esraakkaya7 bacım inşallah tutar merak etme kız senin gene ii 5.6 çıkıpta ikiz kızları olan var canım ya inşallah olur biz dua edilimde geri Allahtan
bende artık topige girmeye utanıyorum bu ayın 2si yada 5inde regli olurum derken hala olmadım anam artık çogumuz transfer günü sayarken ben daha saf saf bakıyorum ama gelen yok bugün gene dr ulun beyi aradım bekle olursun dedi bende bekliyorum hala olmadım artık nasıl sabırsızlanıyorum bir bilseniz heriflede telde tek sordugu bu varmı durumda degişiklik yok diyorum ii ozaman ben seniz gene ararım diyip kapatıyor kızlar ben göçim yavaş yavaş bu topikten baksanıza kel kaldım aranızda
hepinize Rabbim inşallah hayırlı evlatlar nasip eder
cnm dua edelim olumlu düşünelim olsun..neolur içinin karartma...birde eğer bu tutmazsa ki inşallah tutar..ikincisini düşünürsen bal çörek otu tarçın karışımını yap..birde ben arı sütü yiyiyorum hersabah ve akşam...bunlarında yumurta gelişimine katkısı oluyormuş...senin toplamadan spnra transferin ne zaman olabileceği hakkında bir bilgi verdilermi?
frt .......seninde sanırım embriyoların blast embriyo...toplamadan kaç gün sonra transferin oldu cnm???...
arkadaşalar çevrenizde varmı benim gibi olan
kızlarrrr pozitif olun.justing76 hadi hayırlısı darısı transfere ins.transfer ne zaman belli mi?burp sende icini ferah tut.döllencekler ve sana geri gelcekler bebis olarak.hayırlı haberler ins hepinizden
yarın aryacaklarmış..duruma göre çarşamba yada perşembe olabilir demişti dr um...
yumurtalarım toplandı 2 yumurtayla mucizeyi bekliyorum umarım onlarda kaliteli olurda transfer edilebilirler şimdi stresli bekleyiş yarın 11 de belli olacak transfer yapılabilecekmi yoksa yapılamayacakmı
justing76 sanırım aynı günlerde gerçekleşecek transferimiz benim opu bugün oldu birlikte sayarız günleri canım hayırlısını diliyorum hepimiz için
hayırlı olsun mavi kaç yumoşun varmış?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?