en son nerye yazdığımı bulamıyorum da...
ilaçları istediğin yerden alabilirsin ..bende genelde üye olduğum diğer forumdan uygun fiyata bulup alıyorum....ordan alma zorunluluğu yok...zaten ilaçlar paket fiyatın içinde değil....tüp bebk merkezleri tatile girmiyor diye biliyorum ben..büyük ihtimalle muayeneler devam eder..olmazsa arayıp şükran hanımdan bilgi alabilirsin..yada aydanurdan..
yardımcı olurlar..kafana ne takılırsa sor yani...kolay değil maddi manevi emek veriyoruz..

bu arada benim bugün toplama öncesi son kontrolüm yapıldı..yarın akşam çatlatma iğnesini yapacağım ve salı günü toplamam var...
duygular karışık yani....sona doğru geliyorum ..allah hakkımda hayırlısını versin...
iyi geceler....

arkadaşlar benim yumurta transfer işlemim bayrama denk gelebilir diye adetimi geciktirdiler ama muayeneler devam eder diye düşünüyorum. DrGunay bende 23 kasımda işlemlere başlamış olucam. beraber ilerliyeceğiz demek. tedavileriniz hayırlı olsun arkadaşlar. ben hala çok heyecanlıyım yatışamıyorum bi türlü hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

zemuszemusinşallah güzel güzel yumoşlar ve hayırlı sonuçlar alırsın canım..kaç gün iğne oldun canım bu arada merak ettim..:uhm: benim bugün dokuzuncu günüm dün gittim ortalama 9mm yumurtalarımda yarın tekrar gidicem bende..

herkesin tedavisi hayırlı olsun...bende 1 kasımda lucrin iğnelere başladım..şimdi lucrinle birlikte puregonada geçtim.7. puregonumu bu akşam vuruldum..ama cuma günkü e2 testimde değerler biraz düşük çıkmıştı.rahimimin yapısından dolayı yumurtalarım biraz ağır büyüyolarmış..o yüzden dozumu artırdılar...yarın tekrar kontrole gidicem..bakalım neler olucak..

çok teşekkür ederim....
ben toplam 10 gün iğne oldum....225 gonal f..ve 3 toz 1su merional yaptım..yani toplam 450 doz.. senin dozun daha düşük olabilir....dr un arttırdı mı peki dozu...???
benim 9. günümde 20 mm 2 ad...18 vardı 17..16...solda ilk başta yoktu sonradan 4 ad oldu onlarda 13 mm civarı..o yüzden c.tesi de iğne oldum..bu akşamda çatlatmayı yaptık...
bazı kişilerin yumurtaları daha yavaş büyüyüp tedavileri daha uzun sürebiliyor..arkadaşlarım var bu şekilde...çok takılma derim...hayılrısı olsun..güzel sonuçlar alırsın inşallah..bol şans....

Amin canım Allah hepimiz için hayırlısını versin inşallah. Ama inanıyorum senin bu sefer olacak.Dualarım seninle ve herkesle...haberlerini eksik etme benden olur mu?yolumuzun sonu hayırlı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…