Kasmda tpbebek tedavisine balcak arkadalar burada bulualm m?

çok güzel ,maşallah canım,dondurulmuşların da olacaktır.inşallah hamiş haberini de alırız.

of ben daha çok beklicem.topiğe girdikçe heyecan yapıyorum.zemuszemus

şaka değil ama yanlış yazmışım çatlatma iğnesi vuruluyomuş bi kaç gün sonra toplancakmış..tabi yumurta toplama eşim olmadan gitmek çok saçma:)hay allah..

allah hayırlı sonuçlar verir inşallah biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi allaha kalmış

ya bir çok hikaye okudum sonuçta ilk tüp bebek denemesi ilaçla yapılmamış sadece bir yumurta ile yapılmış ama o kadının belki hiç sorunu yoktur belkide deneme için az problemli birini seçmişlerdir sonuçta transfer olacak olan iki yumurta zaten beni ürküten onlarında kalitesiz çıkması herşey allaha kalmış artık ama pek duaları kabul olan tiplerdne değiilimdir ne için dua etsem tam tersi oluyor töbe töbe ama allah bana biraz kıl oluyor galiba umarım bu duyguyu bir gün üzerimden atarım ama allahım şükürler olsun şöyle bir şey olmadı dediğğim an o şey olur yada allahım yardım et kolaylıkla olsun dediğim an olabilecek en büyük aksilik olur yaada ben olumsuz düşünerekmi çekiyorum olumsuzlukkları üzerime bilemiyorum

burp cnm lütfen isyan etme..haklısın bazen benimde aklımdan öyle şeyler geçmiyo değil ama hemen toparlanıyorum...birşey için olumsuz düşününce çekiyosun üzerine derler ama bende olumlu bişeydüşününce inadına tam tersi olup şok oluyorum ama bu birazda Allahtan cnm...o yüzden biz üzerimize düşeni yapıcaz gerisinide Allaha bırakıcaz cnm..bu kafayla transfer başarılı olcaksa bile olmaz cnmm...olumlu düşünelim lütfen...

canım sen bir arkadaaşa tavsiye etmişsin meryem suresini az önce onu okudum evet eşimde çok ümitlendiriyor beni olacak diyelim olsun

canım sen bir arkadaaşa tavsiye etmişsin meryem suresini az önce onu okudum evet eşimde çok ümitlendiriyor beni olacak diyelim olsun

cnm dua edelim olumlu düşünelim olsun..neolur içinin karartma...birde eğer bu tutmazsa ki inşallah tutar..ikincisini düşünürsen bal çörek otu tarçın karışımını yap..birde ben arı sütü yiyiyorum hersabah ve akşam...bunlarında yumurta gelişimine katkısı oluyormuş...senin toplamadan spnra transferin ne zaman olabileceği hakkında bir bilgi verdilermi?
frt .......seninde sanırım embriyoların blast embriyo...toplamadan kaç gün sonra transferin oldu cnm???...

arkadaslar yazdıklarınızı okuyunca daha cok heyecanlanıyorum.ben daha yeni lucrine baslıorum.bıran önce gecsin zaman ve transfer günü gelsin istioyorum.lütfen kimse moralini bozmasın.sizin hayırlı haberlerinizi alıp umutla devam ederim ins bu yolculuga.ya bu bal polen falan gercekten ise yarıomu?ben suan pekmez iciorum(hic sevmem) ve folik asite basladım.sizlerle birlikte olmaktan cok mutluyum hepinizi öpüyorum....

ebi hayırlı olsun tedavin...bu bal çörekotu kiminde işe yarıyomuş..hatta doğal yolla bile hamile kalanları duymuştum.bende içimde kalmasın diye yapıyorum.belkide onlarıda yemesem dahada düşük çıkıcak yumurta sayısı...ama folikasidin tutunmayı etkilediğini okumuştum..bende içiyorum..hayırlısı artık...

