Kasmda tpbebek tedavisine balcak arkadalar burada bulualm m?

slm cnm.bugün kontrole gittim.dr um devam dedi.3 tane yumurtam varmış bir tanede solda küçük.3 tane olanlardan biri 15 mm biri 14.5 diğeride 13 mm miş.cumartesi tekrar kontrolüm var ve büyük ihtimalle pazartesi yada salı toplarız dedi dr um..rahimimn kalınlığı iyiymiş artık ne demek bilmiyorum da...e2 de geçen günkünü 3 e katlamış oda iyi dedi.. yani devam ediyorum burpcum.yarın benide haberdar et merak ediyorum cnm...

arkadaşalar bugün benim transferimin 9.günü az kaldı inşallah çok iyi sonuçlar alırız arkadaşlar bakalım yaşayıp görücez benimde2.denememdi 6 ay iççinde 2.inciyi yaptırmdım ve bndeki sorun çikulata kisti var bakalım inşallah tutar birde bir şey sorucam size bende blast yazıyor 3 emriyoda blast ne demektir açıklama istiyorum arkadaşlarımmmmmm:)

esraakkaya7 canım hadi hayırlı olsun inşallah tutmuştur bebişin maşallah epeyde olmuş test gününe az kalmış
justing76 moralini bozma arkadaşım olucak inşallah napalım bizim bebişler baya nazlı
ben hala regli olmadım bu gidişle artık kesin aralık olucak eylül ayından beri bir türlü başlıyamadık

pazartesi yumurtalar toplanıyo...korku ve heyecan karıştı bende..eşimde izin alamıycak yalnız gitsem sorun yaşarmıyım sizce..sonrasında nasıl olurum..şehir dışından gitcem..
bu arada bendede çikolata kisti var..

Son düzenleme:

canım bende bugün gittim kontrole 3 tane yumurtadan biri ne cehenneme gittiyse yok olmuş banada yola devam edeceğim iki yumurta kaldı umarım işe yarar bana doktorum normalde bu tedaviyi iptal ederdik ama okadar ağır dozlar kullandın okadar çok para harcadınki bir şansımızı deneyelim dedi inanabiliyormusun yarın tekrar çağırdı benimde büyük ihtimal seninle aynı gün olacak mucize bekliyorum tam anlamıyla işim mucizeye kaldı

sakın ha şakamı bu yumurta toplanırken eşindende sperm alınıyor senden toplanılan yumurtalar döllendiriliyor aynı zamanda labrotuarda aman ha sakın eşini almadan gitme transfere eşinin gelmesine gerek yok ama yumurta toplamaya eşini almazsan boşuna gitmiş olursun

esraakkaya , blast nedir bilmiyorum canım.inşallah meleğin,meleklerin göbüşüne konar.
justing76. , devam etmene sevindim.toplanma zamanına kadar sayı artabilir.inşallah senin meleklerinde gelir.
zaman , en kısa zamanda regl olursun ve tedaviye başlarsın inşallah.
esraberat , yanında biri bulunsa iyi olabilir.moral açısından.inşallah sıkıntısız geçer toplama işlemin.
eveeeett yaaa eşinde gelecek burp doğru yazmış.yumurtalar neyle döllenecek .eminmisin eşinin gelmiyeceğine canım.

ben lucrin iğneye başladım kızlar.reglime daha çoook var.

Son düzenleme:
burp cnm.benimde 3 yumurtam var ama dr um toplamada daha fazla çıkabilir dedi.bazen görünmeyebiliyormuş seninde öyle olabilir cnm..dr um aslında bize bir tanesi yeter ama çok olması aralarından seçme şansımızı artırıyor dedi..bende çok takmıştım sayıya ama dr um kesinlikle ters giden bir şey yok dedi..

saol iyi dileklerin için meltemcim..lucrinden sonra hangi ilacı kullanıcaksın..bende lucrinle başlamıştım.daha sonra başta 300 daha sonra 375 ünite puregon....oda yetmeyince 450 doz merional...dünle bugünde 450 doz menopur kullandım.baya ilaç yüklemesi oldu bana yanii...yarında umarım son kontrolüm olur...göbeğim ve kollarım iğnelerden mosmor oldu...

senaycığım Allah yardımcımız olsun tatlım Allah bu defa yüzümüzü güldürür sen kaçgün yatacan canım ben 12 gün yatacam?

amin canım...ben çok yatamıyorum..bu gün ilk gün olmasına rağmen sıkıldım pc nin başına geçtim...hareketlerime dikkat ediyorum sadece..evin içinde dolaşıyorum...yatak batıyor bana anlayacağın...

