ben de genarttayım aysun hanımın hastasıyım..ama özel yaptırıyorum devletle uğraşacak enerjim yok..zaten parayı öyle hemen geri iade etmiyolar süründüyolar baya..devlet yardımla yaparsan 3,500 özel 5500... fiyatta ve ödemede yardımcı oluyolar(sana kullanaılan ilaçlar daha fazla veya daha az olabilir sen yine muhasebeciyle görüş)
ben çok memnunum genarttan inşallah bebişleniriz orda..
cnm benımde cvıkolata kıstım var yarın bende başlıyorum hayırlısıyle bende enver beyın hastasıyım 1 tane dondurulmuşum var onu deneyecaz allah hepımıze hayırlı evlatlar verır ınş.evt canım ama benim eşimde değil bende çikulata kisti var arkadaşımmmmmm bakalım neler olucakkkkk yarınnnnnnnnn.....
çok güzel şu an için hamilesin.değerin ikiye katlar o zaman inşallah.bebişin büyüsün.tebrikler.:ecrin_bebek:arkadaşlar değerim 11 çıktı ve doktor 2gün sonra tekrar deneyeceğiz dedi
yumurtalarım toplandı 2 yumurtayla mucizeyi bekliyorum umarım onlarda kaliteli olurda transfer edilebilirler şimdi stresli bekleyiş yarın 11 de belli olacak transfer yapılabilecekmi yoksa yapılamayacakmı
selam kızlar umarım herkes iyidirr.transferimin bugün 4.günü stresli bir bekleyiş daha ama olsun alıştık artık,umarım emeklerimizin karşılığını alırız.burp yumurtaların toplanmış umarım ikiside döllenir.sayı önemli değil kafanı hiç yorma.inşallah güzel haberler alırsın.esra değerin yükslebilirde daha önce düşük olup sonradan yükselenleir duydum.önemli olan ikiye katlaması.herkese sevgiler allah gönlümüze göre versin hepimizin..
slm kızlar .benimde yumurtalarım toplandı.5 yumurtam var ..dr um helva yapıcaaz..bizim şekere una ve yağa ihtiyacımız var..bunlarda sende var gayet iyi dedi..artık gerisi Allaha kaldı kızlar...
esracım bence değerin kötü değil..benimde bir tanıdığımın yükselmişti..sakın ümidini kırma..
burp cnm..helva malzemesi sendede var ...hiç üzülme arkadaşım..
arkadaşlar değerim 11 çıktı ve doktor 2gün sonra tekrar deneyeceğiz dedi
Canımm çok geçmiş olsun, inşallah yumişlerde başarırlar ve transferin gerçekleşir.. yerimseniben Kendini sıcak tut ve bolbol dinlenmeye çalış.. Senin durumunda olup hamile kalan birini tanıyorum ben o yüzden ümidini kaybetme sakın.. hem sende dış gebelik yaşandıgına göre yumişlerde döllenebiliyor demektir.. İnşallah hayırlı haberlerini alırız.. Sevgilerimle... a.s.
arkadaşlar11 değeri düşük değilmi ne olur yardımcı olun bana ne olurusnuzzzzzzzzzzzz
burp cnm benim dediğin gibi helva malzemesinin kalitelisi önemli..inşallah çok iyi olucak cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?