Kasmda tpbebek tedavisine balcak arkadalar burada bulualm m?

inşallah esraberat, bende ilk aşılamamı orada oldum ama tutmadı, sertaçbeyin hastasıyım ama bende aysun hanıma geçmeyi düşünüyorum, fiyatta yardımcı oluyorlar derken taksitlend,rme varmı?, yada birkaç arkadaştan pazarlık yaptıklarını duymuştum öle bi olasılık varmı? aşılama orada bize bayağı pahalıya geldi 1700 falan tuttu

birde bir ay önceden doğum kontrol hapı kullandınmı sende?

evt canım ama benim eşimde değil bende çikulata kisti var arkadaşımmmmmm bakalım neler olucakkkkk yarınnnnnnnnn.....
cnm benımde cvıkolata kıstım var yarın bende başlıyorum hayırlısıyle bende enver beyın hastasıyım 1 tane dondurulmuşum var onu deneyecaz allah hepımıze hayırlı evlatlar verır ınş.

yumurtalarım toplandı 2 yumurtayla mucizeyi bekliyorum umarım onlarda kaliteli olurda transfer edilebilirler şimdi stresli bekleyiş yarın 11 de belli olacak transfer yapılabilecekmi yoksa yapılamayacakmı

yumurtalarım toplandı 2 yumurtayla mucizeyi bekliyorum umarım onlarda kaliteli olurda transfer edilebilirler şimdi stresli bekleyiş yarın 11 de belli olacak transfer yapılabilecekmi yoksa yapılamayacakmı

Canımm çok geçmiş olsun, inşallah yumişlerde başarırlar ve transferin gerçekleşir.. yerimseniben Kendini sıcak tut ve bolbol dinlenmeye çalış.. Senin durumunda olup hamile kalan birini tanıyorum ben o yüzden ümidini kaybetme sakın.. hem sende dış gebelik yaşandıgına göre yumişlerde döllenebiliyor demektir.. İnşallah hayırlı haberlerini alırız.. Sevgilerimle... a.s.

esraakkaya7 bence ümidini yitirme ilk degeri böle olan duydum stres yapmadan carsambayı bekle.ben daha acemiyim ilk denemem olcak ama duyduklarıma göre üzme kendini.rahatla ve carsambayı bekle sonra birlikte kutlarız ins

selam kızlar umarım herkes iyidirr.transferimin bugün 4.günü stresli bir bekleyiş daha ama olsun alıştık artık,umarım emeklerimizin karşılığını alırız.burp yumurtaların toplanmış umarım ikiside döllenir.sayı önemli değil kafanı hiç yorma.inşallah güzel haberler alırsın.esra değerin yükslebilirde daha önce düşük olup sonradan yükselenleir duydum.önemli olan ikiye katlaması.herkese sevgiler allah gönlümüze göre versin hepimizin..

slm kızlar .benimde yumurtalarım toplandı.5 yumurtam var ..dr um helva yapıcaaz..bizim şekere una ve yağa ihtiyacımız var..bunlarda sende var gayet iyi dedi..artık gerisi Allaha kaldı kızlar...
esracım bence değerin kötü değil..benimde bir tanıdığımın yükselmişti..sakın ümidini kırma..
burp cnm..helva malzemesi sendede var ...hiç üzülme arkadaşım..

stresli bekleyişten çok tatlı bir bekleyiş olarak düşün bak maşallah herşey yolunda gitmiş transferin yapılmış gerisi allaha kaldı allahta kucağını boş bırakmaz inşallah benimde tek istediğim iki yumurtam döllensinde transfer aşamasına gelebilsin çünkü ozaman tek kaybım embriyo donduramamış olmam olur zaten transfer edilecek olan zaten iki umarım birbirimizin güzel haberlerini alırız

canım hayırlı olsun bundan sonra bizim tek yapacağımız allaha dua etmek benim helva malzemem az ama kalitelidir inşallah önemli olan kaliteli olması yarın 11 de öğreneceğim şimdi dinleniyor kafama fazla olumsuz bir şey getirmemeye çalışıyorum ama kalbiimin derinliklerinde transferin yapılacağı hissi var şimdi şöyle düşünelim embriyolarımızı kreşe bıraktık çarşamba veya perşembe alacağız :))))

arkadaşlar değerim 11 çıktı ve doktor 2gün sonra tekrar deneyeceğiz dedi

canım benim temmuzda yaptırdığım ilk aşılamada değerim 22 çıkmıştı ama benim çok fazla kanamam vardı muhtemelen düşük yapıyorsun dediler sonra değerim 8 e düştü sonra 18 e fırladı iki haftada 0 landı ama dediğim gibi kanamam vardı 10 gün kadar sürdü senin değerininde her iki günde bir ikiye katlanması gerekiyor umarım bebişin sana sımsıkı sarılır ve değerlerin yükselir 5 ten yukarısını pozitif olarak değerlendiriyorlar allah nasip eder inşallah yükselmesini

canım benim herzamanki gibi desteğine teşekkür ederim senin duan ayrı tutar hamilelerinki tutarmış torpilliyim yani :)))) daha önceki kimyasal gebelikti evet onun nasıl tuttuğuna hala aklım almıyor tam bir mucizeydi ama ben aşılama sonrası tatile gitmiştim ve 3 saat boyunca dağ tırmanışı yaptım okadar ümitsizdimki hiç dikkat etmedim kendime çok pişmanım doktorum eğer sağlıklı olsaydı tutunurdu dedi ama insan acaba demeden yapamıyor

burp cnm benim dediğin gibi helva malzemesinin kalitelisi önemli..inşallah çok iyi olucak cnm..

arkadaşlar11 değeri düşük değilmi ne olur yardımcı olun bana ne olurusnuzzzzzzzzzzzz

sevgili esra değerin düşük ama bazen birden yükselebiliyor burda ilk değeri az olup sonra yükselenleri okumuştum inşallah arkadaşım sen de onlardan biri olursun çarşambayı bekle bve kendine yine dikkat tamam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…