herkesin tedavisi hayırlı olsun...bende 1 kasımda lucrin iğnelere başladım..şimdi lucrinle birlikte puregonada geçtim.7. puregonumu bu akşam vuruldum..ama cuma günkü e2 testimde değerler biraz düşük çıkmıştı.rahimimin yapısından dolayı yumurtalarım biraz ağır büyüyolarmış..o yüzden dozumu artırdılar...yarın tekrar kontrole gidicem..bakalım neler olucak..
canım tedavimiz eşzamanlı ilerliyor sorunlarımızda benziyor bende 31 ekimde lucrine başladım bugün 7. iğnemi vuruldum cumartesiye kadar 375 puregon vuruluyorken e2 değerim 30 çıktı daha sonra 450 ye çıkartıldı dozaj bugün e2 değerim 80 çıktı ama gene düşükmüş 3 yumurta var biri 10 mm biri 7 mm diğeride 4 mm doktorum hem e2 değerimin hemde yumurtalarımın yetersiz olduğunu söyledi benimde moralim sıfır tabi benim anlamadığım tüm bunların morallede alakası varsa doktorlar bukadar acımasız neden olabiliyor bugün marketten bir alay kuru incir aldım yiyip yemememekte kararsızım senin yumurtaların ne alemde ?
merhaba burp, ben sana baska başlık altında cevap yazdım ama bir iki sey sormak istiyorum, 1.ilaçlarını nerden aldın?
2. ilaçlarını nerde muhafaza edyorsun
3.tam olarak nerden iğne oluyorsun
bu üçü cok önemli. ayrıca fsh kaç ve endimetrium değerin ne? bir de bence o incirleri yeme, bir anda yüklenirsin vücuduna. incirde saf hormon mevcut çünkü.iğnelerini yapınca bir süre uzan ve karnına hafifce masaj yap. sen doktorlara bakma, bazıları öyle acımasız oluyor işte. ve kesinlikle bu tedavin allah korusun basarısız olursa, mutlaka doktor değiştir derim. ben iki aşılama yaptırmıstım. öyle kötü bir doktordu ki anlatamam. ve bana hiçbir acıklama yapmadan ( sorularıma cevap vermeye bile tenezzül etmedi) 2 asılama yaptı. zamanım moralim boşa gitti. 2hafta önce öğrendim ki normal yoldan bebegim olmazmış. o doktor bana bunu söylemedi ve zamanımı çaldı. yani anlıyacagın neler var... moralini yüksek tut. farzet ki bebeksiz son zamanlarını geçiriyorsun. bebek varken yapamayacagın ne varsa yap :)
merhaba arkadaşlar benimde dün yumurtalarım toplandı,bana biraz hızlı işliyor gibi geldi süreç,ayın atlısında başladım iğnelere 14 ünde çatlatma iğnemi vurdum dünde 17 yumurta toplandığını söylediler,çarşamba veya perşembe transfer olacakmış.bu süreçte herşeyden bişey çıkarmaya çalışıyo insan her adımda olumlumu geçecek bi sorunmu çıkacak diye düşünmekten paranoya oluyo vallahii.neyse hakkımızda hayırlısı dualarım sizlerle,dualarınızı bekliyorumm
merhaba burp sağol beni rahatlattın az önce merkezden aradılar sadece 8 tane kalmış döllenen perşembe transfer ozaman kadarda fire veririz galiba ama sağlık olsun düşünmekten yoruldum.seninde ilk tedavinmi.aslında bu fsh değerine göre sana kısa protokol uygulanması lazımdı bence çünkü rezervi çok iyi olmayan bayanlara kısa protokol uygulanıyor bende çikolata kistinden ameliyat oldum o nedenle kısa protokol uygulandı.bence doktorunla bir görüşşş herşey gönlünce olsun sende stres yapmaa
sealm kızlar nasılsınız kaç gündür giremedim topige tıransferi olupta sonuç alan varmı:uhm:
ben hala regli olmadım:roflol: bu gidişle arık aralık kesin oldu dün ulun beyle telde konuştum normal dedi regli olmaman ufak kist varmış o etken olabilirmiş birde benim yumurtalar biraz iri oda olunca regli gecikti aslında normal zamanımda olsam 15-16 kasım gibi mikrotese olucaktı koçiş ama olmadı bu iş ençok koçişin işine yaradı zaten yurtdışına çıkıcaktı 15.de oh rahat rahat giti cuma günü dönüyor ulun beyin verdiği hap günde 3kere alıcam ve perşembe günü ilaçlar biticek en erken cuma olsam cumartesi başlarız ama zannetmiyorum haptan yaklaşık 3 yada 4 gün sonra regli olurum
işte böyle kaldımı aralık ayına gecen senede aralık ayında olmuştu ilk tüp bu senede aralık ayına geldi ekim ayından beri bir türlü başlıyamadım aralık ayında varbir hayır inşallah busefer olurda bize evlilik yıl dönümü hediyesi olur
evet burp haklısın bize söylenen zaten sayının önemsiz olduğu,önemli olanın kalite olduğuydu.bence zaman ve kısmet işi neyse artık rahat olup herşeyi zamana bırakalım.umarım bu tedavinde sonuç alırsın.kendine dikkat et.
geç olsunda güç olmasın mesleğin dikkatimi çekti ne tasarımcısısın tekstil? endüstriyel ürün? desen ?
canım tedavimiz eşzamanlı ilerliyor sorunlarımızda benziyor bende 31 ekimde lucrine başladım bugün 7. iğnemi vuruldum cumartesiye kadar 375 puregon vuruluyorken e2 değerim 30 çıktı daha sonra 450 ye çıkartıldı dozaj bugün e2 değerim 80 çıktı ama gene düşükmüş 3 yumurta var biri 10 mm biri 7 mm diğeride 4 mm doktorum hem e2 değerimin hemde yumurtalarımın yetersiz olduğunu söyledi benimde moralim sıfır tabi benim anlamadığım tüm bunların morallede alakası varsa doktorlar bukadar acımasız neden olabiliyor bugün marketten bir alay kuru incir aldım yiyip yemememekte kararsızım senin yumurtaların ne alemde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?