Kasmda tpbebek tedavisine balcak arkadalar burada bulualm m?

kaliteli embriyo fazla olunca daha uzun süre tüpte bekletiliyo..benim bir arkadaşımın öyle oluyo şuan..benim mesela az yumurtam olduğu için bu riske atamazlar yumurtaları...seninki blast yani tutunma şansı en yüksek embriyo demekmiş..

bisey daha sorabilirmiyim?biz esimden dolayı tüpbebek denioruz ya bu benim leyhime biseymidir yani daha az doz ilaç falan yada yüzdeyi yükseltirmi?

bisey daha sorabilirmiyim?biz esimden dolayı tüpbebek denioruz ya bu benim leyhime biseymidir yani daha az doz ilaç falan yada yüzdeyi yükseltirmi?

konunuzun ortasına atlamış gibi oldum kusura bakmayın arkadaşlar ama bu sorunun cevabını bende merak ettim.çünkü aynı durumdayım.bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi acaba?birde emriyonun da mı kalitesi oluyor yani üstte öyle yazmışsınızda.bu ekiliyor değil mi tutunmayı?:uhm:

cnm bu konuda sadece çevremden gördüklerimle bilgi verebilirim ...ama problem eşte olunca tüp bebek şansı sanki daha yüksek oluyo...bak mesela benim yumurtam az oluyo çünkü yumurta rezervim düşük...eşimde şimdilik problem yok...az yumurta kötü anlamında değil tabiiki kalite önemli ama bu blast embriyodaki şans olmuyo.yani yumurtlamanda bir problem yoksa çok yumurtlayabilirsin buda şansını artırır tabiikide...

meltemcim..inşallah içim kıpır kıpır yumurtalar büyüdü artık çok sancı yapıyo o bile beni mutlu ediyo..umarım herşey yolunda gider çarşamba ya da perşembe yumurtalarım toplancakmış

buarada incir kürünü ben de yapıyorum arkadaşlar..yumurta kalitesini artırıyomuş..bal tarçın çörekotundan korktum, birden polikistik yumurtalar oluşur diye..çünkü çok etkili biliyorum..elevit+omega3 uzun zamandır alıyorum..daha napcam bilmiyorum..bi de transfer gününden itibaren ananas faydalı diye biliyorum..ama ben çok asitli olduğu için yiyiemiyorum dokunuyo..siz yiyin..

yumurtlama problemi olanlar yapmasın zaten bal tarçın ve arısütünü....yumurta rezervi az olanlara iyi...soğan kürüde kisti olnalara iyi geliyo...öyle herkes yapmasın bunlarıı...

arkadaşlar benim de yumoşlar yarın toplanacak inşallah hepimizin gönlüne göre olsun

arkadaşlar merhaba, öncelikle hepimiz için umarım kasım ayı mutlu sonlanır...
bende allah izin verirse yarın bşlıyorum tedaviye, daha doğrusu yarın bir kontrol ve doum kontrol hpı 19 gün...
ben genart ta yaptırıyorum birde pgt ile yapılacak... emekli sandığına bağlıyım...
fiyatlar konusunda bilgi verebilirmisiniz bana...

ya benim kafam cok karıstı :uhm sımdı doktor bana yumurtaların ıyı dedı kist falan da yok ben sadece incir kürü yapsam yeterli olurmu.yarın yumurtaları toplancak ve transferi yapılacak arkadaslar hadi hayırlısı... bebisler gelicek ins

mrb esraberat.bu elevit+omega 3 ne icin.doktor mu önerdi?

ben de genarttayım aysun hanımın hastasıyım..ama özel yaptırıyorum devletle uğraşacak enerjim yok..zaten parayı öyle hemen geri iade etmiyolar süründüyolar baya..devlet yardımla yaparsan 3,500 özel 5500... fiyatta ve ödemede yardımcı oluyolar(sana kullanaılan ilaçlar daha fazla veya daha az olabilir sen yine muhasebeciyle görüş)
ben çok memnunum genarttan inşallah bebişleniriz orda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…