Kasmda tpbebek tedavisine balcak arkadalar burada bulualm m?

inşallah cnm inşallah ..herşey çok güzel olucak..iyi geceler benim kontrolüm var yarın ..çıkmam gerekkaydirigubbakcemile3

sağol canım ...hepimizin yardımcısı olsun inşallah..

şenaycım 12 gün istirahat edecek misin. biz çalışanlar için çok uzun bi süre bu. ister istemez işyerinde aksaklıklara sebep olur.bu konuda şükran hanıma danıştığımda istirahate gerek yok demişti. sence ne yapmamız gerekiyor.??

inşallah cnm inşallah ..herşey çok güzel olucak..iyi geceler benim kontrolüm var yarın ..çıkmam gerekkaydirigubbakcemile3

canım,kontrolun inşallah güzel geçer,iyi haberlerle dönersin.:ecrin_bebek:

burp senin tedavinde inşallah bebişle sonlanır.toplatmada daha çok yumurta bulunuyor.
moral bozanları duymuyoruz değil mi.bize destek olanları dinliyoruz.

kızlar bende heyecalandım.daha çok başındayım işin.ama hemen regl olup,toplatmaya geçseydim diyorum.

slm kızlar...benim 3 yumurtam 4 e çıktı...bir tanede solda var ama 10 mm miş o.yani toplam 5 tane olmuş...bugün gittiğimde son doz menopurumu vurdular..7 dede lucrin ve 9 da çatlatma iğnemi vurulucam..pazartesi bi aksilik olmazsa toplanıcak benim nadide yumoşlarım...opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
mrb bende kasım sonu ignelere baslıorum.ins aralıkta hepimiz pozitif sonuclarımızın mutlulugunu paylasırız.benim ilk denemem.oyüzden heyecanlı ve stresliyim.tam olarak prosedürede hakim diilim.merakla bekliorum.tecrübelerinizi benimle paylasırsanız sevinirim

canım selam..
ben sürekli yatmıyorum daha transferimin ilk gününden ayaklandım..ama evin içindeyim..yatıyorum...kalkıp dolaşıyorum...mutfağa gidip birşeyler hazırlayıp yiyorum...yatmak beni çok sıkıyor vedaha çok stres oluyorum....önümüzdeki hafta işe gidermiyim bilmiyorum henüz..kararsızım konuda..gidişata göre kendimi ayarlamayı düşünüyorum...ama kentin verdiği kitapçıkta..transfer sonrası için yarım saatten fazla yatmanın bir faydası olmadığı yazıyor..

maşallah,bak sayı nasıl da artmaya başladı, inşallah kaliteli olurlar yumoşlar.kaydirigubbakcemile3

meltemcim moral bozmuyoruz tabiki sen moralini yüksek tut ve tedavine güzelce beslenerek hazırlan benim tedavilerim hep şansızlığa kurban gidiyor vardır bir nedeni heralde demekki böylesi hayırlıymış elden bir şey gelmiyor
justing76 tebrik ederim inşallah bu gelişme bebeğini kucağına almaya vesile olur tüm yumurtaların hayırlısı ile döllenir hatta dondurmayada embriyon kalır inşallah senin tedavin biraz daha farklıymış ben sabahları lucrin kullanıyordum dolayısı ile bu sabah doktora giderken zaten vurmuştum puregon yaptırmadılar bugün için akşam 21:30 dada çatlatma iğnemi vuracağım neyine vuruyorsam artık
benim 3 yumurtam 2 oldu dün 20 mm olduğunu düşündüğüm yumurta meğer 15 mm miş bugün biri 18 mm biride 17 mm lik iki cılız yumurtam var iş olsun diye yapıyoruz tedaviyi hiç umut ışığı yok bizim için belki böylesi daha iyi 15 gün ümitle beklemektense sonucu şimdiden tahmin edebiliyoruz ve boş umuda kapılmayacağız ama beni bu yaşadığım şansızlık gerçekten çok üzdü geçen aşılamamdada olabilecek en büyük talihsizlik gelmişti başıma demekki bu bize işaret bırakın çocuğu mocuğu oturun oturduğunuz yerde diyor yukarıdaki heralde çokta üzerine gitmenin bir alemi yok heralde

umarım hiç umudu olmayanlar bi güzel süprizlerle karşılaşır pazartesi çatlatma iğnemi olcam inşallah..az kaldı inanamıyorum..bayrama karnımda olacaklar ..sadece 2 gün dinlenebilicem umarım yeterli olur sonra işe döönmem lazım..boğazımda kuru öksürük ama içimden bi his hiç bi şey engel olamıycak artık zamanı geldi diyo..hayırlısı olur inşallah..

şaka değil ama yanlış yazmışım çatlatma iğnesi vuruluyomuş bi kaç gün sonra toplancakmış..tabi yumurta toplama eşim olmadan gitmek çok saçma:)hay allah..

ben başka bi rahatsızlığım için pelvik mrı çektirmiştim orda çıktı kesin tanı için laparoskopi gerekti ama herhengi bi zararı olur diye yaptırmadım zaten endometriozis şüphesi vardı doktorumun..yeterli oldu laparoskopide çıksada küçük oldukları için alamıycağını söyledi tüp bebek önerdi..

allah yardımcın olsun meryem suresini oku bana da başkası tavsiye etmişti..okuyup hamile kalan biri..

slm arkadaşlar benimde yarın transferim var çok heyecanlıyım rabbim hepimizi sevindirsin inş. hayırlısını nasip etsin hepimizi benim 24 tane yumurtam toplandı 20 taneside döllenmiş hayırlısı bakalım inş. sevinçli haberi burda yazarım sizlere inş. sizlerde yazarsınız.allah hepimizin yardımcısı olsun.

esraa inşallah tutunmuştur bebeciklerin sana..meryem suresini bende okudum 41 gün..sonra oruç tuttum..artık gerisi Rabbime kalmış...
burp cnm..erkenden ümitsizliğe kaplmışsın.yapma öyle..çünkü bu transferide etkiler ...biz üzerimize düşeni yapıcaz ..Allah isterse olur biliyorsun.anlattımmı bilmiyorum ama dr um bana anlatmıştı.bir hastasının ilkinde 25 ikincide 24 üçüncüde 4 yumurta toplanmış..ve 3. sünde tutmuş..ama hastası çok pozitif bir insanmış..o yüzden ümidimizi kaybetmicez.eşim 9 da çatlatma iğnesini yaptı yani star verdik bakalım neler olucak..
diğer tedavide olan arkadaşlarada bol yumoşlu rahat bir tedavi diliyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…