Kasmda tpbebek tedavisine balcak arkadalar burada bulualm m?

canım tedavimiz eşzamanlı ilerliyor sorunlarımızda benziyor bende 31 ekimde lucrine başladım bugün 7. iğnemi vuruldum cumartesiye kadar 375 puregon vuruluyorken e2 değerim 30 çıktı daha sonra 450 ye çıkartıldı dozaj bugün e2 değerim 80 çıktı ama gene düşükmüş 3 yumurta var biri 10 mm biri 7 mm diğeride 4 mm doktorum hem e2 değerimin hemde yumurtalarımın yetersiz olduğunu söyledi benimde moralim sıfır tabi benim anlamadığım tüm bunların morallede alakası varsa doktorlar bukadar acımasız neden olabiliyor bugün marketten bir alay kuru incir aldım yiyip yemememekte kararsızım senin yumurtaların ne alemde ?

merhaba burp, ben sana baska başlık altında cevap yazdım ama bir iki sey sormak istiyorum, 1.ilaçlarını nerden aldın?
2. ilaçlarını nerde muhafaza edyorsun
3.tam olarak nerden iğne oluyorsun

bu üçü cok önemli. ayrıca fsh kaç ve endimetrium değerin ne? bir de bence o incirleri yeme, bir anda yüklenirsin vücuduna. incirde saf hormon mevcut çünkü.iğnelerini yapınca bir süre uzan ve karnına hafifce masaj yap. sen doktorlara bakma, bazıları öyle acımasız oluyor işte. ve kesinlikle bu tedavin allah korusun basarısız olursa, mutlaka doktor değiştir derim. ben iki aşılama yaptırmıstım. öyle kötü bir doktordu ki anlatamam. ve bana hiçbir acıklama yapmadan ( sorularıma cevap vermeye bile tenezzül etmedi) 2 asılama yaptı. zamanım moralim boşa gitti. 2hafta önce öğrendim ki normal yoldan bebegim olmazmış. o doktor bana bunu söylemedi ve zamanımı çaldı. yani anlıyacagın neler var... moralini yüksek tut. farzet ki bebeksiz son zamanlarını geçiriyorsun. bebek varken yapamayacagın ne varsa yap :)

hadi hayırlı uğurlu olsun hastalandımm ve yarın kontrole gidiyorum.suratımı sivilce bastı :) tedaviler hep bayrama denk geliyor inşallah bu bayram hepimize hayırlı bebişler getirir..
en cok merak ettiğimde şu aldığımız hormonlar acaba kilo yapacakmı ?

merhaba arkadaşlar benimde dün yumurtalarım toplandı,bana biraz hızlı işliyor gibi geldi süreç,ayın atlısında başladım iğnelere 14 ünde çatlatma iğnemi vurdum dünde 17 yumurta toplandığını söylediler,çarşamba veya perşembe transfer olacakmış.bu süreçte herşeyden bişey çıkarmaya çalışıyo insan her adımda olumlumu geçecek bi sorunmu çıkacak diye düşünmekten paranoya oluyo vallahii.neyse hakkımızda hayırlısı dualarım sizlerle,dualarınızı bekliyorumm

fsh'ım 9,5 yani yüksek ama okadarda sorun edecek değerde değil benim anlamadığım sigara bile kullanmıyorum bu sıkıntıyı neden yaşıyorum endometrium dün 8 mm idi
doktorumda iğnelerni bukadar başarısız olmasına inanamadı tekrar tekrar iğnelerin nasıl kullanılacağını bana tarif etti öyle ya insan inanamıyor şüphe duyuyor
iğneleri tedaviye başlayacağım hafta merkezin karşısındaki eczaneden istedim onlarda yoktu kurye bizzat depodan getirdi kaldıki zaten ilk günler geçen aydan kalan hiç açılmamış buzdolabında muhafaza ettiğim farklı bir eczaneden aldığım puregonla başladım hepsinin son kullanma tarihlerine itina ile baktım hepsi yeni üretim göbek deliğimin dört parmak altından ve her seferinde farklı noktadan enjekte ediyorum ve kesinlikle malesef tek bir gerçek var oda benim yumurtalarımın bu ayki uyuzlukkları valla onları bana verseler üzerlerinde tepinirdim sinirden nasıl sinir
canım benim harika tavsiyeler ve destek vermişsin ama benim 6 yıllık flört ve 7 yıllık evlilik olmak üzere 13 yıllık bir beraberliğimiz var eşimin artık rüyalarına giriyor bebiş ve ağlayarak uyanıyor okadar çok istiyorki kendimden çok onu düşünüyorum
umarım sonuçlarımız güzel olur