arı sütünün herşeye faydası var gerçekten ama ben tedavi sırasında yemedim annem küçükken zorla yedirirdi hep ben sadece günde on tane inciri muzla birlikte sütün içinde blenderden geçirerek içtim transferi çarşamba günü diye tahmin ediyorum ama perşembe günü olursa benim için çok iyii olur çarşamba günü bütün gün dersim var perşembe günüde dersim var ama yarım gün olduğu için daha kolay iptal edebilirim dersi ama transfer edecek kalitede yumurtam olsunda tüm derslerimi iptal edeyim

ya ben hiç sevmem arı sütü pekmez balık.ama anne olmak böle bisey heralde agzıma sürmedigim seylere alıstırıyorum kendimi bebisim olursa ins. ihtiyacı olcak diye.bende baslıyayım o zaman arı sütüne.baska tavsiye edebileceginiz seyler varmı bana?

kocanın sperm problemi olsun olmasın keçiboynuzu pekmezi ve keçiboynuzu kürü sanada incir kürü ve soğan kürü
ben soğan kürünü denemedim ama inciri kür şeklinde olmasada kendimce denedim ilk aşılamalarım yazındı bol bol taze incir yedim şimdide kuru incir yiyorum sütün içinde muzla karıştırarak
internette keçiboynuzu kürü ve incir kürü olarak aratırsan ayrıntısı çıkar

burp cnm bu hafta okullar tatil değilmi...nerde görevlisin bilmiyorum ama..
kızlar ben adetimde başlıyorum bal çörekotu tarçın karışımına...yumurtlama zamanıma kadar yapıyordum..şimdi bugün son yapıyorum..çünkü yarın zaten alıcaklar yumurtaları...

arkadaslar tedavide kullanılan lucrin gonal f bunların yan etkısı oluyomu?kilo aldırıyomus dogrumu?

esimin sperm sayısı düsük oyüzden tüpbebek deniyoruz.doktor daha önce proxeed plus vermisti.bide biz daha önce keci boynuzu kürü yaptık.ama degerler yükselmedi.oyüzden bırakmıstım.

kimine yapıyormuş kilo..ama bilmiyorum yinede..herkeste farklıdır..bana çok doz yüklendi..şuan tam tersi ağzıma hiç birşey alamıyorum..şu tedavi sırasında strestenmidir nedir kilo bile verdim...

canım ben üniversitede hocayım ama asistanımı yokluğumu aratmaz inşallah genede insanın aklı kalıyor

arkadaslar tedavide kullanılan lucrin gonal f bunların yan etkısı oluyomu?kilo aldırıyomus dogrumu?

kişiden kişiye değişiyor gerçektende ben yemesini seven biri değilim ama eşim bana zorla yediriyor sağlıklı bebişimiz olsun diye

kimine yapıyormuş kilo..ama bilmiyorum yinede..herkeste farklıdır..bana çok doz yüklendi..şuan tam tersi ağzıma hiç birşey alamıyorum..şu tedavi sırasında strestenmidir nedir kilo bile verdim...

benimde hiç iştahım yok bana kalsa ağzıma lokma koymam ama eşim yüzünden normalin üstünde yiyorum ilaçlar kilo yapmadı ama bana eşim kilo yapacak bu gidişle ballar pekmezler yumurtalar incirler öğğğğğğğğğ

arkadaşlar blast emriyo nedemek benim 3 de balst emriyo açıklama istiyorum acilllll ne olursunuz:)

Blastosist transferi (Geç dönemtransfer-5 gün transfer):
Anne ve babadan alınan üreme hücrelerinin birleşmesi ile embriyo denilen yeni bir yapı ortaya çıkar Embriyo sürekli bölünerek hücre sayısını arttırır Genellikle embriyo, anne adayından yumurta toplandıktan sonraki üçüncü gün, yaklaşık 7-8 hücreli safhada ikenn rahim içine yerleştirilir (embryo transferi) Her zaman uygulanmamakla birlikte kaliteli embriyo sayısı fazla ise embriyo gelişimi daha ileri safhalara kadar takip edilerek daha geç bir günde (en geç 5 gün) embriyo transferi uygulanabilir Böylece, embriyolardan daha iyi gelişenleri seçme şansı olabilir, transfer ve rahime tutunma arasındaki süre kısaltılmış olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…