canım yaa çok üzüldüm yumurtan kaç mm ki neden iptalini isteyeceksin bukadar yol aldın şansını denesen iyi olurdu benim yarın kontrolüm var heralde yarın beli olur diye düşünüyorum e2 normalse ve yumurtalar işe yararsa okadar çok olasılık varki hangi birini düşünelim off tam bir mucize şu çocuk işi çocuk sahibi olan insanlar neye sahip olduklarının farkındalarmı acaba ?
slm cnm.bugün kontrole gittim.dr um devam dedi.3 tane yumurtam varmış bir tanede solda küçük.3 tane olanlardan biri 15 mm biri 14.5 diğeride 13 mm miş.cumartesi tekrar kontrolüm var ve büyük ihtimalle pazartesi yada salı toplarız dedi dr um..rahimimn kalınlığı iyiymiş artık ne demek bilmiyorum da...e2 de geçen günkünü 3 e katlamış oda iyi dedi.. yani devam ediyorum burpcum.yarın benide haberdar et merak ediyorum cnm...
pazartesi yumurtalar toplanıyo...korku ve heyecan karıştı bende..eşimde izin alamıycak yalnız gitsem sorun yaşarmıyım sizce..sonrasında nasıl olurum..şehir dışından gitcem..
bu arada bendede çikolata kisti var..
esraakkaya , blast nedir bilmiyorum canım.inşallah meleğin,meleklerin göbüşüne konar.
justing76. , devam etmene sevindim.toplanma zamanına kadar sayı artabilir.inşallah senin meleklerinde gelir.
zaman , en kısa zamanda regl olursun ve tedaviye başlarsın inşallah.
esraberat , yanında biri bulunsa iyi olabilir.moral açısından.inşallah sıkıntısız geçer toplama işlemin.
eveeeett yaaa eşinde gelecek burp doğru yazmış.yumurtalar neyle döllenecek .eminmisin eşinin gelmiyeceğine canım.
ben lucrin iğneye başladım kızlar.reglime daha çoook var.
senaycığım Allah yardımcımız olsun tatlım Allah bu defa yüzümüzü güldürür sen kaçgün yatacan canım ben 12 gün yatacam?
Allah yardımcın olsun Şenay
burp cnm.benimde 3 yumurtam var ama dr um toplamada daha fazla çıkabilir dedi.bazen görünmeyebiliyormuş seninde öyle olabilir cnm..dr um aslında bize bir tanesi yeter ama çok olması aralarından seçme şansımızı artırıyor dedi..bende çok takmıştım sayıya ama dr um kesinlikle ters giden bir şey yok dedi..
saol iyi dileklerin için meltemcim..lucrinden sonra hangi ilacı kullanıcaksın..bende lucrinle başlamıştım.daha sonra başta 300 daha sonra 375 ünite puregon....oda yetmeyince 450 doz merional...dünle bugünde 450 doz menopur kullandım.baya ilaç yüklemesi oldu bana yanii...yarında umarım son kontrolüm olur...göbeğim ve kollarım iğnelerden mosmor oldu...
amin canım...ben çok yatamıyorum..bu gün ilk gün olmasına rağmen sıkıldım pc nin başına geçtim...hareketlerime dikkat ediyorum sadece..evin içinde dolaşıyorum...yatak batıyor bana anlayacağın...
saol iyi dileklerin için meltemcim..lucrinden sonra hangi ilacı kullanıcaksın..bende lucrinle başlamıştım.daha sonra başta 300 daha sonra 375 ünite puregon....oda yetmeyince 450 doz merional...dünle bugünde 450 doz menopur kullandım.baya ilaç yüklemesi oldu bana yanii...yarında umarım son kontrolüm olur...göbeğim ve kollarım iğnelerden mosmor oldu...
justing 76 ; canım ben gonal f 450 kullanıcam.devamı nasıl olur bilemiyorum.aşılama yaptırmıştım daha önce 3 kez. sonuncu da da gonal f kullanmıştım.benim yumurtlama sıkıntım yok.inşallah bu tedavide de olmaz.sadece e2 ve toplatma işlemi nası olacak onu merak ediyorum.
göbekten iğne acıtıyormu.koldan yapıyorum ben.farkı var mı canım
burp cnm..dün toplatan bir arkadaşım vardı 19 tane denmiş 27 tane çıkmış...sen yinede ümidini kaybetme...
ne enteresanız dimi sen dün ümidini yitirmiştin tedaviyi iptal edeceğim diyordun ben aman devam et diyordum bugün tam tersiyiz benim moralimi doktorumun ifadesi bozdu çok morali bozuktu üzülmüş olduğu her halinden belliydi ve bende ister istemez etkilendim yokda dün sana bahsettiğim sayfadaki az yumurta ile hamile kalanların çokluğunu gördükçe bayağı umutlanmıştım ama şimdi biraz daha iyi moralim sonuçta bir yumurta bir sperm 22 tanede çıksa en fazla ettikleri transfer 2 tane benim tek endişem o yumurtaların fos çıkması
çıkmaz cnm.üzme canını...takıyorum aslında bende senin gibi.ama dr um sen böyle yaptıkça yumurtalarında etkilenir stres yok..dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?