Kasmda tpbebek tedavisine balcak arkadalar burada bulualm m?

esracım 10 ve üzeri gebelik tir..ama bu sağlıklı mı değil mi inşallah çarşamba netleşir.sakın üzme kendini,değerin katlanırsa ormal bir gebelik demektir.
bebişin seninle kalsın inşallah.

esraakkaya7 bacım inşallah tutar merak etme kız senin gene ii 5.6 çıkıpta ikiz kızları olan var canım ya inşallah olur biz dua edilimde geri Allahtan
bende artık topige girmeye utanıyorum bu ayın 2si yada 5inde regli olurum derken hala olmadım anam artık çogumuz transfer günü sayarken ben daha saf saf bakıyorum ama gelen yok bugün gene dr ulun beyi aradım bekle olursun dedi bende bekliyorum hala olmadım artık nasıl sabırsızlanıyorum bir bilseniz heriflede telde tek sordugu bu varmı durumda degişiklik yok diyorum ii ozaman ben seniz gene ararım diyip kapatıyor kızlar ben göçim yavaş yavaş bu topikten baksanıza kel kaldım aranızda
hepinize Rabbim inşallah hayırlı evlatlar nasip eder

burp,justing inşallah toplanan yumurtalar size bebiş olarak geri dönsün.az kaldı.artık dua zamanı.:CüvCüv:

canım beim inşallah reglin gelir ve başlarsın tedaviye..
bu arada diğer bekleyen,yumurtası toplanan ve gün sayan herkese hayırlı bebişler diliyorum..ben lucrine devam.daha çok yolum var.

yanlız bugün iğneyi yaparken erken mi çektim ne,çektikten sonra az dışına sızdı ilaç. dozu eksik vurulmuş oldum.ne yapabilirim.rasgele ikinciyi de yapmak istemedim .inşallah yeterli gelir.

kızlarrrr pozitif olun.justing76 hadi hayırlısı darısı transfere ins.transfer ne zaman belli mi?burp sende icini ferah tut.döllencekler ve sana geri gelcekler bebis olarak.hayırlı haberler ins hepinizden

toplamadan 2 gün sonra yani toplama günüyle beraber sayarsak 4. gün transfer oldu canım bugün 2. günüm yatıyorum.hayırlısı allahtan artık inş. kısmet etmiştir.

benimkisi mikro yöntemiyle olucakmış..yani garanti altına almak için..ama bilemiyoruz yinede...

esracım blast embriyoyla hamile kalanların sayısı epey çok... çok ümitlenme yinede ama bence senin katlanıcak değerin cnm...

arkadaşalar çevrenizde varmı benim gibi olan

cnm sen suanda sakın olup stres yapmadan beklemen lazım belkı geç donlenmış olabılır ne bız ne dr. bu durumda bırsey yapamaz dua etmekten başka caren yok cnm dr dedıgı gıbı testı tekralanmak lazım ama yıne soyluyorum stres yapma bebegıne zarar verırsın allah yardımcımız olsun bende enver beyın hastasıyım

bence ıdrar testı yaptır ıkıncı cızgıyı gorursen eger hamılesın demektır..

kızlarrrr pozitif olun.justing76 hadi hayırlısı darısı transfere ins.transfer ne zaman belli mi?burp sende icini ferah tut.döllencekler ve sana geri gelcekler bebis olarak.hayırlı haberler ins hepinizden

saol cnm.. iyi dileklerin için...bugünden sonra pozitif olmaya karar verdim çünkü ne yazılmışsa onu yaşıyacağız...

kızlar benim de yumurta toplama işlemim bugün oldu bundan sonrası artık gerçekten nasip içimizi ferah tutalım arkadaşlar biz elimizden geleni yaptık

slm arkadaşlar benimde bugün transferimin 2. günüydü aramızda hamiş arkadaşlar var galiba rabbim sağlıkla kucaklarına almak nasip etsin inş. bizede tez zamanda nasip etsin hamişliği.

yarın aryacaklarmış..duruma göre çarşamba yada perşembe olabilir demişti dr um...

justing76 sanırım aynı günlerde gerçekleşecek transferimiz benim opu bugün oldu birlikte sayarız günleri canım hayırlısını diliyorum hepimiz için

yumurtalarım toplandı 2 yumurtayla mucizeyi bekliyorum umarım onlarda kaliteli olurda transfer edilebilirler şimdi stresli bekleyiş yarın 11 de belli olacak transfer yapılabilecekmi yoksa yapılamayacakmı

canım inşallah yumoşların sana transfer edilecek olumlu düşün güzellikler seni bulsun

esraakkaya7 değeri senin gibi olup gebeliği devam edenlere ben de tanık oldum bu sitede inşallah değerin katlanacak canım

justing76 sanırım aynı günlerde gerçekleşecek transferimiz benim opu bugün oldu birlikte sayarız günleri canım hayırlısını diliyorum hepimiz için

ewet aynı gidiyor tedavilerimiz.hayırlısını istiyorum Rabbimden...inşallah bebeklerimiz bayramdan sonrada bizi bırakmazlar..:Saruboceq:

hayırlı olsun mavi kaç yumoşun varmış?

biz ilk önce 6 yumoşla başladık sonra dr 8 dedi bugün18 toplamışlar ama önemli olan kalite ve döllenip çoğalabilmeleri Rabbim ol derse olacak elimizden geleni fazlasıyla yaptık benim 3 negatif aşılamam var hiç hamiş olamadım ütopya gibi geliyor bazen ama umudumu yitirmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…