saol iyi dileklerin için meltemcim..lucrinden sonra hangi ilacı kullanıcaksın..bende lucrinle başlamıştım.daha sonra başta 300 daha sonra 375 ünite puregon....oda yetmeyince 450 doz merional...dünle bugünde 450 doz menopur kullandım.baya ilaç yüklemesi oldu bana yanii...yarında umarım son kontrolüm olur...göbeğim ve kollarım iğnelerden mosmor oldu...

justing 76 ; canım ben gonal f 450 kullanıcam.devamı nasıl olur bilemiyorum.aşılama yaptırmıştım daha önce 3 kez. sonuncu da da gonal f kullanmıştım.benim yumurtlama sıkıntım yok.inşallah bu tedavide de olmaz.sadece e2 ve toplatma işlemi nası olacak onu merak ediyorum.
göbekten iğne acıtıyormu.koldan yapıyorum ben.farkı var mı canım

azra ve şenay sizin tedaviniz de hayırlı olsun.
şenay maşallah ne tezcanlısın .kendine dikkat et canım. :)

bende öyle bir şey duydum hatta rahmim ters olduğu için doktorum yumurtaları görmekte zorlanıyor ama eşimde dediki zaten yumurta tooplamayı ultrason eşliğinde yapıyorlar rahmi açıp toplamıyorlarki aaa burda neler varmış desinler diye moralimi bozdu ama gerçekten toplama işleminde fazladan yumurtalar bulabiliyorlarmış bende zaten karnımda öyle toplar hissediyorumki insanın inanası gelmiyor bu hissi iki yumurtayla yaşadığına 33 tane yumurtası olan hatunlar ne yapıyor ben heralde geberirdim ozaman
canım bizim tek duamız az ve öz olan yumurtamızın kaliteli olması başka şansımız yok

canım benimde artık rüyalarıma giriyor bu sabah rüyamda sokakta bir yandan enjektöre lucrin çekip diğer yandan pregonu hazırlarken bir yandanda iş yerindekilere yakalanmama stresi çektim
450 doz pregon kullanıyorum normalde ama elimdeki pregonlar 300 lük dolayısı ile her gün iki tane göbekten iğne vuruyorum gün aşırı kan aldırma derken delik deşik oldum bende birde damarlarım çok ince ciğer gibi mosmor oluyor her seferinde tedavimiz çok benziyor seninle umarım ikimizinde sonucu iyi olur mucizemiz gerçekleşir

ya kızlar ben hiç yatmayı planlamıyorum en fazla bayramda yatarım sonra tırıs tırıs işe gitmem lazım ((( kötümü olur

yumurtlama sıkıntın yoksa e2 dede problem çıkmaz cnm.toplatma işlemide kolaymış dün arkadaşım toplattı.hiç anlamadım dedi.uyutuyolar zaten...göbekten lurin acıtmıyor ama aynı bölgelerden vurulunca ister istemez morarıyo...kollarım e2 hormonu için her gittiğimde kan alınıyo..o yüzden morardılar..

burp cnm..dün toplatan bir arkadaşım vardı 19 tane denmiş 27 tane çıkmış...sen yinede ümidini kaybetme...

burp cnm..dün toplatan bir arkadaşım vardı 19 tane denmiş 27 tane çıkmış...sen yinede ümidini kaybetme...

ne enteresanız dimi sen dün ümidini yitirmiştin tedaviyi iptal edeceğim diyordun ben aman devam et diyordum bugün tam tersiyiz benim moralimi doktorumun ifadesi bozdu çok morali bozuktu üzülmüş olduğu her halinden belliydi ve bende ister istemez etkilendim yokda dün sana bahsettiğim sayfadaki az yumurta ile hamile kalanların çokluğunu gördükçe bayağı umutlanmıştım ama şimdi biraz daha iyi moralim sonuçta bir yumurta bir sperm 22 tanede çıksa en fazla ettikleri transfer 2 tane benim tek endişem o yumurtaların fos çıkması

çıkmaz cnm.üzme canını...takıyorum aslında bende senin gibi.ama dr um sen böyle yaptıkça yumurtalarında etkilenir stres yok..dedi..

çıkmaz cnm.üzme canını...takıyorum aslında bende senin gibi.ama dr um sen böyle yaptıkça yumurtalarında etkilenir stres yok..dedi..

zaten herşeyimiz doktorlara bağlı bugün doktorumun söyledikleri ve suratındaki üzgün ifade tüm umudumu yıktı ama düşünmek hiç bir şeyi değiştirmiyecek inşallah iyi olur sonucumuz ben senide çok merak ediyorum sanırım 76 lısın bende 77 liyim yaş olarakta yakınız inşallah bebişlerimizde yaşıt olur aynı anda aralık 2009 da müjdelerini alırız net tarih vereyimde bi aksilik olmasın :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…