Son düzenleme:

hiç kuruntu yapma sakın herşey yolunda gitmiş maşallah tadını çıkar herşeyde olumsuz olmaz tedavin yolunda gitmiş işte sonuçta böyle güzel olur inşallah olumsuzluk yaşamaya öyle alışmışızki ilk aşılamada bende aynı duyguları yaşamıştımki tüp bebek tedavisinde tüm aksilikler beni buldu hiç merak etmemem için yani bazı şeyler yolunda giderken sorgulamamalı tadını çıkarmalı umarım sonucunda güzel olur

merhaba burp sağol beni rahatlattın az önce merkezden aradılar sadece 8 tane kalmış döllenen perşembe transfer ozaman kadarda fire veririz galiba ama sağlık olsun düşünmekten yoruldum.seninde ilk tedavinmi.aslında bu fsh değerine göre sana kısa protokol uygulanması lazımdı bence çünkü rezervi çok iyi olmayan bayanlara kısa protokol uygulanıyor bende çikolata kistinden ameliyat oldum o nedenle kısa protokol uygulandı.bence doktorunla bir görüşşş herşey gönlünce olsun sende stres yapmaa

benim ilk tüp bebek denemem daha önce iki aşılama oldum ilkinde kimyasal gebelik yaşadım uzun protokol seçme nedenlerini bilmiyorum tedavi başlayacağı zaman yurt dışına bir kongre için çıkıyordum ve çok yoğundum hatta lucrini yurt dışında kullandım aşılamalarımda yumurta gelişimi ile ilgili bir sıkıntı yaşamamıştım 75 lik puregonla saat gibi tıkır tıkır gelişmişti ama sonuçta umutluyum oda bugün umutlandım kk da şöyle bir araştırdımda tek yumurta ile bile hamile kalan var zaten en fazla 2 yumurta transfer ediyorlar az olsun öz olsun ama inşallah 8 yumurtanın hepsi gelişirde gerisini ikinci bebişler için dondurtursun

sealm kızlar nasılsınız kaç gündür giremedim topige tıransferi olupta sonuç alan varmı:uhm:
ben hala regli olmadım:roflol: bu gidişle arık aralık kesin oldu dün ulun beyle telde konuştum normal dedi regli olmaman ufak kist varmış o etken olabilirmiş birde benim yumurtalar biraz iri oda olunca regli gecikti aslında normal zamanımda olsam 15-16 kasım gibi mikrotese olucaktı koçiş ama olmadı bu iş ençok koçişin işine yaradı zaten yurtdışına çıkıcaktı 15.de oh rahat rahat giti cuma günü dönüyor ulun beyin verdiği hap günde 3kere alıcam ve perşembe günü ilaçlar biticek en erken cuma olsam cumartesi başlarız ama zannetmiyorum haptan yaklaşık 3 yada 4 gün sonra regli olurum
işte böyle kaldımı aralık ayına gecen senede aralık ayında olmuştu ilk tüp bu senede aralık ayına geldi ekim ayından beri bir türlü başlıyamadım aralık ayında varbir hayır inşallah busefer olurda bize evlilik yıl dönümü hediyesi olur

geç olsunda güç olmasın mesleğin dikkatimi çekti ne tasarımcısısın tekstil? endüstriyel ürün? desen ?

evet burp haklısın bize söylenen zaten sayının önemsiz olduğu,önemli olanın kalite olduğuydu.bence zaman ve kısmet işi neyse artık rahat olup herşeyi zamana bırakalım.umarım bu tedavinde sonuç alırsın.kendine dikkat et.

evet çokta takılmamak birazda akışına bırakmak lazım sonuçta biizim kuruntularımızın bir şeyleri değiştireceği yok inşallah sonuçlarımız güzel oluır

7 kasım da lucrine başladım 14 ünde diğerlerine(adını unuttum) uzun protokol..herşey yolunda olursa sizce ne zaman transfer olur? bayramı geçer mi?

