Kasmda tpbebek tedavisine balcak arkadalar burada bulualm m?

peki senin en son durumun ne yani kontrole gittinmi cnm?

bugün kontrole gittim bir tane 17 mm ( favorimiz bu tüm ümitlerim buna bağlı :)) 17 mm im çok yaşaaa) bir tane 11mm bir tanede 7 mm var yani anlayacağın bir tane var ama bazen toplarken fazladan bulunabiliyormuş okonuda da umutluyum çünkü rahmim ters bunları bile zor görüyorlar e2 değerimde 200 olmuş ilk gün 5 4. gün ise 30 du yani benim için iyi bir gelişme endometriumumda 8 mm olmuş 6 nın üzerine çıkması yeterliymiş yani herşeyim resmen allah rızası için öyle kıtı kıtına pek parlak tablom yok mucize bekliyoruz ilk aşılamada kimyasal gebelik yaşamıştım aşılamadan hemen sonra tatile çıkıp 3 saatlik dağ taş tırmanmıştım şimdi nasıl kıızıyorum kendime ama sağlıklı olsa tutunurmuş doktorumun dediğine göre inşallah hepimiz sağlıklı bebişlere kavuşuruz

arkadaşlar ben de başlıyorum tedaviye .ön hazırlıklarımız tamam.eşim geçen sene varikosel ameliyatı olmuştu.ancak çok fazla bi değişiklik olmamaış değerlerinde.% 5 şansla daha fazla beklemek istemedik.yarın lucrin ile başlıyorum.regl olunca gonal f ile davam edicem.
bu arada cinsel ilişki yasak mı.doktorum açıklama yapmadı.benim de sormak aklıma gelmedi.
tedavide olan ve sonuç bekleyen herkese hayırlı bebişler diliyorum.

burp cnm..senin adına sevindim çünkü 17 mm lik o yumurta belki gelecekteki yavrun olucak inş.hayırlısı olsun cnm.peki yumurta toplama günün belirlendimi yoksa ilaca devammı ediyorsun?yarında benim kontrolüm var..yine e2 im düşükse yumurtalarım hala ağır gelişiyorsa dr dan tedavinin iptalini isteyeceğimmafoldumben

meltemcim lucrine başladığında ilişki yasağı yok.hatta ben korkup aramıştım dr umu sormuştum.lucrinde sorun olmuyo hatta hamile kalıp gelenler bile var dedi...etkisi oluyomuş yani... fakat lurinden sonra adet olunca gidiyorsun zaten dr a.o zaman diğer ilaca geçtiğinde ilişki yasağını muhakkak söylerler cnm...

Merhaba, arkadaşlar.
Bende 2.tüp bebek denememe kasım sonu başlayacağım.Umarım hepimiz için hayırlısı olur.
Transfer sonrası sıkıntı yaşayan varmı aranızda.Karın ve kasıkta aşırı şişkinlik sertlik gaz gibi ve kabızlık en önemliside çok fazla kalp çarpıntısı bende çok oldu.Sıt üstü çok yattım hiç kalkmadım ama sonuç negatif oldu.Sizlerde de oldumu.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar

bende durumumu özet geçeyim

bugün adetimin 11. günü

endometriumun 11 mm olduğunu söyledi

15e yakında yumurtam varmış hepsi çoğu 16 mm geriye kalanlarda 15mm miş

225 unite gonal f e ve koldan cetrotide ye devam ediyoruz

cumartesi çatlatma iğnemi olucam

pzt sabahta toplayacağını söyledi

toplama işi beni geriyor korkuyorum (((

afedersiniz aynı mesajdan 2 kez gitmiş.. sildim..

Son düzenleme:

canım yaa çok üzüldüm yumurtan kaç mm ki neden iptalini isteyeceksin bukadar yol aldın şansını denesen iyi olurdu benim yarın kontrolüm var heralde yarın beli olur diye düşünüyorum e2 normalse ve yumurtalar işe yararsa okadar çok olasılık varki hangi birini düşünelim off tam bir mucize şu çocuk işi çocuk sahibi olan insanlar neye sahip olduklarının farkındalarmı acaba ?

merhaba arkadaşlar .bende dün 19 yumurta toplattım .bugün aradılar 14 ü döllenmiş. takip edeceklermiş ona göre transfer günü vereceklermiş.cumartersi yada pazartesi olabilir dediler.

inşalah canım.ben bu ay korunmamıştım.bu forumda başlık görünce dank etti.zaten doktor korun falan demedi.lucrin içinde gebelik olursa düşükle sonlanabilir diyor.herşeyin hayırlısı.

senin devam etmene sevindim.inşallah bebişin gelir .. :CüvCüv:

merhaba arkadaşlar .bende dün 19 yumurta toplattım .bugün aradılar 14 ü döllenmiş. takip edeceklermiş ona göre transfer günü vereceklermiş.cumartersi yada pazartesi olabilir dediler.

inşallah hamiş habrini alırız canım..

benim ki aralıkta başlayacak yine de gelsem olur mu :kedi:

katıl canım ben de yeniyim tüp bebekte.

hayırlı olsun canım.az kalmış.

ben şu an çok rahat olsam da aklıma tek takılan şey yumurta toplama.genel anestezi isticem..:kedi:

merhaba arkadaşlar bende 2.denemem ve yarın trnsferim olacak Allah ın izniyle inşallah bu defa Allah yüzümüzü güldürür.

bol şans tatlım inşallah sonucun iyi olur

hayırlı olsun tatlım inşallah sonucuda güzel olur

oooooo maşallah yumurtalar toplanmış transferler olmuş darısı başıma baksanıza bu ayın 5-6sı gibi regli olurum derken hala olmadım bekliyoruz bakalım

arkadaşlar mrb öncelikle hepimize bol şans demek istiyorum ben de adetin10.günündeyim 7-8 tane yumurtam var endometriyum 7mm kadar sanırım biraz durum pek parlak değil ama olacağı varsa olacak bizde problem erkek infertilitesiydi varikosel ameliyatı olalı 1 yıl olmak üzere aslıda sperm değerlerimiz düzeldi ama gebelik elde edemedik biz de artık beklemek istemedik ve tüp bebişe geçtik yarın kontrolüm var dr kontrole göre pazar ya da pzrts toplayacak yumoşları bakalım benimkiler biraz geç büyüyolar hayırlısı:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…