Kasmda tpbebek tedavisine balcak arkadalar burada bulualm m?

ewet aynı gidiyor tedavilerimiz.hayırlısını istiyorum Rabbimden...inşallah bebeklerimiz bayramdan sonrada bizi bırakmazlar..:Saruboceq:

AMİN canım baya emek sarfettik artık okuldan son kez izin alıcam inşallah transfer için bu işler zormuş izin istemekten utandım artık ama Alllah 'ım başka dert vermesin:Saruboceq:

sana birşey diyeyimmi aşılamaları ben saymıyorum tedaviğden ..onlar başarısız oldu diye bunda umudunu yitirme..çünkü aşılamada şans çok az...bak ne güzel 18 yumurtan varmış..baya iyi saklanmışlar demekki..benimde baştan 3 tü şimdi 5 diye çok sevindik.ümidimizi kaybetmeyelim hemen...

5 yumoş gayet iyi zaten transferedilen 2 falan olur bi arkadaşa 3 yumoş konmuştu olcak oldumu oluyor sonradan bir yumoşu kendi kendine bölünmüş dördüzlere hamile olmuştu olacaksa 5- 10-2-1 fark etmiyo yeter ki 1 tane olsun

inşallah canım

kızlar benim de yumurta toplama işlemim bugün oldu bundan sonrası artık gerçekten nasip içimizi ferah tutalım arkadaşlar biz elimizden geleni yaptık

allah o yumurtalarına can verir inşallah hepimizin yüzü güler inşallah zor zamanlar atlattık bu son olur inşallah

aşılama gerçekten çok farklı bir uygulama çok az problemi olanlarda başarılı oluyor inşallah allah yüüzünü tüp bebekte güldürecek sakın 3 negatifim var buda öyle olacak diye düşünme

aa aaa onasıl söz nedemekmiş burada sadece tedaviye başlayanların bulunacağına dair bir kaide mi var sen burada neler yaşıyacağına dair tecrübe kazanıyorsun bence sen ne zaman regl olacağına sakın takılma takıldıkça reglin geri kaçar stresten kendine kıyaklar çek ve en sevdiğin şeylerle ilgilen :))) zaten eninde sonunda olacak ha 3 gün önce ha 3 gün sonra yeterki hayırlısı olsun eşinde çok haklı şu tedavi sürecinde insanın öncelikleri değişiyor

burp,justing inşallah toplanan yumurtalar size bebiş olarak geri dönsün.az kaldı.artık dua zamanı.:CüvCüv:

amin canım ağzından bal damlıyor inşallah hepimizin kucakları dolar en kısa zamanda

sen hiç dert etme bende bir kere havaalanı tuvaletinde pür telaş yapmak zorunda kalmıştım lucrini bir baktım 10 yapacağıma 5 yapmışım sonra bir tane daha yapayyım dedim oda kasa denk geldi kanadıda kanadı kolay gibi görünsede zor işler bunlar ama bildiğim kadarı ile iğne haznesinde kalandır gelen sen onu dert etme benim gibi 5 mm lik bir eksik olmadığı sürece hiç kasma :)))

kızlarrrr pozitif olun.justing76 hadi hayırlısı darısı transfere ins.transfer ne zaman belli mi?burp sende icini ferah tut.döllencekler ve sana geri gelcekler bebis olarak.hayırlı haberler ins hepinizden

inşallah canım hepimiz için hayırlısı olur inşallah

yarın aryacaklarmış..duruma göre çarşamba yada perşembe olabilir demişti dr um...

evet bende 11 i bekliyorum kalbim güm güm inşallah burada hayırlı haberleri paylaşmamız nasip olur

benimkisi mikro yöntemiyle olucakmış..yani garanti altına almak için..ama bilemiyoruz yinede...

benimkiside mikroenjeksiyon bakalım hayırlısı

günaydın kızlar....bir arkadaşımın bugün transferi olmuş..kolaymış ama tek zorlandığı sıkışık olma durumu...aşırı su içme dedi..benim aşılamadada öyle olmuştu..abartmıştım su içmeyi..dr da saolsun geç kalmıştı..mecbur bir kısmını yapmıştım...şimdi bundada öyle olursa diye korkuyorum..ilki kadın dr du benim de şimdiki erkek bu durumlarda daha çekingen oluyo insan...

günaydın arkadaşlar beklemekten başka çaremiz yok birde ben diyorumki eğerki olsaydım adet olurdum tutmasaydı diye düşünüyorum

eet esracım adet olurdun..umudun var daha..kaybedecek birşey yok..
benide az önce aradılar acıbademden..5 yumurtanın 4ü olgunmuş...3 ü döllenmiş..yarına trransferim var kızlar...bana dua edin lütfen...

