zaten herşeyimiz doktorlara bağlı bugün doktorumun söyledikleri ve suratındaki üzgün ifade tüm umudumu yıktı ama düşünmek hiç bir şeyi değiştirmiyecek inşallah iyi olur sonucumuz ben senide çok merak ediyorum sanırım 76 lısın bende 77 liyim yaş olarakta yakınız inşallah bebişlerimizde yaşıt olur aynı anda aralık 2009 da müjdelerini alırız net tarih vereyimde bi aksilik olmasın :)))))
sağol canım ...hepimizin yardımcısı olsun inşallah..
inşallah cnm inşallah ..herşey çok güzel olucak..iyi geceler benim kontrolüm var yarın ..çıkmam gerekkaydirigubbakcemile3
şenaycım 12 gün istirahat edecek misin. biz çalışanlar için çok uzun bi süre bu. ister istemez işyerinde aksaklıklara sebep olur.bu konuda şükran hanıma danıştığımda istirahate gerek yok demişti. sence ne yapmamız gerekiyor.??
slm kızlar...benim 3 yumurtam 4 e çıktı...bir tanede solda var ama 10 mm miş o.yani toplam 5 tane olmuş...bugün gittiğimde son doz menopurumu vurdular..7 dede lucrin ve 9 da çatlatma iğnemi vurulucam..pazartesi bi aksilik olmazsa toplanıcak benim nadide yumoşlarım...opuyorumnanaktan
sakın ha şakamı bu yumurta toplanırken eşindende sperm alınıyor senden toplanılan yumurtalar döllendiriliyor aynı zamanda labrotuarda aman ha sakın eşini almadan gitme transfere eşinin gelmesine gerek yok ama yumurta toplamaya eşini almazsan boşuna gitmiş olursun
ya ben pcosluymuşum ama beni etkilemezmiş.bi de endometriozisli olabilrsin dediler ama kesin tanı için laparoskopi yada histeroskopi yaptırmam lazım diye okudum ama k orktuğğumdan yanaşmadın henüz.senin endometrıozis teşhisini neye dayanarak koydular yani kesin tanı için naptılar.teşekkürleer canım
inşallah bebişlerin tutunmuştur.arkadaşlar benimde pzt belli olucak duacı olun bana inşallah bebeişlerim tuttumuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?