ewet aynı gidiyor tedavilerimiz.hayırlısını istiyorum Rabbimden...inşallah bebeklerimiz bayramdan sonrada bizi bırakmazlar..:Saruboceq:
biz ilk önce 6 yumoşla başladık sonra dr 8 dedi bugün18 toplamışlar ama önemli olan kalite ve döllenip çoğalabilmeleri Rabbim ol derse olacak elimizden geleni fazlasıyla yaptık benim 3 negatif aşılamam var hiç hamiş olamadım ütopya gibi geliyor bazen ama umudumu yitirmek istemiyorum
sana birşey diyeyimmi aşılamaları ben saymıyorum tedaviğden ..onlar başarısız oldu diye bunda umudunu yitirme..çünkü aşılamada şans çok az...bak ne güzel 18 yumurtan varmış..baya iyi saklanmışlar demekki..benimde baştan 3 tü şimdi 5 diye çok sevindik.ümidimizi kaybetmeyelim hemen...
canım inşallah yumoşların sana transfer edilecek olumlu düşün güzellikler seni bulsun
esraakkaya7 değeri senin gibi olup gebeliği devam edenlere ben de tanık oldum bu sitede inşallah değerin katlanacak canım
kızlar benim de yumurta toplama işlemim bugün oldu bundan sonrası artık gerçekten nasip içimizi ferah tutalım arkadaşlar biz elimizden geleni yaptık
biz ilk önce 6 yumoşla başladık sonra dr 8 dedi bugün18 toplamışlar ama önemli olan kalite ve döllenip çoğalabilmeleri Rabbim ol derse olacak elimizden geleni fazlasıyla yaptık benim 3 negatif aşılamam var hiç hamiş olamadım ütopya gibi geliyor bazen ama umudumu yitirmek istemiyorum
esraakkaya7 bacım inşallah tutar merak etme kız senin gene ii 5.6 çıkıpta ikiz kızları olan var canım ya inşallah olur biz dua edilimde geri Allahtan
bende artık topige girmeye utanıyorum bu ayın 2si yada 5inde regli olurum derken hala olmadım anam artık çogumuz transfer günü sayarken ben daha saf saf bakıyorum ama gelen yok bugün gene dr ulun beyi aradım bekle olursun dedi bende bekliyorum hala olmadım artık nasıl sabırsızlanıyorum bir bilseniz heriflede telde tek sordugu bu varmı durumda degişiklik yok diyorum ii ozaman ben seniz gene ararım diyip kapatıyor kızlar ben göçim yavaş yavaş bu topikten baksanıza kel kaldım aranızda
hepinize Rabbim inşallah hayırlı evlatlar nasip eder
burp,justing inşallah toplanan yumurtalar size bebiş olarak geri dönsün.az kaldı.artık dua zamanı.:CüvCüv:
canım beim inşallah reglin gelir ve başlarsın tedaviye..
bu arada diğer bekleyen,yumurtası toplanan ve gün sayan herkese hayırlı bebişler diliyorum..ben lucrine devam.daha çok yolum var.
yanlız bugün iğneyi yaparken erken mi çektim ne,çektikten sonra az dışına sızdı ilaç. dozu eksik vurulmuş oldum.ne yapabilirim.rasgele ikinciyi de yapmak istemedim .inşallah yeterli gelir.
kızlarrrr pozitif olun.justing76 hadi hayırlısı darısı transfere ins.transfer ne zaman belli mi?burp sende icini ferah tut.döllencekler ve sana geri gelcekler bebis olarak.hayırlı haberler ins hepinizden
yarın aryacaklarmış..duruma göre çarşamba yada perşembe olabilir demişti dr um...
benimkisi mikro yöntemiyle olucakmış..yani garanti altına almak için..ama bilemiyoruz yinede...
eet esracım adet olurdun..umudun var daha..kaybedecek birşey yok..
benide az önce aradılar acıbademden..5 yumurtanın 4ü olgunmuş...3 ü döllenmiş..yarına trransferim var kızlar...bana dua edin lütfen...
trnsferin hayırlı olsun eminim bebişini kucağına alacaksın
justing canım inaşşah tutar canım seninde dualarımız hepimiz için
ayyyyyyyyyy canım ya üzüldüm bizim bu hallerimiz ne olucak arkadaşım allah yardımcımız olsun üzülme diyemem ama rabbim en kısa zamanda bizede evlat nasip etsin tüm istiyenlere
burp cnm ne olur sıkma canını...
biliyorum kolay değil..ne desem boş şuan senin için..ama birdahakine şu bitkisel karışımları denesene..bende e2 im düşünce başladım hemen..belki onları yemeseydim benim daha düşük olucaktı...ne olur üzme canını tatlım..bak ne dicem belkide bir tane kalıcaktı ve o transfer olucaktı..ama belki oda sağlıklı olmıycak ve negatif olucaktı bu sefer dahada üzülecektin..bizimde sonucumuz ne olucak belli değilki cnm..inan ben de çok ümitli değilim..kendimi şuan ikincisine hazırlıyorum..herşey çok güzel olucak inşallah...:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?