beklediğim son oldu hastaneyi aradım yumurtalardan biri boş çıkmış diğeri döllenmemiş embriliyog emin olmak için siz genede yarın gelin bazen göremiyoruz sonradan olabiliyor dedi sonra nerede oturduğumu sordu yakın otursam hiç gelmeyin biz sizi ararsak gelin diyecekti yani hiç ümit yok bukadar sıkıntı boşa gitti allah size bu sıkıntıyı yaşatmaz inşallah sizlere bol şans diliyorum

eet esracım adet olurdun..umudun var daha..kaybedecek birşey yok..
benide az önce aradılar acıbademden..5 yumurtanın 4ü olgunmuş...3 ü döllenmiş..yarına trransferim var kızlar...bana dua edin lütfen...

trnsferin hayırlı olsun eminim bebişini kucağına alacaksın

ayyyyyyyyyy canım ya üzüldüm bizim bu hallerimiz ne olucak arkadaşım allah yardımcımız olsun üzülme diyemem ama rabbim en kısa zamanda bizede evlat nasip etsin tüm istiyenlere

trnsferin hayırlı olsun eminim bebişini kucağına alacaksın

burp cnm ne olur sıkma canını...
biliyorum kolay değil..ne desem boş şuan senin için..ama birdahakine şu bitkisel karışımları denesene..bende e2 im düşünce başladım hemen..belki onları yemeseydim benim daha düşük olucaktı...ne olur üzme canını tatlım..bak ne dicem belkide bir tane kalıcaktı ve o transfer olucaktı..ama belki oda sağlıklı olmıycak ve negatif olucaktı bu sefer dahada üzülecektin..bizimde sonucumuz ne olucak belli değilki cnm..inan ben de çok ümitli değilim..kendimi şuan ikincisine hazırlıyorum..herşey çok güzel olucak inşallah...:teselli:

justing canım inaşşah tutar canım seninde dualarımız hepimiz için

çok sağol cnm..ne kadar zormuş kızlar yaa....ne kadar zor bir yoldayız şuan..kimimiz seviniyo kimimiz üzülüyo...baştan seviniyoruz sonra hayal kırıklıkları yaşıyoruz...bu denemeleri 6. 7. kez yapanları okuyunca kendimizi biraz daha şanslı hissetmemiz gerekir diye düşünüyorum...

merhaba arkadaşlar ,

bugün transferimin hem 4 , hemde 2 günü :))))
buda nasıl olur diyenlere ; değişik bişeyler oldu 2 embriyo toplamadan 3 gün sonra transfer edildi .Daha sonrada 5.günü 2 adet Blastosist transfer edildi.3 kasımda test günüm var. Hakkımda yazılanı o zaman öğrenecez bakalım ..Allah hepimize mutlu haberlerimizi burada paylaşmayı nasip etsin .

ayyyyyyyyyy canım ya üzüldüm bizim bu hallerimiz ne olucak arkadaşım allah yardımcımız olsun üzülme diyemem ama rabbim en kısa zamanda bizede evlat nasip etsin tüm istiyenlere

ağlamaktan gözlerim biber gibi yanıyor artık sıkıldım tüm bu yaşanılanlara gerçekten zor şeyler bu yaşadıklarımız kendimizi avutmaya çalışsakta allah hastalık vermesin şunu vermesin bunu vermesin diye teselli etsekte bu hamileliği bir gecelik zevkle insanların elde ettiğine dair bir gerçek var ortada üstelik sağlık konusundada kendimi teselli edemiyorum 3 aydır ağır dozlarda puregon kullandım ve göğüslerimde bıçak saplaması gibi ağrılar hissettim yani ilerde bu ilaçlardan dolayı göğüs kanseri olmayacağımız ne malum

kocam deli gibi aylardır keçiboynuzu kürü yiyor bende incir yedim olmadımı olmuyor işte umutsuz olma sen olacak de hep bak yumurtanın az olması şu an hiç bir şey ifade etmiyor en fazla yapılacak olan zaten 3 transferdi yani maşallah başarılı bir tüp bebek denemesi oluyor senin için dualarm seninle inşallah sonucunda iyi olur

kızlar bısey sorcam benım 8 ıncı gunum bu yerlesme kanaması dedıklerı olmasımı lazım kanaması olmadanda hamıle kalan varmı ıllakı olmasımı gerekıyo

burp lütfen kendini harap etme.bende her doktora gittigimde hamileleri görünce kıskanıp aglıyodum.hersyde bi hayır vardır.allah bi kapıyı kapatırsa mutlaka daha güzel bi kapı acar.sabret.bu da gecicek ins.dualarımız seninle.

burp herşeyin hayırlısı canım.
justing inşallah transferin başarılı geçer.bebişine kavuşursun.
esra yarın hamişim diye yazarsın inşallah.
yeni katılanlar hoşgeldiniz.
margarita yerleşme kanaması olmayabiliyor.

beklemedeyim,lucrine devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…