iyi geceler..
4 kasımda başlamıştım iğnelere.....benimde bugün toplamam oldu...10 tane yumoşum varmış...fsh 10 ile başlamıştım...yarında taransfer günü için arayıp haber verecekler..heyecanla bekliyorum..
tedavide olan herkese bol şans diliyorum..bol bol hamilelik haberi gelir inş..
sevgiler

dün dr uma kontrole gittim.benimde 3 kullanılabilir yumurtam varmış.diğerleri ufak tefek..e2 testim dün diğer güne oranla daha iyi ama yine düşük çıktı.dr um bana iki seçenek verdi..ya dedi bu yumurtalarla devam edicez yada bunu iptal edip daha yüksek dozla başka ilaçlarla tedaviye başlıcaz dedi.ben bu durumdan dolayı başladım tabii ağlamaya..çünkü onca emek onca masraf bir anda olmamış gibi yapamazdım ama dr um diğer ay başladığımdada yumurta çokluğunun garantisinide veremem dedi..olurya belki yine 3 belkide daha fazla olur bunu bilemeyiz dedi..ama eşim ve ben devam kararı verdik.ama dr um şunuda dedi.bir hastası varmış ilk denemede 25 ikincisinde 24 üçüncüde ise 4 yumurta oluşmuş.ama üçüncüsünde tutmuş.yani çok yumurta demek garanti tutucak demek değil dedi.şuan merional iğneye başladım450 doz.....yarın akşamda vurulduktan sonra tekrar perşembe kontrole gidicem..

selam kızlar burp bende kaatılıyorum sana çok yumurta olunca kesin olucak diye bişey yok kader kısmet işi nasipte varsa olması 1 taneyle bile olur hem Allah ol dedikten sonra o 1 taneden bile ikiz üçüz olur kimisindede çok olur ama nebilim tutmaz yada dönlenmez Allahın takdiri inşallah olur diyelim bizdede inşallah sperm çıkarda içimizin ateşi söner eşiminde busefer aglamasını istemiyorum çok agır geliyor ona inşallah bu sefer sperm çıkar

selam arkadaşlar bende kasım ayında yaptırdım ve allahın izniyle cumartesi belli olucak 3 tane koydulr bakalım nasipkısmet ve ikinci denemem bu arada umut tüp bebek merkezinde yaptıran varmı

justing 76 canım bende düne kadar okaadar umutsuz ve moralsizdimki anlatamam sana ama gene yardımıma kadınlarkulubü forum yetişti bak tüp bebek özel ana sayfasında kaç yumurtanız gelişti diye bir sayfa var hiç üşenme bir baştan aşağı oku neredeyse az yumurtası olanlarda %90 başarı olmuş demekki az ve özmü oluyor artık bana inanılmaz moral oldu merkezdede 5 yumurtadan sadece bir tanesi oldunlaşmış bir kadının hamile haberinide alınca inan moral buldum sanada biraz moral veririm inşallah bu durumda benim doktorlarım tedaviyi iptal etmeyi hiç düşünmediler banada bu doğrultuda bir şey söylemediler sonuçta o iğneler bir alay para vermemizin dışında bizim zaten sınırlı olan rezervlerimizide harcıyorlar bu aşamadayken bence kesinlikle şansımızı denemeliyiz şimdi benim endişem yumurta toplamada yumurtaların işe yarar olmaması işte ozaman yıkılırım

zaman canım eşini ve seni okadar iyi anlıyorumki şimdiye kadar hep ara kanamalarla ilgili bende sorun vardı evlendiğim ilk 4 yıl yumurta rezervimin az olduğunu bir an önce çocuk sahibi olmam gerektiğini söylüyorlardı bende o sıra kariyerimden dolayı hazır değildim ama hep sorun yaşayacağımı biliyordum bir yıl denedikten sonra tetkikler yapıldı eşimin sperm hareket ve morfolojisinde sorun çıkınca şok olduk hatta bana senin herangi bir sorunun yok eşinde var problem dedikçe inanamıyordum eşim kendini suçluyordu ilk iki aşılamada benim yüzümden bu iğneleri yiyorsun diyordu taki tüp bebek tedavisine başlayana kadar işte bu noktada rezervlerimin yeetersizliği bize gözünü kırptı ama ilk iki aşılamada eşim nasıl vicdan yapıyordu anlatamam seninde dediğin gibi allahın taktiri bu yaşadıklarımız her şey mucizeye bakıyor allah bizlere çocuk nasip eder inşallahta artık bu stres sıkıntıdan kurtuluruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…